Şimdi Ara

QuakeCon 2022'de Redfall için 30 Dakikalık Bir Gösterim Yapılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Studios Austin'in oyunculara sunacağı açık dünya co-op birinci şahıs nişancı oyunu Redfall'ın QuakeCon 2022 etkinliğinde yer alacağı daha önce doğrulanmıştı. Ancak ne kadar süre bu etkinlikte yer alacağı belli değildi. Şimdi ise Bethesda, oyunun etkinlikte 30 dakika boyunca yer alacağını açıkladı. 30 dakikalık bu süre içerisinde oyundan yeni haberler, içerikler ve daha fazlasının sunulması bekleniyor.
     
    Yalnızca iki hafta içinde, bu yıl topluluğa ve sevdikleri oyunlara odaklanmış bir QuakeCon, 2022'de bir yayın etkinliği ile dönüyor. Eğlence 18 Ağustos TSİ 19.15'te QuakeCon ön gösterimininde başlayacak ve hemen sonrasında TSİ 20.00'de id Software'den Marty Stratton'ın ana şovu kısa bir Hoş Geldiniz mesajıyla başlatmasıyla devam edecek. 
     
    Redfall, 2023'ün ilk yarısında Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.  
     
     
     
    Ayrıca, Bethesda Türkiye olarak 19 Ağustos’ta Türkçe gerçekleştireceğimiz QuakeCon yayınının programına aşağıdan ulaşabilirsiniz:
     
     
     
    Ayrıca, Bethesda Türkiye olarak 19 Ağustos’ta Türkçe gerçekleştireceğimiz QuakeCon yayınının programına aşağıdan ulaşabilirsiniz:
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.