Şimdi Ara

G-Ladiatus'un Türkçesi Çıktı...Süper Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gladi-atus.net (-'yi kaLdırın)
    İtibarı 20,000 nin üzerinde oLanLar Free GLadiators [[FG]] ittifaına qeLebiLirLer

Soru1: - Oyuna Yeni Basladim Ne Yapmam Gerekiyor.
    Cevap1: - Arkadaslar yeni baslayanlar Oncelikle Kenisine Verilen Kalkanlarini giysinler ve Egitime girerek biraz kademelerini arttirsinlar. Daha sonra tavernaya girerek gorev derecesine gore gorev alsin. Gorevi Yapsin.
    Arenada savassin ve Hara ve Highscore arasinda bulunan 2.Haritaya girerek Seferlere ciksin.

Soru2: - Tavernadan benden bir esya isteniyor nerden bulucam bunu?
    Cevap2: - Tavernadan istenen esya ne olursa olsun2. haritada bir kisiyle (Kurtla vs) savasip kazandigin zaman sana verilir.

Soru3: - Ben Esyayi kazandim ancak bana gelmedi nerde esya?
    Cevap3: - Kazanilan Esyalar Mesajlar Bolumunde Sandik ta saklidir ordan girip alabilirsiniz.

Soru4: - Bende Bulunan Esyayi Nasil Saticagim?
    Cevap4: - Isterseniz Markette satisa cikartabilirsiniz ama alici cikmayabilir. Satilmazsa Ney Satmak istiyorsani Ornegin silah saticaksaniz Silah dukkanina girin ve 3. sayfayi acarak silahi orda bos bir yere surukleyin satilmis olacak.

Soru5: - Verilen Gorevde Antrenor le Konus Veya Biriyle Konus Diyor Napicam?
    Cevap5: - Birisiyle konusma gorevleri en basit gorevlerdir. Ornegin antrenor le konus diyorsa Egitime Girin ve ordaki adamla konusun o kadar baska bisey yok. Sarlatan la konus falan diyebiliyolar tam olarak ezbere bilmiyorum orda sirayla gidin hangisiyse onda bitirin gorevi..
    Sarlatan: Market
    At Bakicisi: Hara
    Antrenor: Egitim

Soru6: - Silahlarda 0-4 Hasar falan yaziyor o nedir?
    Cevap6: - Karsi Tarafa vurus yapabildigin zaman 0 ile 4 puan arasinda bir vurus yaparsin (arasinda derken 0 ve 4 u de vurabilirsin tabi)

Soru7: - itibar nasil kazanilir?
    Cevap7: - yukarda bahsettigim gorevleri yaptikca itibarin artar. ayrica arenada adam dovunce de artar.

Soru8: - Benden Esya istedi esyayi kazandim Sandiktanda Aldim adama nasil vericem?
    Cevap8: - Gorevi kime vermen gerekiyorsa onun sayfasina gir sonra senin sandigindan onun sandigina surukle esyayi.

Soru9: - Nasil Hizli Yukselirim Ve Sen(yani ben) Nasil o kadar hizli gelistin?
    Cevap9: - Bol bol gorev yapicaksin hizli yukselmek icin. bana gelince premium uyeligim oldugu icin baya avantajim oluyor.

Soru1: - Benden Bir Esya Istendi Bende Kazandim Ama Cok Pahali Birsey Cok Isime Yarar Vermesem Ben Kullansam Olmazmi?
    Cevap1: - Bir Sure Kullanabiliyorsun. Mesela Gorevi iptal edersin daha senden onu istemez ama yeni gorev aldiginda o esya kayboluyor. digelim gorevi iptal etmedin adam senden hala bekliyor bunu denemedim ama bu dezavantajlý olur cunku daha gorev yapamican icin itibarin yavas artar.

Soru11: - Senin(yani benim) Taktigin nedir Nasil ilk 5e Girdin?
    Cevap11: - Arkadaslar Burda Su Ana kadar yazdiklarim disinda herhangibir extra taktik kullanmiyorum ama premiumun avantaji cok tabiki.. :)

Soru12: - Link Ile Yagmalama Nasil Oluyor?
    Cevap12: - Genel Durum a basin altta bir link goreceksiniz ve gerekli aciklama orda yaaziyor.

Soru13: - Bazi Esyalar Yakut Istiyo Yakutu Nasil Bulurum?
    Cevap13: - Yakut Gercek parayla paypal uzerinden satilir. Ancak kazanmanin tek yolu bu deildir. Gorevlerdende cok nadir de olsa yakut kazaniliyor

Soru14: - Yasam Enerjim cok onemlimi Nasil arttiririm Arttiran esyalar nerede satiliyor?
    Cevap14: - Tabiki onemli o senn canin. Balik-Enerji tupu- Tavuk-ekmek gibi esyalarla arttiriliyor bunlari Pazar Yerinden Alabilirsiniz.

Soru15: - Yasam enerjisi icin alinan esyayi nasil kullanicaz?
    Cevap15: - Genel Duruma basilcak ordan bu esyalardan birini Kendi karakterinizin resmine surukleyip yediriceksiniz
    ALıntı: sunspeed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkelebek_35 -- 13 Ağustos 2007; 11:54:58 >

• Teşekkürler
  • tşkrler ;) aynen saol valla :)
  • yardım icinhttp://s1.gladiatus.net/game/c.php?uid=16712 tıklarsanız sevinirim yardım icindir söliyimde yanlış anlaşılmasın...
  • evt ingilizcesinde bayagı geliştim bundada gostereyim gucumu nick Blackeyed
  • eskisinde level 12ydim buna başlarız
    http://s1.gladiatus.net/game/c.php?uid=17276

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mousty -- 28 Haziran 2007; 22:14:36 >
  • bende LwL 11'dim ama bu çok çok daha zewkLi..daha bi hoşuma qidio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya çok saol walla uzun zamandır bekliyodum yüce rabbım seni övmüşte yaratmış

http://s1.gladiatus.net/game/c.php?uid=17388

walla linkim lütfen bi tıklayın
  • ne zaman açıldı?
  • bende direk atladım oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: mousty

ne zaman açıldı?

ben 6 saat önce 1.ydim
    ama şimdi 30.yum
  • Güzel Oyun Kayıt Oldum***Bu Arada Paylasım Icın sağol
  • bende basladım diğerinde lvl 8 bunda daha 2lvlim 128. sıradayım
  • Saolasın
  • Beyler bu oyunun yoneticisi ile temasa geçmenin bir yolu varmı.Forum kapalı birşey yapamıyorum.Bir adam saldırdı seviye 4 fakat üstünde seviye 7 zırhı var toplam zırh ise 187 bilginiz varsa lütfen bana soyleyin
  • bu oyunun ingiLizcesinde'de böLedi merak etme sende aLabiLirsinhata deiL bu
  • Hmm peki şu hatamı tavernadan aldığımız gorevde bir x item istiyor.Sende gidip yaratık kesiyorsun ve aniden onüne bir item cıkıyor.Neymiş diye baktığında + 54 armor cizme bunu alıp giyebiliyorsun.Sonrada şoka giriyorsun bu hatamı
  • x item'inin noLduquna baqLı?sarı çizme qörewiy'se tawerna'ya qidip onu oraya koyduqunda sana tecrüpe bide para werio istersen qiyebiLiosunda
  • Bu oyunu kavramam zaman alacak galiba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.