DS sadece WEP ile sifrelenmis aglari destekliyor. daha uzun sifre kullanan WPA sifrelemeyi desteklemiyor. buldugun ag WEP ile sifrelendiyse ve sifreyi biliyorsan ds de bu sifreyi girersin.
DS icin kablolu modeme baglama kablosu diye bir kablo yok. wii icin var ama ds icin kesinlikle yok. kafanda soru isareti kalmasin.
Benim merak ettiğim bişey var.. acaba wii'nin av kablosuyla bağlanmış hali ile hdtv component kablo ile bağlanmış hali arasında çok büyük grafik farkları varmı?? yani değer mi acaba bu kadar para verip hdtv kablo almaya??
kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum...
Benim merak ettiğim bişey var.. acaba wii'nin av kablosuyla bağlanmış hali ile hdtv component kablo ile bağlanmış hali arasında çok büyük grafik farkları varmı?? yani değer mi acaba bu kadar para verip hdtv kablo almaya??
ARkadasım farkındaysan burası NDS bölümü bunu wii toplulugunda sorabilirdin.
arkadaslar ben oyun oynamayı cok severim pc de cok oynarım fakat ds lerin beni tatmin etmeyeceğini düsünüyorum yani acıkcası o kadar parayı hak edeceğini düsünüyorum. Kullanan arkadaslar iraz yorumlayabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeNoMeNMaN -- 7 Temmuz 2007; 14:13:42 >
Intel Quad Core Q6600@3,6 GHz Günlük ( 1,575 v ) |.::.| ZeroTherm BTF 90 Cpu Cooler |.::.| MSI P35 Platinium (Bios 1,8 )|.::.| 2 X 1 GB OCZ Flex CL3 Dual Kit 3-4-3-12 / 800 MHz ( 2,2 v.) |.::.| ZOTAC 8800GT 512 MB 256 Bit |.::.|( 721/1750/2050 Günlük ) - PNY Quadro FX570 // ( Zalman Fatal1ty FC-ZV9 )|.::.| 250 GB Seagate ST3250410AS + W. Digital Raptor 150 GB |.::.| TAGAN 530 Watt 2 Force |.::.| FEEL HURRICANE AI03 SİYAH Kasa |.::.| Creative Audigy2 ZS Platinium |.::.| Logitech Z5500 |.::.| Logitech G5 Gamer Mouse|.::.| Logitech G15 Klavye|.::.| Logitech ChillStream Pc Joystick |.::.| Eski Nick FeNoMeNMaN
herkese slm, ben yeni üye oldum, nds ile ilgili bişeyler ararken gözüme takıldı ve üye oldum, benimde nds lite'ım var, benide topluluğa dahil ederseniz sevinirim....
bende ayrıca SuperCard Micro SD var, ve .dsq formatlı oyunları destekliyo, ben web'te .dsq formatlı 2 oyun bulabildim, ayrıca bu oyunların zip dosyasının içinde aynı isimde .sav formatlı dosyası var, bu konuda bi bilginiz varsa bana lütfen söleyebilirmisiniz...
daha öncede söyledim şimdide söylüyorum, eğer içinde bi paylaşım olmayacaksa X funclub kurmak bence çok mantıksız, kurulan fun clublara bakıyorum sadece o konuya ilgi duyanlar bi liste yapıp kendini o listeye ekliyo hiçbi paylaşım yok,
en azından oynayıp beğendiğiniz oyunları felan söyleyin, ne biliyim bişeyler paylaşın donanımını iyi bulduğunuz özellikleri kötü bulduklarınızı felan yazın
mesela ben bisürü oyun oynadım şimdiye kadar(r4 saolsun ) içinde en çok METROİD,SÜPER MARİO,NANOSTRAY,ANOTHER CODE ve PES i beğendim,
DS nin de ekranını hiç iyi bulmadım( lite değil bendeki), uzun süre kullanınca insanı yoruyor, ekran bazen fazla parlıyor ışıklı ortamda kullanması baya zorlaşıyor, ayrıca makinanın 3 boyut perrformansı daha iyi olmalıydı bence, bu kalitede grafikleri artık cep telefonları bile rahatlıkla verebiliyor bunlar benim eleştirilerim