Şimdi Ara

Monster Hunter Rise: Sunbreak Satışları 4 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Capcom, Monster Hunter Rise: Sunbreak genişlemesinin dünya çapındaki atışların dört milyon adeti aştığını duyurdu. Yeni satış rakamı, üç milyon satış rakamının aştığı açıklamasından bir ay sonra geldi.
     
    Yeni canavarların, mekanların ve daha fazlasının yer aldığı bu devasa genişletme ile Monster Hunter Rise dünyası gittikçe büyüyor ve derinleşiyor. Bu genişlemeyi oynayabilmek için Monster Hunter Rise'a sahip olman gerekiyor. Sunbreak içeriği, 7 yıldızlı Merkez görevi "Yılan Yıldırım Tanrıçası" tamamlandıktan sonra erişilebilir hâle geliyor. Bu içeriği oyun açıkken satın alırsan içeriğe erişmek için oyunu yeniden başlatman lazım. 
     
    Monster Hunter Rise: Sunbreak genişlemesi, dünya çapında 30 Haziran'da Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 








  • Almak istediğim ama zorluğundan çekindiğim bir oyundu bilenler varsa sorayım grindden anlamayan zorluğa gelemeyen biri bu oyunu sadece main görevleri yaparak bitirebilir mi
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Zora gelemeyen oynaması zor zevk almaz daha doğrusu. Zoru seven oyuncular sever anca


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bilmem ama monster hunter world ve diğer monster hunterlar hiç de zor değildi.Bence gelmiş geçmiş en underrated oyunlar.Çoook zevkli özellikle yaratıkların yapay zekası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.