Şimdi Ara

Hybrid 7:1 Sword/Spear | LvL:79 | Rome Serveri | 400 YTL | SaTıLıKTıR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize merhabalar .Rome serveri açıldığından beri kastığım Mustapha isimli charımı satmak istiyorum.

Char Adı: Mustapha
    Server: Rome
    Ödeme Şekli: İstanbulda oturuyorsanız elden olabilir yada banka havalesi olabilir [Önce charı ver ben sana parayı veririm gibi teklifler değerlendirilmiycektir]
    Charın Fiyatı: 400 YTL

Şimdi Chara geçelim
    Charın Buildini kısaca anlatmak gerekirse.Char 7:1 oranıyla build edilmiş int ağırlıklı bi chardır.Hem Sword hemde Spear kullanabilcek durumdadır.Alcak kişinin yapcağı şey 1 hafta sp farm yapıp pvp lere atılmaktır. Char şu anda 9 Gap la sp farm yapmaktadır.Charda Maymun ve 79 LvL Kurt mevcuttur.

Chara Ait Stat Ekranı

Kullandığı Weaponlar ve Shieldler [72+5 Sword,72+5 Spear,72+5 Shield br 16, 68+5 Shield br 20]

İtemler

Skiller

DipNot: Bugun alcağını söliyip yarın ortadan kaybolan arkadaşlar istemiyorum.Önce chara girip bakıyım beğenirsem alırım tarzından teklifler dikkate alınmıycaktır.

İlgilenen arkadaşlar msnden bana ulaşabilirler veya mail gönderebiliriler

mksengun@hotmail.com

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMusty -- 27 Haziran 2007; 23:41:32 >

• Char Güzel'miş Bitane Alıcam ama Bakayım biKaç yere
  • cidden çok iyi bir char, herkes gibi ben de rome'de defalarca duydum adını. :)
    umarım istediğin fiyata satarsın da emeğinin karşılığını alırsın.
    kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngnsry

cidden çok iyi bir char, herkes gibi ben de rome'de defalarca duydum adını. :)
    umarım istediğin fiyata satarsın da emeğinin karşılığını alırsın.
    kolay gelsin...

Umarım öyle olur. Sroyla işimi bu yaz kesmeyi düşünüyorum. Önüm de büyük bi imtihan war ÖSS
  • char cok sağlam dostum walla kac kere lord kestiğini sayamadım :)
    insallah satarsın farmıda ii 2 haftalık işi war sonra ver elini job ver elini pvp :D
    bence alın derim...
  • Ben İsmini çok duydum Rome de .Türklerin Gururuydu Mustapha .Onun tek eksiği +7 vey sos (som ,sosun ) buydu.Yoksa o acaip derecede sağlam bi char yani zamnnda kendinden kç lvl yüksek adamla dalga geçtiğini bilmiyor değilim ama beni şaşırtan bu charın bence 450 ytl ye satılması bence daha maliyete satılabilirdi ama sağlık olsun yanlız bu bilinmelidirki bu charı alan pişman olmayacak .Hele o br 20 %100 klkan o charı sağlam kılan en önemli etken itemler ise gereğinden sağlam denebilecek kadar sağlam .Ben bu bilgileri Ek ilave ettimki alıcı tereddüt etmsin diye. İyi Forumlar
    Memnu Kalacağınızdan %1.000.000 Eminim .
    ---------> Mustapha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepcan01 -- 26 Haziran 2007; 20:20:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepcan01

Ben İsmini çok duydum Rome de .Türklerin Gururuydu Mustapha .Onun tek eksiği +7 vey sos (som ,sosun ) buydu.Yoksa o acaip derecede sağlam bi char yani zamnnda kendinden kç lvl yüksek adamla dalga geçtiğini bilmiyor değilim ama beni şaşırtan bu charın bence 450 ytl ye satılması bence daha maliyete satılabilirdi ama sağlık olsun yanlız bu bilinmelidirki bu charı alan pişman olmayacak .Hele o br 20 %100 klkan o charı sağlam kılan en önemli etken itemler ise gereğinden sağlam denebilecek kadar sağlam .Ben bu bilgileri Ek ilave ettimki alıcı tereddüt etmsin diye. İyi Forumlar
    Memnu Kalacağınızdan %1.000.000 Eminim .
    ---------> Mustapha

ver çoşkuyu verr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

ver çoşkuyu verr

Hehe iyi gazlamış
  • Char gerçekten güzel. Hybrid'in ulaşabileceği en son noktalara çok yakın. Tek eksiği +7 veya sun itemlerdir (recepcan'ın dediği gibi). Onlar da herkese nasip olmaz zaten. Yüksek düzey oyuncuları; en iyi sınıf orta sınıf düşük sınıf diye ayıracak olursak bu hybrid orta sınıfı geçmiş bir karakterdir. En iyi olması için gereken tek şey sun itemler...

