Şimdi Ara

Kediyi Kontrol Ettiğimiz Macera Oyunu Stray Çıkış Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından bugün yayınlanan Stray, bir kedinin kontrolünü tamamen bize veriyor. Birçok kişi tarafından beklenen Stray bugün itibarıyla PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkışını yaptı. Oyun ayrıca PlayStation Plus kütüphanesinde mevcut.
     
    Oyunun şu anda Steam'de 391 (yazı sırasında) kullanıcı oyu bulunuyor. Oyların çoğu olumlu yönde. Stray ayrıca şu anda 160 TL'den satışta. PS Store'da ise 259 TL'den satışta.
     
    Stray, çürümekte olan bir siber şehrin neon ışıklarla aydınlanan dar sokaklarında ve tekinsiz semtlerin karanlık ortamlarında geçen bir üçüncü şahıs kedi macerası oyunu. Alçak yüksek demeden dört bir yanda dolaş, hiç beklemediğin tehlikelere karşı kendini hazırla ve aldırışsız droidler ve tehlikeli yaratıklarla dolu bu acımasız mekânın gizemlerini çöz.
     
    Steam sayfası
     








  • İniyor şu anda. İncelemeler çok olumlu geldi. IGN US 8/10 Gamespot 9/10 GameInformer 8/10 vermiş. Genel olarak da çoğu beğenmiş. Merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 19 Temmuz 2022; 21:39:53 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Camiden çıkan dayılardan ve evde kalmış/dul kedi hastası teyzelerden yemek dilenme; gece yarısı çiftleşerek veya diğer sokak kedileriyle kavga edip insanların uykularını kaçırmak yoksa almayı düşünmüyorum. Bunlar olmadan kedi oyunu mu olur lan?
  • Eskiden BSC de bazı çok beklenen oyunların yada ilginç oyunların diğer siteler tarafından verilen inceleme puanları toplu olarak yayımlanırdı. BSC kendisi oyun incelemesi yapmadığı için bence bu sisteme tekrar dönülse iyi olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • tür olarak gördüğümüz oyunlardan bayağı farklı. yüksek oy alması normal. umarım hep böyle devam eder. çok ponçik duruyor oyun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya çok tek düze geldi ön siparişte alabilirdim ama fiyatını da hak ettiğini düşünmüyorum.
  • GOTY 2022

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    Eskiden BSC de bazı çok beklenen oyunların yada ilginç oyunların diğer siteler tarafından verilen inceleme puanları toplu olarak yayımlanırdı. BSC kendisi oyun incelemesi yapmadığı için bence bu sisteme tekrar dönülse iyi olacak.


    o dediğini sadece sony oyunlarında falan yaparlar. dahada fazla yazmayayım anla sen
  • Bence oyun çok hoş. Ben beğendim tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.