bende arkadaşlarımdaki nikon canonlar la aynı kareleri çekip kodakla kıyaslamayı sağlicak fotoları çeker çekmez yayınlicam burda...
almayı düşünen arkadaşlara faydası olur şu ana kadar makina çok güzel diyebilirim...sadece açılma ve deklanşör hızı çok iyi sayılmaz ancak gözarda edilebilecek nitelikler bunlar...
birde pilleri kaç saat şarj ediyoruz 8 saat mı ( içinden çıkan kodak piller ) ?? ya bekeldiğimden çabuk bitti piller siz ne düşünüyosunuz? yeni pil alsakmıki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin855 -- 20 Ağustos 2007; 23:39:33 >
sayın ergin855 aramıza hoşgeldin benim bildiğim kadarıyla içinden çıkan kodak piller alkalin, yani şarj edilmeyen piller oluyor. yani benimkiler öyleydi. sana şarjlı geldiyse şanslısın demektir. bu arada pilin şarj olma süresi kullandığın şarj aletinin çıkış değerine ve pilin mAh değerine göre değişir.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum. sizlerden de devamını bekliyorum. (tabii ki fotoğrafların devamını, yorumların değil:D)
İnternet Explorer'da foruma girersem resim yükleyebiliyorum.. Ama opera ile bağlanırsam resim yüklenmiyor. Daha önce hep operadan bağlanarak yüklemiştim... Sorun ne olabilir?