çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için tabiki sadece teknosa ya bakmadım antalyadaki mağazaları karış karış gezdim hiç birinde yok hatta bazıları öyle bi makine mi varmış diyo deli oldum ya aslında dün netten almaya karar vermiştim birine sordum bi sorun çıktığında karşında muhattap bulamıyosun dedi ( garantisi açısından ) birde befega arkadaşımın söylediği siteye baktım fiyatı uygun fakat makinenin özelliklerine türkçe menü yok diyo yazmışlar ben var diyo biliyorum onu da anlayamadım kafam karıştı .
teşşekür ederim befega galiba makineyi bulmama ramak kaldı burdaki bimex de yokmuş fakat bursadakinde 1 tane görünüyomuş olduğuna dair kesin bi cvp gelirse makineyi buraya getirtecekler inşallah vardır bundan başka bi makine almak istemiyorum vazgeçmek zor olucak
Arkadaşlar makinem bursa bimexden antalya bimexe gelmek üzere yola çıkmış bulunuyor çok mutluyum fiyatı 328 hafıza kartınıda 1gb lik yanında 9 liraya veriyolar uygun diye düşünüyorum sizce nasıl
Arkdaşlar bende sonunda kodakçı olacağım galiba hayalimde hep z1275 vardı ama fiyat açısından şuan pahalı zaten onun fiyatı düşene kadarda yeni modeller çıkar bu döngü devam eder gider. Ben de c875 ci olmaya karar verdim internetten alacağım ereyondan 300 lira fiyat peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar. Nasıl iyimidir? Bu paylaşım topiğini ve c875 in çektiği fotoları gördükten sonra karar verdim uzun süredir takip ediyorum buraları herkese tşkler umuyorum pişman olmayacağım. Arkdaşlar şu pil konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim gp mi? varta mi? ve internette en uygun fiyata nerde bulabilirim ? bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılarımla...
Kralsant kardeş C 875 in bazı makinelere göre fazla pil tükettiği doğrudur. c 875 kullanıcısı olarak bana problem olmadı. (Duracell 2650ma kullanıyorum.şarj cihazımda ataba 998)Pilleri tahtakaleden tekini 4ytl den aldım.Çektiği fotoğraf sayısını saymadım fakat gayet iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befega -- 12 Kasım 2007; 16:55:14 >
Arkadaşlar artık bende c875 ciyim makinem elimde Antalyadan almak isteyenler kipa bimexde mevcut birde bunun renk ayarları filan varmı sarılar beyaza yakın çıkıyor soluk yani tam rengini vermiyor yardımcı olursanız sevinirim
Şarj cihazının otomatik şarj kesicisi varmı.Varsa merak etme dolunca keser.Yoksa iş biraz zor.Dolduğu anı bilmen lazım.dolunca kapatacaksın fazla şarj pilleri bozar. Pillerin Ne kadar süre sarjda duracağı cihazın vereceği şarj akımı ile pilin çektiği akımla orantılıdır
sevimli07 çekim yaparken deklanşöre yarım bas makinenin üzerindeki ışığın yesil olasından sonra tam bas.Çekim iyi ise ekranda el işareti yeşil olur.kırmızı kötü,sarı eh..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befega -- 12 Kasım 2007; 12:26:29 >
befega sanırım şarj kesici var netten baktım bende kullanım kılavuzu yok çünkü bu şarj aleti sarı renkli olanlardan 2500 mah çekim için verdiğin bilgiyede teşekkürler çok amatörüm sizlerden öğrenicem herşeyi
iki günlük bir istanbul macerası yaşayayım dedim, c875 çilerde fırtınalar esmiş be :))) kralsant, ben de gp 2700 kullanıyorum. sadece fotoğraf çekersem (önizlemeler, uzun süre açık bırakmalar video çekimi... yok) 150 civarı çekilebiliyor. yani bence bu gayet yeter bir miktar. 30 dakikaya yakın da kesintisiz video çekilebiliyor tahminim.
hemen istanbul fotoğraflarımdan ekleyeyim :)
kadıköy şampiyon kokoreç, camdaki benim:)
yeni alanlara makineleri hayırlı olsun. eski alanlardan da bi videre vardı hiç görünmüyor şimdi. edepli de iyice elini çekti, biz gençlere yol açma niyetinde galiba.