Şimdi Ara

Tekken 8 PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Bandai Namco, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için Tekken 8'i duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
     
    Oyun için ekibin açıklaması şu şekilde: 
     
    "Bandai Namco Studios tarafından geliştirilen Tekken 8, dövüş türünü genişletiyor ve türün görsel olarak en çarpıcı ve sürükleyici oyunlarından birini yaratarak en yeni nesil konsolların gücünden tam olarak yararlanıyor. Tekken 8, Heihachi Mishima'nın yenilgisiyle sona eren korkunç savaştan sonra, Jin Kazama'nın Kazuya Mishima'nın dünya hakimiyeti arayışına karşı durduğu yeni bir rekabete odaklanıyor."
     
    Bandai Namco Studios baş yapımcısı Katsuhiro Harada bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Yeni nesil Tekken'i sizlere sunuyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bandai Namco Studios'taki ekip, Tekken 8'e çığır açan yeni özellikler getirmek için çok çalışıyor ve yeni nesil konsolların gücünden yararlanarak savaşlardaki güç hissiyatını ileri seviyeye taşıyor. Önümüzdeki aylarda size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz.” 
     
    Duyuru fragmanı
     
     








  • Abi sezon mezon yapmayın adam gibi tüm oyunu çıkarın. Yeni saçma karkaterlerden çok ESKI karakterlerden bir dövüşçü havuzu oluşturun ne olur..
  • On numara beş yıldız olmuş helal olsun, videonun sinematik değil de oyuniçi motorla hazırlanması ayrıca güzel bir de Tekken'in başındaki Harada bu videonun hikaye modundan bir bölüm olduğunu söyledi, grafikler gerçekten baya etkileyici duruyor, gameplayde de geliştirmeler var gibi çıkınca daha net yorumlanır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rip SF 6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unreal 5 grafik motoruymuş.Önceki Tekken'de dövüşçü modelleri ve yüzleri hayli vasattı.Bu video'da ise muhteşem görünüyor.Mishima kan davası artık sıktı bence.
  • Çok iyi görünüyor PS5 aldırır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafikler iyileşmiş efektler arttırılmış animasyonlar daha doğru ve akıcı olmuş. Ama görüntü olarak hiç heyecanlandırmadı normalde Tekken oyunları her zaman beni heyecanlandırırdı. 7 remastered gibi duruyor. Asıl işi ed boon ekibi yapıyor adamlar oyunlar arasında gelişmeleri görüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlaşılsada anlaşılmasada söyleyim geometri beyinde tekken oynarken farkettim. :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.