Şimdi Ara

Microsoft, Xbox Series S Oyun Performansını Arttırmak için Geliştirme Kiti Yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Microsoft, yakın zamanda oyun geliştiricileri için yeni bir Xbox yazılım geliştirme kitini piyasaya sürdü. Bu kit, Xbox Series S oyun geliştiricilerine bellek konusunda daha fazla kontrol sağlıyor. Geliştiriciler Xbox Series S için yayınlanan bu yeni kit sayesinde belirli oyunlarda performans artışı sağlayabilir.
     
    Microsoft'un Oyun Geliştirme ekibi, güncellemeleri detaylandıran bir video paylaştı. Bu videoda “Artık Xbox Series S geliştiricileri için ek bellek kapasitesi sunuluyor” ifadeleri yer alıyor. Bu durum geliştiricilere bellek üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor ve bu da grafik performansını iyileştirebiliyor.
     
    299 dolar değerinde olan Xbox Series S, en fazla 120 FPS'i ve 1440p'ye kadar çözünürlüğü kullanıcılarına sunuyor. Series X'ten daha düşük performansa sahip olan bu konsolda sadece belirli oyunlar 1080p çözünürlüğe ulaşmış durumda.
     
    Xbox Series S 10 GB'lık bir RAM kapasitesine sahip ve bunun yaklaşık 2 GB'lık bir bölümü sisteme ayrılmış durumda. Yeni yayınlanan kit sayesinde geliştiriciler için bellek kısıtlamaları bir nebze olsun iyileştiriliyor.
     
    Yayınlanan video
     
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.