Şimdi Ara

Assassin’s Creed Mirage için Sinematik Video Yayınlandı: 2023'te Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, Assassin's Creed Mirage'ın PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için 2023'te çıkış yapacağını duyurdu.
     
    Assassin's Creed Mirage'da, cevaplar ve adalet arayan kurnaz bir sokak hırsızı Basim olarak oynayacaksınız. Eski bir organizasyona katılın ve Basim'in kaderini hayal bile edemeyeceği şekillerde değiştirecek yeni bir inancın temellerini atın.
     
    Aslen Samarra'da doğan Basim, annesini küçük yaşta kaybetmiş ve Bağdat sokaklarında tek başına büyümüştür. Basim, gizli olanlara hayrandır ve onlara katılmanın hayalini kurar. Baskı altında geçen onca şeyin ardından kaçan Roshan ise gizli olanların kalesi Alamut'ta usta bir suikastçı olur. Şimdi ise Basim'i ilk gerçek çırağı olarak kanatlarının altına alır.
     
    Yayınlanan videolar
     
     
     
     








  • AC Valhalla daki karakter bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 399 tl den deluxe paket ön siparişi verdim cıkıs tarihi 2023 ama zam gelir cart olur curt olur şimdiden saglama alayım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valhalla'dan sonra gelecek oyunlari Basim ustune kurarlar diyordum ama sanirim bu oyunla Origins ile baslayan hikayeyi (ya da chapteri diyeyim) final yapip yeni bir seri baslatacaklar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ee basim zaten niye şaşırdın valhalladaki karakter diye, oyun orada bitmişti zaten hikayeyi yarım mı bıraksınlar, animus oradan şekillenecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 11 Eylül 2022; 0:29:18 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Hadi canım! Bizde yeni biri sandık.

  • Oyun multiplayerda olucakmis , simdi basarlar skinleri hep birlikte görücez ubisoftun nasil bir firma oldugunu :))))

  • oyun 50 euro. Kısa sürücek herhalde.
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt

    Oyun tamamen tek kişilik yani multiplayer yok. Bu oyun sonrası iki oyun daha duyurdular( Codename RED ve Hexe), bu oyunlar eski ve yeni Assassin's Creed deneyimlerinin farklı türleri aracılığıyla birbirine bağlayacak bir merkez olan Assassin's Creed INFINITY'nin bir parçası olacak. Multiplayer oynanışta AC İnfinity ile birlikte geri gelecek. Açıklamaları bu şekilde  

  • Ulan Ubisoft oyunları deli gibi satıyor ülkemizde 15 tane dil var yine Türkçe dil yok oyunda.

    Valhalla deli gibi sattı arkadaş daha ne istiyorsunuz ya.

    Valhallayı FC6'yı WD Legion'u The Crew 2'yi hepsini satın aldım. Herkes de satın alıyor.

    Ne iş alamadım gitti arkadaş ya. Ben artık art niyetli görüyorum bunları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexroth -- 11 Eylül 2022; 2:30:32 >
  • Sinematik video iyi hoş da AC baydı yahu, ayrıca Basim gibi itici bir karakter için biz niye bu oyunu alıp oynayalım dedirtti. Cadı Avı zamanını konu alan AC daha ilgi çekici görünüyor. Plus, Gamepass filan verirse belki bakarım onun dışında para verip oynamam şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basim paraları basimm...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rexroth

    Ulan Ubisoft oyunları deli gibi satıyor ülkemizde 15 tane dil var yine Türkçe dil yok oyunda.
    Valhalla deli gibi sattı arkadaş daha ne istiyorsunuz ya.
    Valhallayı FC6'yı WD Legion'u The Crew 2'yi hepsini satın aldım. Herkes de satın alıyor.
    Ne iş alamadım gitti arkadaş ya. Ben artık art niyetli görüyorum bunları.


    Fransız çünkü, Rockstar da ingiliz..Bu adamların oyunları eminin Türkçe çıkaran firmalardan en az 10 kat fazla satmıştır ülkemizde...
  • Fransızlar ne kadar bizden nefret ettiği belli ubisoft ülkemizde en çok oyun satan firma ama turkce desteği vermiyor Arapça ve şuan rusya cephe almış bütün ülkeler ama Rusça dil desteği var iptal etsene Rusça yı hadi yap ama bunların derdi Türkülerle almayın derim en çok bizm ülkemizdekiler alır bizde böyle problem var
  • dil muhabbeti başlamış bile neyse  


    sinematik fragman beni direkt ac unity'e götürdü sadece daha arap. ama güzel gözüküyor. gerçi ubi'nin sinematikleri hep güzel olur asıl oynanışı beklemek lazım. özüne döndü mü dönmedi mi oynanışta göreceğiz

  • Uplay Store dan ön sipariş geçtim. Fiyat kesin artar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ohh önsipariş verenler başlamış helal olsun Ubisofta öz firmam. Bu Fransızların beline kuvvet helal olsun parçalayın yiğitler.
  • Uzun zamandır kabızlık yaşayan Ubizort sonunda saldı ortalığa AC’leri. Hem de 1 değil 2 değil 3 değil. Yetmez senede 20 AC 30 Far Cry çıkarmaları lazım. Böyle oyuncu kitlesine böyle yapımlar ve yapımcılar yakışır. Bunlar olmasa zeki insanlar nasıl geçinecek ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Uzun zamandır kabızlık yaşayan Ubizort sonunda saldı ortalığa AC’leri. Hem de 1 değil 2 değil 3 değil. Yetmez senede 20 AC 30 Far Cry çıkarmaları lazım. Böyle oyuncu kitlesine böyle yapımlar ve yapımcılar yakışır. Bunlar olmasa zeki insanlar nasıl geçinecek ?


    Ergen kardeş yarın okullar açılacak sen en iyisi eğitimine odaklan, kurduğun cümlelerden belli ki eğitime çok ihtiyacın var. İnsanların tercihlerine saygı duymalısın, parasını verip hangi oyunu isterlerse alıp oynayabilirler. Marjinal olayım derken abuk sabuk yorumlar yapma. Unutma, eleştiri yapıcı olursa bir anlam ifade eder...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Abicim zevk meselesi bu iş sonuçta bir emek veriliyor dünya insan çalışıyor bu oyunların arka planında burada gelip mağdur edebiyatı yapmayın yok altyazı yok yok şu yok yok bu yok Türkçe altyazılı dublajlı gelen oyunlara bile milyonlarca insan eleştiri yaptı zevkler renkler tartışılmaz beğendiğin bı oyun olursa parasını verirsin alıp oynarsin Rus Fransız İngiliz Alman diye otekilestireceksek ozaman bizim yasamamamiz lazım keyfinize bakın takılmayın bu kadar....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.