Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare II'nin Açık Betası 24 Eylül'de Başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Activision ve Infinity Ward, Call of Duty Modern Warfare II'nin Açık Betasının 24 Eylül'de başlayacağını duyurdu. Bu Açık Beta, oyunun çok oyunculu modunu deneyimlemenize ve test etmenize olanak tanıyacak. Ayrıca PC ile konsollar arasında çapraz oynamayı destekleyecek.
     
    Call of Duty Modern Warfare II'nin Erken Erişim Betası 22 Eylül'de başlayacak. Erken Beta sayesinde oyunu ön sipariş verenler veya beta kodlarına sahip olanlar oyunu erkenden indirip oynayabilecekler. Ardından 24 Eylül'de beta herkese açılacak. 
     
    Activision öte yandan Call of Duty: Next adlı yeni bir etkinlik duyurdu. Bu etkinlik esnasında Infinity Ward, Modern Warfare II'nin çok oyunculu modunu sergileyecek. Ekip ayrıca Modern Warfare II ve bir sonraki Call of Duty: Warzone oyunuyla ilgili daha fazla ayrıntıyı paylaşacak. Bu etkinlik 15 Eylül'de yapılacak. 
     
    Call of Duty: Modern Warfare II, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için 28 Ekim'de çıkış yapacak.




  • Şu konsol-konsol çapraz platforma izin vermedikçe cross-platform sadece eziyet, pc kullananlar bile hileden kaçıp duruyor oyunlardan, bu hileyi konsola taşımış oluyorlar sadece...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Şu konsol-konsol çapraz platforma izin vermedikçe cross-platform sadece eziyet, pc kullananlar bile hileden kaçıp duruyor oyunlardan, bu hileyi konsola taşımış oluyorlar sadece...


    Yüzde yüz katılıyorum ve PC varsa kapatıyorum bu özelliği. bu arada bazı oyunlarda konsolda bile ( bknz.fifa) hile dönüyor ama gerek hile gerekse de aimle alakalı dezavantaj yaratacak mouse durumundan ötürü konsol-pc pek mantıklı değil.
  • Zorlama crossplay sacmaliktan baska birsey degil.Pc de fov,yuksek fps,donanim,klavye fare hatta istersen kontrolcu takip oynama gibi tonla avantaj vatken inadina konsol vs konsola crossplay vermiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol ve PC eşleşmesi beni klavye - fare anlamında hiç etkilemiyor. Hatta pek çok konuda kontrolcü kullanımı daha avantajlı bir hale geliyor. Ayrıca Series X/S, PS5'de de FoV ve 120 fps desteğinin de olduğunu atlamamak lazım. Beni konsoldan oynayan ruh hastası dostlarımız daha çok rahatsız ediyor. Lakin PC ile eşleşmekten rahatsız olmamın tek nedeni; hile potansiyeli. CoD 2019'dan beri her lobiye gelen PC oyuncusunu girişten raporluyorum, sonuçta hepsi potansiyel hile ihtimaline sahip. Bu yüzden de sadece konsolları kapsayan bir cross-play kesinlikle istediğim bir şey olur. Lakin böyle bir şey olmayacak, umalım da MW2'de şu an sahip olunan anti-cheat sistemi daha da gelişmiş olsun.
  • Warzone oynamıyorsanız crossplay bir etki etmiyor vanguard misal ranked kasıyorum hile veya hileye yakın kimse gelmedi daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Konsol ve PC eşleşmesi beni klavye - fare anlamında hiç etkilemiyor. Hatta pek çok konuda kontrolcü kullanımı daha avantajlı bir hale geliyor. Ayrıca Series X/S, PS5'de de FoV ve 120 fps desteğinin de olduğunu atlamamak lazım. Beni konsoldan oynayan ruh hastası dostlarımız daha çok rahatsız ediyor. Lakin PC ile eşleşmekten rahatsız olmamın tek nedeni; hile potansiyeli. CoD 2019'dan beri her lobiye gelen PC oyuncusunu girişten raporluyorum, sonuçta hepsi potansiyel hile ihtimaline sahip. Bu yüzden de sadece konsolları kapsayan bir cross-play kesinlikle istediğim bir şey olur. Lakin böyle bir şey olmayacak, umalım da MW2'de şu an sahip olunan anti-cheat sistemi daha da gelişmiş olsun.


    Hileci çalıştıran konsol kollarını ya unuttun yada haberin yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.