Şimdi Ara

Take-Two CEO'su: GTA VI Oyun Sektörünün Yeni Kriteri Haline Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grand Theft Auto serisi, Red Dead Redemption ve daha birçok büyük oyunla ön plana çıkan Rockstar ekibinin bağlı olduğu ana şirket Take-Two Interactive'ten CEO Strauss Zelnick, GTA serisinin yeni oyunu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda GTA VI'nın oyun sektörünü değiştireceğini ve artık bir kriter haline geleceğini belirtti. Ayrıca geliştirmenin iyi gittiğini söyledi.

Öte yandan geçtiğimiz süreçte beklentilerin aşılması gerektiğinin farklında olduğunu bildiren Rockstar, GTA VI'da yapılmak istenen hedefleri açıkladı. Bu doğrultuda şu açıklamayı yaptı: "Geçtiğimiz birkaç yılda, kaynaklarımızın çoğunu Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu için harcıyoruz. Oyuncuların beklentilerini biliyoruz. Bu beklentileri aşmanın gerekli olduğunun da farkındayız. Sizleri her zamankinden daha iyi anlıyoruz. Bir sonraki oyunun da her zamankinden daha iyi olmasını ve üst düzey bir deneyim sunmasını istiyoruz." 

Son olarak bugün Take-Two yeni güncel oyun satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda Grand Theft Auto serisi, 380 milyonun üzerinde satışla Take-Two'nun en çok satan franchise'ı ve Take-Two'ya göre bu seri, eğlence dünyasının en başarılı, ikonik ve eleştirmenlerce beğenilen markalarından biri. Grand Theft Auto V ise şu anda 170 milyonun üzerinde sattı.

Sektörün içinden Tom Henderson, geçtiğimiz Temmuz ayında Grand Theft Auto 6'nın 2024 veya 2025'te piyasaya sürüleceğini iddia etti. 

• Dayıoğlu ben bu adamlara nedense güveniyorum, kimin ne düşündüğü de umrumda değil, ömrümüz yeterse çıktığı gün yapıştıracam, tıpkı rdr2 de yaptığım gibi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Keşke Türkçe Altyazı desteği ile gelse. Bir umut.. 😑

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe gelecek kardeşim ülke gelişmekte olan ülke boşuna uğraşmıyoruz
  • yine balon şişirme çalışmalarına başlamışlar. bıkmadınız mı artık.. oyun önce bir çıksın detaylıca analiz edilsin oyuncular tarafından, ondan sonra oyun sektörünün yeni kriteri mi yeni balonu mu ona biz karar veririz. yıl 2022 olmuş hala çıkmayan bırak çıkmamasını santimini görmediğimiz oyun hakkında şöyle olacak böyle olacak diyip çoluk çocuk heyecanlandırmaktan vazgeçemiyorlar bir türlü. bu pazarlama olayı gittikçe daha çok mide bulandırıcı bir hal almaya başladı
  • GTA online'a gelen yeni güncellemeler pc'de eksik, pek umudum yok gta 6'dan.

• Koskocaman rokstarsın oynanış olarak çocuk oyunu oyunlar çıkarıyorsun. Siper al, sonra ateş et. Yapay zeka kötü bile olamıyor çünkü yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Koskocaman rokstarsın oynanış olarak çocuk oyunu oyunlar çıkarıyorsun. Siper al, sonra ateş et. Yapay zeka kötü bile olamıyor çünkü yok.

para çocuklarda adamlar napsın
  • Gta 4 deki fizik motoru ve derinlik hissi tekrar olur umarim

Gta 5 cikmadan onceki haberlerini hatirliyorum. 6 cikana kadar asla haberlerini okumayacagim. Tamamen algi yonetimi, reklam propagandasi. Yalan dolan.

• Yıkılabilir çevre mekaniği olmazsa olmaz.

• RDR 2'den sonra ne deseler güvenim tam !

• Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Çalışma şekilleri değişti bakalım oyuna etkisi neler olucak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 yılı aşkın sürenin ardından kötü bir oyun çıkarırlarsa intihar etmiş olurlar.

• Başka firma dese hadi lan ordan dersin de , Rockstar diyorsa dogrudur abi, saygılar

• Bir 10 yıl da GTA 6 ile oyuncuları sömürürsünüz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denizden babam çıksa yerim lafının doğrusu denizden rockstar çıksa yerimdir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sjw mesajlarıyla dolu bir oyun olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dan Houser siz nr yapacaklar merak ediyorum.Adam en iyi Rs oyunlarinin hem hikaye hem de yaraticilik konusunda beyniydi.

• Açıkça söylemek gerekirse RDR 2 kalitesinde olmasa da onun biraz altında bir oyun kalitesi bekliyorum.

İlk etapta GTA V kadar büyük bir harita bile olmayabilir güncellemeler ile haritayı genişletecekler ama bunun single player'a etki edeceğini sanmıyorum online üzerinden para kazanacakları için oraya yoğunlaşırlar belki single playerda hikayeye etkisi olmasa da haritayı genişletirler sadece.
  • Netfix kafasının devamı olur anca yeni bir şey beklemiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.