Şimdi Ara

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion için Yeni Detaylar Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Square Enix, Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion hakkında bazı yeni detayları açıkladı. VII Reunion, yeniden düzenlenmiş oyun içeriğine, gelişmiş kamera sistemine ve iyileştirilmiş karakter hareketlerine sahip olacak. Yeni savaş sistemini de içerisinde barındıracak oyun, optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzünü de oyunculara sunacak. Bunun yanı sıra yeni bir arka plan müziğini de bünyesinde barındıracak.
     
    Reunion, ilk olarak 2007'de PlayStation Portable'a özel olarak piyasaya sürülen Crisis Core: Final Fantasy VII'nin tam bir yeniden düzenlenmiş sürümü olarak karşımıza çıkacak.  
     
     
     
    Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion bu kış PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak. 
     
     
     
    Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion bu kış PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak. 
     
     








  • Bu oyun muhteşem olacak gibi bir his var içimde...

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Random encounter yer yer beni delirtse de oynadığım en güzel oyunlardan biriydi diyebilirim. Anlayacağın hocam oyun zaten muhteşem, rockstarın gta trilogydeki saçmalaması gibi saçmalamaları lazım kötü çıkması için :) Onu da en büyük markalarına (Final Fantasy - özellikle de 7) yapmazlar. FF7 Remake'e nasıl özendikleri ortada, FF7nin geçmişini anlatan oyuna da gerekli önemi vermişlerdir...

  • 2. Oyun da çıksın sonrasında 2 oyunu birleştirip tek bir pakette sundukları da bende oynayacağım inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.