Şimdi Ara

*** WD Passport 120|160 VS Seagate Free Agent Go 120|160 Gb***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda ve webde biraz araştırma yaptım ve afalladım açıkçası. Bazı yerlerde çok sorunlu bazılarında ise "mükemmel" bi cihaz deniyor. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim acaba? Artı ve eksilerini aktarırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

EDIT:

Başlık değişti, sorum da değişti haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 27 Haziran 2007; 21:38:30 >

• ben kullanmadım ama 1.elden duyumlarıma göre iyiymiş, ama çabuk çiziliyormuş
  • Evet orası öyle Forumda "Passport'lardan uzak durun" diyen arkadaşlar var, sebebi nedir? İnternette belli bi süre kullanımdan sonra çalışmadığını yazan kullanıcılar var mesela. Güç için çift başlı usb falan sorun değil, bulurum gerektiği takdirde ama bunlar dışında dikkat edilmesi gereken noktalar nedir? Gerçekten "uzak durmak" mı gerek
  • bende de var büyük bir hevesle alıp kullandım iki ay sonra filan bozuldu şu an kullanamıyorum usb bağlantısında bilgisayarı görmüyor yada bilgisiyar onu görmüyor bilmiyorum ama çalışmıyor garantisinide kaybettim kaç para isterler bilmiyorum sinirlerimi bozdu walla bu alet
  • Hmm usb sorunu doğru demek Peki aynı fiyat aralığında aynı boyutlarda öneriniz var mı? WD karizmasından ve fiyatından dolayı çekmiştir beni en başta
  • Seagate Free Agent Go için ne diyosunuz? Biraz daha pahalı sanırım ama daha stabil gibi.
  • 120Gb Seagate Free Agent Go'da karar kıldım, beni üzceğini sanmıyorum. WD hakkında çok sorun okudum beni biraz kıllandırdı açıkçası, biraz daha paraya kıyıp Seagate alcam hem içim rahat olsun hem de iyi bişey almış oliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 aydır WD pasport 120gb kullanıyorum.
    1 ay kadar evvel arızalandı yolladım yenisiyle değiştirdiler.

Bunun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Bence en büyük eksiği kılıfının olmayışı.
  • Arızalandı derken?
  • arzıalanmıs işte :) bu arkadaslar TASINABILIR DISK amacıyla almıslar sanırım. Veri yedeklemeyle ilgili olsa herhalde kayıplarına dert yanarlardı... gayet rahatlar.
    Bende bu ara dusunuyorum - WD MYBOOK 250 GB ve SEAGATE FREEAGENT DESKTOP 320 GB - arasında kaldım. 2.5" dusunmuyorum. Hız ve yedekleme maksadım veri gezdirmekten cok.
  • Son karar olarak Seagata Free Agent Go 2,5" 160Gb 'a ne dersiniz ey forum ahalisi?
  • EN iyi tercihi yapmışsın derim. Seagate'in FreeAgent serisi tüm modelleriyle sınıfının bence en iyisi durumda.
  • Yaklaşık 2 Aydır WD 160 lık kullanıyorum.Cihazdan şimdilik bir şikayetim yok fakat plastiği çok adi malzemeden yapılmış çok çabuk çiziliyor.Şu an için bendeki tek eksisi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

EN iyi tercihi yapmışsın derim. Seagate'in FreeAgent serisi tüm modelleriyle sınıfının bence en iyisi durumda.

Bu yorum benim için yetti, siparişi veriyorum
  • Seagate FreeAgent uzak durun 2-3 ay sonra gümlüyor dikkat edin
  • ula hamsi arkadaş 2007 de karar verdim alacağım diyuor sen 2009 da alma demişsin hemşerim :-P
  • Adam da 2009'da yanıtlamış, yıl 2011

Bu arada sorunsuzca yıllarca kullandım ta ki usb girişi kırılana kadar. Şu an aynı hdd laptop'ın 2. hdd bölmesinde ve halen sorunsuz
  • :-))

seagate aldın değil mi :-))

ben dede smartdisk kullanıyorum bu ikincisi ben de memnunum bir sıkıntısı yok yıllardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 12 Temmuz 2011; 3:42:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.