beiktaş seribaşı da fener de seribaşı mı? yoksa 2.torbadan mı gircek?
sanane fenerden demeyin, ülke puanı için soruyom
Fener seribaşı değil.Bu yüzden Dişli ekiplerle karşılaşacak.İnşallah eler
tüh keşke beşiktaş gibi o da seribaşı olsaydı :S
neyse kısmet değilmiş
Beşiktaş her iki turda da seri başı değil mi? Peki (inşallah öyle birşey olmaz ama) ilk elemede elenirse UEFA ya mı gidiyor direk?
Ş.Ligine girersek rezil olmakta var
Beşiktaş'ın son kredisi bu yıl. UEFA'da ki başarısının kredisi seneye tükenmiş olacak. Bu yıl Beşiktaş çok iyi oynamalı Avrupa'da.
Fenerbahçe ise son yıllarda ki en başarılı takımımız olarak gösteriliyor ama hâlâ 2. torbadan giriyor. Bu Fener'in değil, Türk takımlarının avrupa'da ne halde olduğunun en büyük göstergesi.
Bence 2 ön eleme oynayacak olmasına rağmen BJK'ın gruplara kalma şansı kötümser olarak bakarsan %70 İyimser olarak bakarsan %95
Fenerbahçe'nin ise gruplara kalma şansı kötümser olarak %40 iyimser olarak %70
Kötümser = çıkması muhtemel en güçlü rakip İyimser = çıkması muhtemel en güçsüz rakip.
herhangi bir torbadan girmesinin bir şeyi değiştireceğini zannetmiyorum, fazla takmayın yani
burda Ş.L 'nde sıfır puan çekip kendilerine "rezil" diyemeyenler bulunduktan sonra bizim korkmamıza hiç gerek yok bence..
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Hocam ben rakipleri inceledim Trömse yok içlerinde. Rahatız yani.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
herhangi bir torbadan girmesinin bir şeyi değiştireceğini zannetmiyorum, fazla takmayın yani
peki kuralar ne zman çekilecek..tarih bellimi?
tromsondan korkması gereken sen değilsin zaten, sen sigmaya, mtk yafalan bak :)
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Hocam belli mi olur bizi de elerler falan.
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
tromsondan korkması gereken sen değilsin zaten, sen sigmaya, mtk yafalan bak :)
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Adam resmen beşiktaşın seri başı olduğunu vurgulamak için topic açmış yok böyle bir şey ya eminimki sen çok iyi biliyodun kimin nerden katılacağını...
İlk 7 mesaj ne güzel doscane yazılmış ama sonrakiler gene kendi egolarına yenilmiş malesef
Avrupa senin bnm değil Türkiyemizin Prestij Mücadelesi aynı zamanda
4 takımımızada Başarılar dilerim Yolları açık olsun
quote:
Orjinalden alıntı: soho
burda Ş.L 'nde sıfır puan çekip kendilerine "rezil" diyemeyenler bulunduktan sonra bizim korkmamıza hiç gerek yok bence..
quote:
ilginç bir mesajlaşma, bir BJK li kendi takımı ile ilgili birşey söylemiş, diğeri ise o cümleden yola çıkarak bir şey söylemiş... ne karşıdan bir kışkırtma var ne bişey...
Contranarya hocam benim bildiğim goxel54 hocam böyle bir şey yapmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Adam resmen beşiktaşın seri başı olduğunu vurgulamak için topic açmış yok böyle bir şey ya eminimki sen çok iyi biliyodun kimin nerden katılacağını...
aaa kuru iftira fenerin seribaşı olmadıgını biliyodum da kaçıncı torba 3 mü 4 mü felan diye tereddütlerim vardı onun için sordum
bu arada cdemir eyvallah
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
aaa kuru iftira fenerin seribaşı olmadıgını biliyodum da kaçıncı torba 3 mü 4 mü felan diye tereddütlerim vardı onun için sordum
bu arada cdemir eyvallah
normal bir mesajlaşma bu forumda n tane örnek gösterebilirm, sende yeni değilsin hatırlarsın ama hatırlamak istemedin galba..
sıfır puan falan diyince rencide oldunuz galba..kusura bakma
quote:
Orjinalden alıntı: Aerobero
quote:
Orjinalden alıntı: soho
quote:
ilginç bir mesajlaşma, bir BJK li kendi takımı ile ilgili birşey söylemiş, diğeri ise o cümleden yola çıkarak bir şey söylemiş... ne karşıdan bir kışkırtma var ne bişey...