Evet Arkadaşlar Adsl Kopma Sorunundan Kurtuldum Modem Bayağı Isınıyordu 3-4 Dk Resetliyordu Buzdolabından 9 Tane Buz Aldım Tabağın İçine Güzelce Doldurdum Modemin Üzerine Koydum Ohh Rahatım Tavsiye Ederim Atma Sorunu Felan Yok Yok Ne Günlere Kaldık Yav Buda Resimi Şu Felan Damlarsa Olacaklardan Sorumlu Değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur[CrZy] -- 27 Haziran 2007; 16:40:48 >
kardeş aynı modemi bn de kullanıyorum ben de snn gibi çözüm bulmuştum çok ısınıyodu buz olaylarına falan girdim
ama 4-5 gün sonra modem cort diye yandı garantiye gitti bekledik o kadar falan filan..bence sn buzu falan boşver sakata gelme(hoş yansa da kurtulursun bundan ), al bi tane fan, paket lastiğiyle bağla modeme tepe tepe kullan
Yav Aslında Fan Alacaktım Bilgisayarcı Uzak Bu Sıcaktan Kim Gidecek Buzdolabında Buz Vardı Koydum İşte Üzerine 3-4 Gündür Rahadım Bu Modemde 1 Gün Atmadığını Gördümya Artık Yan Yanmasada Umrumda Değil Garanti Felan Kalmadı Modemde Heralde 2 Yılı Geçti
Arkadaşlar size kesin çözümü sunuyorum. 1-) 3-5 liraya alacağınız 50mm lik bir fanın tablasını söküyorsunuz. 2-) Daha sonra yine 3-5 liraya bir 1,5 - 12 volt luk adaptör alıyorsunuz. 3-) Tablasını çıkardığınız bu fanın altını silikonlayarak modeme yapıştırıyorursunuz. (Dikkat silikon kuruyana kadar modemin içine silikon akmaması için modemi düz çevirmeyin.)
Bu dediklerimi yaptığınızda modeminizle ilgili bir sıcaklık(bundan dolayı hattan kopma) probleminiz kalmayacaktır işte fotoğraflar:
Arkadaşlar size kesin çözümü sunuyorum. 1-) 3-5 liraya alacağınız 50mm lik bir fanın tablasını söküyorsunuz. 2-) Daha sonra yine 3-5 liraya bir 1,5 - 12 volt luk adaptör alıyorsunuz. 3-) Tablasını çıkardığı bu fanın altını silikonlayarak modeme yapıştırıyorursunuz. (Dikkat silikon kuruyana kadar modemin içine silikon akmaması için modemi düz çevirmeyin.)
Bu dediklerimi yaptığınızda modeminizle ilgili bir sıcaklık(bundan dolayı hattan kopma) probleminiz kalmayacaktır işte fotoğraflar: