Şimdi Ara

Söylenti: Eidos Montreal, Deus Ex Serisine Geri Dönmek istiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce Japonya merkezli geliştirici ve yayıncı Square Enix'in bünyesinde olan Crystal Dynamics ve Eidos Montreal, geldiğimiz noktada İsveç merkezli şirket Embracer Group'a satıldı. Satılan Crystal Dynamics ekibi şu anda üç proje üzerinde yoğunlaşıyor: Avengers projesi, Perfect Dark ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen bir Tomb Raider oyunu. Diğer stüdyo Eidos ise söylentilere göre Deus Ex serisine geri dönmek istiyor.

Gazeteci Jeff Grubb'ın belirttiğine göre Eidos artık dikkatlerini yeni bir Deus Ex oyununa çevirmek istiyor. Grubb, Giant Bomb podcast'inde şunları söylüyor: "Yeni şeyler duydum. Eidos, Deus Ex serisine yeniden yönelmek istiyor. 

Henüz daha erken ancak bir an önce bu seriye adım atmak istiyorlar. Diğer oyunlara meydan okumak istiyorlar. Cyberpunk 2077'nin yapamadıklarını ve daha fazlasını yapmak istiyor. Ortalıkta dolaşan cümleler bunlar. Bakalım olacak mı. Dediğim gibi henüz çok erken."

• Cyberpunk 2077'nin yapamadığını zaten Deus Ex serisi yıllardır yapıyordu. Sadece mükemmel grafiklerle süslenip gereksiz açık dünya görevleri ile dolu olmadığı için serinin adını bilen insan yok. Deus Ex oyunlarında alabildiğiniz en minik yan görev bile kendi içinde çeşitli sonlara ve derin bir hikayeye sahip.

• Cyberpunk 2077'nin yapamadığını zaten Deus Ex serisi yıllardır yapıyordu. Sadece mükemmel grafiklerle süslenip gereksiz açık dünya görevleri ile dolu olmadığı için serinin adını bilen insan yok. Deus Ex oyunlarında alabildiğiniz en minik yan görev bile kendi içinde çeşitli sonlara ve derin bir hikayeye sahip.

• keşke yeni nesil şöyle taş gibibir Thief yapsalar. Gizlilik oyunu diye birşey kalmadı piyasada
  • Deux ex serisinin çoğunu oynadım ve severim, umarım bahsettikleri gibi iddialı açık dünya yaparlar. Genelde küçük küçük mahellecikler yapıyorlardı oyunlarında ve operasyon noktaları oluyordu. Umarım açık dünya ve hikaye dolu bir oyun olur. Ayrıca Türkçe dil olmazsa olmazım yada çeviri yapacak bir gurup iyi olur.

• Cyberpunk ünlü olunca tekrar uyandılar. 6 yıl oldu son oyun çıkalı.

• Cyberpunkın yapamadığını yapacakmış ahahah güldürmeyin beni
    40 yıl çalışsalar night city gibi bir şehir dizayn edemezler
    Deus ex human rev eh güzel sayılabilir oyundu ancak mankid divided oynarken resmen ölüp ölüp dirilmiştim
    Hayatımda böyle sıkıcı bir oyun daha görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boone kullanıcısına yanıt

Deus ex daha iyi oyun zaten

• 2000 yılında çıkan Deus Ex her açıdan Cp 2077 adındaki oyundan üstün.Hatta ikisinin aynı cümlede geçmesi Warren Spector'un başyapıtına bir hakaret.Şahsen güzel bir remake bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22

Cyberpunkın yapamadığını yapacakmış ahahah güldürmeyin beni
    Deus ex human rev eh güzel sayılabilir oyundu ancak mankid divided oynarken resmen ölüp ölüp dirilmiştim

Bombos acik dunyada gorev niyetine base patlamak istiyorsan farcry oyna zirvayi kes terliksi

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22

Cyberpunkın yapamadığını yapacakmış ahahah güldürmeyin beni

Ama 8 yıl çalışsalar Cyberpunk'tan daha bugsız ve daha rpg ögeleriyle dolu bir oyun yapabilirler.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.