Şimdi Ara

Konami ve Bloober Team, Silent Hill 2'nin Remake Sürümünü Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Konami ve geliştirici Bloober Team, Silent Hill 2'nin yeniden yapım (remake) sürümünü duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Remake, PlayStation 5 ve PC (Steam) için geliştiriliyor.
     
    Silent Hill 2 Remake sürümü hakkında ekip şunları söyledi: 
     
    "Silent Hill üst düzey teknolojilere sahip bir oyun olarak geri dönüyor. Silent Hill serisinin en iyisi olarak kabul edilen Silent Hill 2'nin PlayStation ve Steam için çıkış yapacağını duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bir grup korku oyunu uzmanı tarafından hayata döndürülen bu yüksek kaliteli yeniden yapım sürümünü dört gözle bekleyebilirsiniz."
     
    Besteci Akira Yamaoka'nın yorumu:
     
    “Silent Hill benim için bir ilham kaynağı. Uzun zamandır sevilen bir işte yer aldığım için çok mutluyum. Tarih yeniden yazılmak üzere.” 
     
    Konsept sanatçısı Masahiro Ito'nun yorumu: 
     
    "Piramit Kafa geri dönüyor. Orijinali bilenler için yeni bir yolculuk ve o karakteri bilenler için başlangıç hikayesi. Ve o yaratıkla yakından ilişkili olan adamın yolculuğu."
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     








  • Sistem gereksinimleri fazla yüksek optimizasyon sorunlu bir oyun çıkabilir

  • Bu arada time exc olucakmış 1 yıl sonra xbox gelir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İkici oyunu bilgisayarda ilk oyunu psp sürümünde bitirdim.Sonra çıkanlar pek tat vermedi.Piramit kafa ve suratsız hemşireler oyun tarihine bir ikon haline geldiler zaten :D
  • tek sıkıntı oyunu bloberin yapması,düz yürüme oyunu yapmaktan başka bi marifetleri yok şuan için,koskoca sh markası daha iyi şekilde kullanılabilirdi.
  • Vaayy bee efsane geri geliyor sonunda. Altımıza mıça mıça oynamıştım orta okuldayken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloober Team'den başkasını bulamadınız mı SH yaptıracak. Adamlar düz yürüme sim. den başkasını yapamadı daha.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bloober team'in kendi oyunları kötü ama bu remake olduğu için iyi olabilir. Sonuçta hazır oyunu yeni grafik motoruyla tekrar yapacaklar. O kadarını yapabilirler diye düşünüyorum
  • İlk oyunu çıktığı dönem oynamıştım. İkinci oyunu ise dergide okumuş ve hayran olmuştum. Yıllar sonra emulatorla oynadım ama çok zor geldi.O zamanlar deli gibi sardığım oyunlar artık bitirilemez zorlukta gelir oldu. Youtubedan full oynanış videosunu izleyip merakımı gidermiştim.Resident Evil 1 de öyle keza. Onu da zamanında bitirememiştim. Yine oynadım yine bitiremedim Konami ve Bloober Team, Silent Hill 2'nin Remake Sürümünü Duyurdu Bunu bitirmek farz oldu artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.