Yapımcı :Microsoft Platform :PC,PS3,Xbox360 Tür :Real time strateji Oyuncu sayısı:8 oyuncu Çıkış Tarihi :27 Ekim 2007
Brian Reynolds'la yapılan görüşmelerde asya haritasını oyuna koyacaklarını ve 3 büyük ülkenin olacağını belirtti.Bunlara örnek olarak Çin,Japonya ve Kore olduğunu belirtmiştir.
Not: Uzun lafın kısası oyun asya haritasında geçiyor.
Minimum Requirements: Microsoft Windows XP or higher PC with 1.4 GHz equivalent or higher processor 256 MB of system RAM 2 GB available hard disk space 32x speed or faster CD-ROM drive 64 MB video card with support for hardware transformation and lighting required DirectX 9.0 or later 56K dial-up Internet Access or LAN required for online/multiplayer Sound card, speakers or headphones required for audio
çok iyi bir oyun bence.gidip hemen almak istiyorum ama işte daha belli değil tam tarihi.benim tek bir sıkıntım var sadece asya kıtasında oynıyacaz.belki gelecek yıl avrupa bölümünü alırlar
çok iyi bir oyun bence.gidip hemen almak istiyorum ama işte daha belli değil tam tarihi.benim tek bir sıkıntım var sadece asya kıtasında oynıyacaz.belki gelecek yıl avrupa bölümünü alırlar
sadece asya deildir eski haritaların üstüne bide asya haritaları eklenir. isteyen eskisi gibi de oynayabilir. ek paketler böle olur genelde olan bir şeyi silmezler. ne zaman çıkacak tam olarak belli deilmi 6 ay daha var 2007'de