Şimdi Ara

CD Projekt RED'in Cyberpunk 2077'den Sonra Yüzde 75 Değer Kaybettiği Bildirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    CD Projekt RED, açık dünya aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077'den sonra firma olarak değer konusunda düşüş yaşamaya devam ediyor. Business Insider Polonya tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre CDPR, 2020'de Cyberpunk 2077'yi piyasaya sürmesinden bu yana yüzde 75 değer kaybetti. CD Projekt RED, Polonya'daki en değerli oyun şirketlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.
     
    Oyunun başarısız çıkışı hemen hissedildi. Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürülmesinden önce CDPR'nin hisseleri her biri 400 zl (Polonya zlotisi) civarında işlem görüyordu. Oyunun çıkışından sadece altı gün önce bu rakam 443 zl ile zirve yapmıştı. 2021'in başında ise bu hisseler yarıya indi ve bu yılın Mart ayına kadar bir yarılama daha yaşadı.
     
    CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'yi piyasaya sürdükten sonraki 18 ay içinde beş yıllık şirket değerini kaybetti. Oyun 14 milyon adet satmayı başarsa bile değer kaybı devam ediyor.
     
    Cyberpunk 2077 sorunlu bir çıkış yaşadı. Bu süreçte oyunun çok oyunculu modu iptal edildi. Oyunda vadedilen deneyim oyuncular tarafından kabul görmedi. Hatta oyun 2020'de PlayStation Store'da satıştan bile kaldırıldı. 








  • Sözde oyuna ek içerikler ekleyip genişleteceklerdi. Bir kaç patch yayınlayıp oyunu bir nebze stabil hale getirip bıraktılar.
  • Eee kerizleri avladılar biye boşuna iş gücü harcayıp ek içerik getirsinler herkes ekmeğinin peşinde. Şimdi hala çıkar birileri ıma Cyberpunk baya iyi oyundu yeea der. Bir bunlar bir de Ubisoft 2 sevdiğim firma soyup soğana çeviriyorlar kerizleri. Helali hoş olsun.
  • Bizim tosun bunların yanında resmen duman altı olur be :D Harbi büyük vurgun yaptılar.
  • Allahtan csgo kasalarıyla aldım oyunu :D
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Oyunu beğenenler de mi kötülesin oyun istiyorsunuz anlamadım :D bu oyunu şimdi oynayan kişi güzel olduğunu söyleyecektir ortalama üstü güzel atmosferi olan bir oyun, siz ve sizin gibi arkadaşlar gazla çalıştığı için gazı alıp çıkış günü koşa koşa almış olabilirsiniz bu sizin tecrübesizliğiniz.

  • Çok sevindim, umarım daha da çok kaybederler ve yalan söylemekten, insanları kandırmaktan vazgeçerler. Cyberpunk 2077 çıkışında V1.03 halini PC de oynayanlar ne demek istediğimi anlamıştır, Konsol sahipleri için hiç bir şey diyemiyorum, ne söyleseler haklılar..
  • her şeye rağmen güzel oyundu. açık dünyası olmasaydı daha iyi olurdu belki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu. Wiçır 3 yeni nesil versiyonundan haber verin siz o ne durumda kim bilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Haha damlamış güzel oyundu diyen arkadaşlar aynen kardeşim yılın oyunuydu aslında ama dış güçler engellediler ya siz var ya sövmeye bile değmezsiniz. Aziz Nesin’in bahsettiği kitlesiniz bozuk oyunu da övmezsin dolandırıcıyı da övmezsin normalde ama işte ne desek gg.
  • bunlar ubisoftda iki üç bug görünce dellenen kişiler kendi sevdiği desteklediği yapımcı yapınca bug iyi oluyor güzel oluyor diyorlar :D birde bug yok diyenler var sorunsuz diyenler var optimizsyonu süper diyenler var zaten onlara hiç girmiyorum :D aynen kardeşim süper oyun goty alacak aynen
  • Karaktersizlik diz boyu. Bu oyun çıkmadan önce sızıntılardan dolayı insanları uyardığımızda bize saldıranlar, oyun çıkıp patladığında daha fazla insanın elinde patlamasın diye kritiğini yapan bizlere saldıranlar, 2-3 aya oyun GOTY olur, müthiş toparlar diye umut tüccarlığı yapanlar, kocaman bir %75 değer kaybı haberi altına bile gelebiliyorlar.


    "Ortalam bir oyunda yhaa babuş, niye bu kadar büyüttünüz" diye atlayanlarda cabası.


    CD Projekt Red'den böyle bir oyun bekliyor muydunuz ? İnceleme yayımlayan kurumlar, bankalar, kredi kuruluşları, ülkenin baş bakanı bile beklemiyormuşta... haberiniz olsun. Bir siz biliyorsunuz her şeyi.


    Bu oyun bu firmanın kalitesine yakışmadı, NOKTA ! Emi, cimi yok. CD Projekt Red çıtasına göre rezalet ötesi bir oyundu. Yalanla dolanla insanlardan para arakladılar. Yönetim kadrosunun çoğu firmayı terk etti. Hala davalarla uğraşıyorlar.


    Biraz ar namus yahu ...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.