Şimdi Ara

Saints Row 2022 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Volition, Saints Row Reboot için ana hikayeyi tanıtan yeni bir fragman yayınladı. 

Yanında dostların Neeah, Kevin ve Eli ile geleceğin Mafya Babası olarak Saints çetesini kuracak, Santo Ileso'nun sokaklarında kurduğun imparatorluğu büyütüp şehrin kontrolü için savaşırken Los Panteros, Idols ve Marshall çeteleriyle mücadele edeceksin. Aslında Saints Row bir tür yeni şirket kurma hikâyesi. Tek farkı, Saints çetesinin işi suç işlemek.

Şimdiye kadar yaratılan en büyük ve en iyi Saints Row oyun dünyasının tadını çıkar. Santo Ileso'nun gitgide genişleyen benzersiz dünyası yan görevlerle, suç dünyasının tehlikeli hamleleriyle ve muhteşem ana görevlerle dolu vahşi ve çok eğlenceli bir yer. Silahlarını, arabalarını ve hatta atlayış tulumunu kullanarak bu dünyanın bir numarası olacaksın.

Saints Row, 23 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için çıkış yapacak. 

Fragman videosu

• Bir oyun her yönüyle bu kadar mı çirkin olur... Karakter tasarımları leş, grafikler desen tablete çıkan oyun gibi, oynanışa dair zaten bir şey yok ölü şehirde boş beleş just cause gibi vur patlat.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun fena patlayacak gibime geliyor. Zaten hikaye namına bir şey olmadığından fragmanda patlama çatlama dolu 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun eğlence odaklı yapılmış ve karakterleri istediğiniz gibi detaylandırabiliyorsunuz hatta Boss Factory de karakterimi hazırladım bile :D Ben dört gözle bekliyorum ön siparişimi verdim xboxta :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.