Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: C 875 KULLANICILARI FOTO ve VİDEO PAYLAŞIMI TOPİĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: C 875 KULLANICILARI FOTO ve VİDEO PAYLAŞIMI TOPİĞİ Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sevimli07

9 Kasım 2007; 9:13:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için tabiki sadece teknosa ya bakmadım antalyadaki mağazaları karış karış gezdim hiç birinde yok hatta bazıları öyle bi makine mi varmış diyo deli oldum ya aslında dün netten almaya karar vermiştim birine sordum bi sorun çıktığında karşında muhattap bulamıyosun dedi ( garantisi açısından ) birde befega arkadaşımın söylediği siteye baktım fiyatı uygun fakat makinenin özelliklerine türkçe menü yok diyo yazmışlar ben var diyo biliyorum onu da anlayamadım kafam karıştı .

ÖNEMLİ İNSANLARIN HEYKELLERİ HAYATTAYKEN ÜZERİNE ATILAN TAŞLARADAN YAPILIR
befega

9 Kasım 2007; 11:10:09 

Makine türkçe menülü. Yazım hatası olabilir.

sevimli07

9 Kasım 2007; 12:17:37 

teşşekür ederim befega galiba makineyi bulmama ramak kaldı burdaki bimex de yokmuş fakat bursadakinde 1 tane görünüyomuş olduğuna dair kesin bi cvp gelirse makineyi buraya getirtecekler inşallah vardır bundan başka bi makine almak istemiyorum vazgeçmek zor olucak

BJKKKKK

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Kasım 2007; 14:06:47 

Kaçmasın diye camın arkasından çektim

COD Nick : Sharp
sevimli07

9 Kasım 2007; 16:36:35 

Arkadaşlar makinem bursa bimexden antalya bimexe gelmek üzere yola çıkmış bulunuyor çok mutluyum fiyatı 328 hafıza kartınıda 1gb lik yanında 9 liraya veriyolar uygun diye düşünüyorum sizce nasıl

befega

9 Kasım 2007; 18:09:00 

Kumru hayatının pozunu vermiş.Çekene de bravo....
sevimli07

Kralsant

11 Kasım 2007; 10:10:30 

Arkdaşlar bende sonunda kodakçı olacağım galiba hayalimde hep z1275 vardı ama fiyat açısından şuan pahalı zaten onun fiyatı düşene kadarda yeni modeller çıkar bu döngü devam eder gider. Ben de c875 ci olmaya karar verdim internetten alacağım ereyondan 300 lira fiyat peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar. Nasıl iyimidir? Bu paylaşım topiğini ve c875 in çektiği fotoları gördükten sonra karar verdim uzun süredir takip ediyorum buraları herkese tşkler umuyorum pişman olmayacağım. Arkdaşlar şu pil konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim gp mi? varta mi? ve internette en uygun fiyata nerde bulabilirim ? bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılarımla...

befega

11 Kasım 2007; 14:38:11 

Kralsant kardeş C 875 in bazı makinelere göre fazla pil tükettiği doğrudur. c 875 kullanıcısı olarak bana problem olmadı. (Duracell 2650ma kullanıyorum.şarj cihazımda ataba 998)Pilleri tahtakaleden tekini 4ytl den aldım.Çektiği fotoğraf sayısını saymadım fakat gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befega -- 12 Kasım 2007; 16:55:14 >

sevimli07

12 Kasım 2007; 9:33:18 

Arkadaşlar artık bende c875 ciyim makinem elimde Antalyadan almak isteyenler kipa bimexde mevcut birde bunun renk ayarları filan varmı sarılar beyaza yakın çıkıyor soluk yani tam rengini vermiyor yardımcı olursanız sevinirim

sevimli07

12 Kasım 2007; 10:34:58 

arkadaşlar acele cvp lazım varta 2500 mah pilleri nekadar süre şarj etmem gerekiyo dün 22 de şarja koydum hala şarjdalar ilk kez şarj olucaklar

befega

12 Kasım 2007; 12:20:31 

Şarj cihazının otomatik şarj kesicisi varmı.Varsa merak etme dolunca keser.Yoksa iş biraz zor.Dolduğu anı bilmen lazım.dolunca kapatacaksın fazla şarj pilleri bozar.
Pillerin Ne kadar süre sarjda duracağı cihazın vereceği şarj akımı ile pilin çektiği akımla orantılıdır

sevimli07 çekim yaparken deklanşöre yarım bas makinenin üzerindeki ışığın yesil olasından sonra tam bas.Çekim iyi ise ekranda el işareti yeşil olur.kırmızı kötü,sarı eh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befega -- 12 Kasım 2007; 12:26:29 >

sevimli07

12 Kasım 2007; 12:52:47 

befega sanırım şarj kesici var netten baktım bende kullanım kılavuzu yok çünkü bu şarj aleti sarı renkli olanlardan 2500 mah çekim için verdiğin bilgiyede teşekkürler çok amatörüm sizlerden öğrenicem herşeyi

befega

12 Kasım 2007; 16:52:55 

C875 in kullanım klavuzunu aşağıdaki adresten alabilirsin

http://www.kodak.com/global/tr/service/publications/urg00594toc.jhtml?pq-path=9347/9349

befega

12 Kasım 2007; 19:52:33 

bir gece fotosu da benden

alquirel

12 Kasım 2007; 23:23:00 

iki günlük bir istanbul macerası yaşayayım dedim, c875 çilerde fırtınalar esmiş be :)))
kralsant, ben de gp 2700 kullanıyorum. sadece fotoğraf çekersem (önizlemeler, uzun süre açık bırakmalar video çekimi... yok) 150 civarı çekilebiliyor.
yani bence bu gayet yeter bir miktar. 30 dakikaya yakın da kesintisiz video çekilebiliyor tahminim.

hemen istanbul fotoğraflarımdan ekleyeyim :)

kadıköy şampiyon kokoreç, camdaki benim:)

yeni alanlara makineleri hayırlı olsun.
eski alanlardan da bi videre vardı hiç görünmüyor şimdi.
edepli de iyice elini çekti, biz gençlere yol açma niyetinde galiba.

hayırlı günler...

Kralsant

13 Kasım 2007; 0:36:18