Fiyatı da hiç de pahalı değil. Normal seviyede...

Teşekkürler
  • Evet Biz Doğruyu Söylüyoruz .Fakat biraz dolaylı yoldan anlattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

Char gerçekten güzel. Hybrid'in ulaşabileceği en son noktalara çok yakın. Tek eksiği +7 veya sun itemlerdir (recepcan'ın dediği gibi). Onlar da herkese nasip olmaz zaten. Yüksek düzey oyuncuları; en iyi sınıf orta sınıf düşük sınıf diye ayıracak olursak bu hybrid orta sınıfı geçmiş bir karakterdir. En iyi olması için gereken tek şey sun itemler...

Fiyatı da hiç de pahalı değil. Normal seviyede...

Teşekkürler

Hybrid 7:1 charın sondan bi önceki evresi. Son evreyi de alan kişi tamamlasın. Charda br 20 kalkan mevcut karanbole kaynamasın. O da hayatta kalmak için çok önemli bi etken. Kolay kolay yatmam.Şu yeni gelcek yatır batır ve fire nukesiyle güzel olcak. Eğer satılmassa hybrid asıl para etceği zamana doğru gidiyor

• Evet Haklı Zaten Bi serverin intçileri veya hybirdleri %80 Weapon olarka Sword klkanı seçiyor ve yatmamaları için de sağlam br li bi klkan :)
  • quote:

Evet Haklı Zaten Bi serverin intçileri veya hybirdleri %80 Weapon olarka Sword klkanı seçiyor ve yatmamaları için de sağlam br li bi klkan :)

Ama malesef sadece sword shield yetmiyor. Spear da lazım. Bu lagda biraz zor 2 weapon kullanmak.Ama sonuçta spear da lazım. Storagede 14 crt spear war +5 basmaya fırsatım olmadı
  • kardeş bazı kişiler alıcam diyip yarın seninle .... geçtim diye email atablirler dikkatli ol . Geçen aynısı bana oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

quote:

Evet Haklı Zaten Bi serverin intçileri veya hybirdleri %80 Weapon olarka Sword klkanı seçiyor ve yatmamaları için de sağlam br li bi klkan :)

Ama malesef sadece sword shield yetmiyor. Spear da lazım. Bu lagda biraz zor 2 weapon kullanmak.Ama sonuçta spear da lazım. Storagede 14 crt spear war +5 basmaya fırsatım olmadı

PvPlerde kazanmanın sırrı "Dual Weapon" - "Weapon Switch"... Bunu da iyi yapabimek "yetenek" ve "hız" istiyor. Crt14 Spear çok güzel gerçekten.

• char gerçekten güzel hybrid olmuş mustapha ama biraz adamın spye ihtiyacı bi farm yapsan bütün skilleri ayarlasan sorna 80 lvl yapsan bu char rahat 500-550ye gider ama tabi sana kalmış bişey iyi oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

char gerçekten güzel hybrid olmuş mustapha ama biraz adamın spye ihtiyacı bi farm yapsan bütün skilleri ayarlasan sorna 80 lvl yapsan bu char rahat 500-550ye gider ama tabi sana kalmış bişey iyi oyunlar.

O zamanda çok pahalı diyolar :) Alan kendisi düşünsün artık onuda. Hybrid kasmanın zewkine warsın. Eğer satamassam büyük ihtimal eylülde geçicem yeni skillere.Hybrid zevki çıkıcak işte o zaman.

Geçtiğimiz salı Poseidonda yeni char açtım onu kasıyorum şimdilik onla uğraşıyorum. 2 aya kalmaz 80 olur. Beranberce satarım.

• guild arkadaşım aynı build benimle ve çok sağLam emin olabiLirsiniz inşallah değerini bilecek birisi alır hayırlı satışlar
  • quote:

quote:

quote:

PvPlerde kazanmanın sırrı "Dual Weapon" - "Weapon Switch"... Bunu da iyi yapabimek "yetenek" ve "hız" istiyor. Crt14 Spear çok güzel gerçekten.

O hızı sağlıyan ''macro'' yaw söledim ya sana Yani bizim parmaklarımızın çok az bir etkisi var o weapon değiştirmede.

• quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

quote:

quote:

O hızı sağlıyan ''macro'' yaw söledim ya sana Yani bizim parmaklarımızın çok az bir etkisi var o weapon değiştirmede.

O macroyu kullanmayı denedim ama bi sonuç alamadım nasıl kullanıcağımı çözemedim. PM den anlatırsan sewinirim.İlerde lazım olur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.