OTOMOBİL GENEL KISMI SIK KULLANILAN,MARKA/MODEL TAKIMLARINI,TEKNİK VE GÜNCEL KONULARI TOPLADIĞIMIZ VE VERİTABANI OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ ; http://forum.donanimhaber.com/m_7396342/tm.htm TOPİĞİNDE KONU AÇMADAN ÖNCE ARADIĞINIZ KONUYU ARAYIP,BULDUĞUNUZ TOPİKTEN FAYDALANILMASINI YA DA MESAJ ATARAK DEVAM EDİLMESİNİ RİCA EDİYORUZ.
ÖRNEĞİN BU ŞEKİLDE BİRÇOK SES SİSTEMİ TOPİĞİ AÇILMASINDANSA TEK SES SİSTEMİ TOPİĞİNDE SORULARA CEVAP ARANACAK,DAHA SONRA AYNI SORUYU SORACAK,VEYA BİLGİLENECEK ÜYELERE TEK BİR KAYNAK SAĞLANACAKTIR.
BU ESNADA ÜYELERİMİZ AYNI TOPİKLERİ DEFALARCA GÖRMEYECEK VE AYNI KONUDA TOPİK YOĞUNLUĞU OLUŞMAYACAKTIR.
2 - OTOMOBİL BAŞLIĞIMIZDA BİRÇOK KONU ÖNCEDEN AÇILMIŞ OLMASI SEBEBİYLE KİLİTLENİYOR.
BENZER KONULARIN ÇOKLUĞUNDAN VE TEKRAR TEKRAR AÇILMASINDAN BİRÇOK FORUM SAKİNİ GİBİ BİZ DE RAHATSIZ OLUYORUZ..
AÇMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KONULARI ARAMA KISMINDAN ARATTIRARAK,YENİ KONU AÇILMADAN ÖNCEDEN AÇILMIŞ VEYA BENZER KONULARA MESAJ ATILARAK DEVAM EDİLMESİNİ VE BUNLARDAN FAYDALANILMASINI RİCA EDİYORUZ.
BU ŞEKİLDE HEM ÖNCEDEN PAYLAŞILMIŞ BİLGİLERDEN FAYDALANILACAK ,HEM DE KONU KİRLİLİĞİ OLMAYACAKTIR.
*ARAMA KISMINDA SORUN YAŞAYANLAR İÇİN ; SADECE BAŞLIK VEYA SADECE KONULARDA ARA(mesajlarda arama) GİBİ SEÇENEKLER DEĞERLENDİRİLEREK KOLAYLIK SAĞLANABİLİR.
3- AÇTIĞINIZ BAŞLIKLAR KONULARLA ALAKALI OLSUN İSTİYORUZ.
*BAŞLIK DEĞİŞİMİ İLK MESAJDAKİ “DEĞİŞTİR” KOMUTU İLE YAPILMAKTADIR.
4- BUNLARIN DIŞINDA DONANIMHABER TOPİK AÇMA KURALLARI DA GEÇERLİDİR.
YUKARIDAKİ MADDELER OTOMOBİL KISMI İÇİN DÜZENLENMİŞ, BU KURALLARA EKLENTİLERDİR.
DİKKAT...!
++ Gayri ciddi olarak açılan veya amacının dışına çıkmış, tartışma ortamı yaratan topikler kilitlenecektir..... ++ Araçlarla ilgili, Yüksek hız(sürat) ve otomobil kapışmaları ile ilgili gereksiz topikler kilitlenecektir.... ++ Kilitlenmiş topikleriniz için pm aracılığı ile bizlere uygun bir açıklama yaparsanız. gerek görüldüğü takdirde topiğiniz açılacaktır. ++ Kural dışı imzalarınızı düzeltmek için, http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm topiğinden bilgi alabilirsiniz.
Special THANKS.....
1-ÖNCEDEN AÇILMIŞ VEYA KISAYOLLARDA VAR OLAN TOPİK GÖRDÜĞÜNÜZDE TOPİĞİ AÇAN ARKADAŞA LİNK VERMENİZ, BU ŞEKİLDE YARDIMCI OLMANIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
2-TOPİKLERDE OLASI GERGİNLİKLERİ BİZE TOPİKLERİN LİNKLERİNİ PM OLARAK ATAN ARKADAŞLARA,DAHA OLAY BÜYÜMEDEN MÜDAHALE ETMEMİZİ SAĞLADIKLARINI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
BU KONULARDA GÖSTERECEĞİNİZ HASSASİYET İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Dh Otomobil Bölümü Yönetimi
Sizler özel değilsiniz! Sizler güzel ya da eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz! Sizler işiniz değilsiniz! Sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz! Sizler üzerinde birilerinin ismi yazan iç çamaşırı değilsiniz, sizler her şey gibi çürüyen birer organik maddesiniz..! Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden, yeri geldiğinde dalga geçen, yeri geldiğinde gülüp geçen çocuklarıyız!
forumdaki motosikletle ilgili 2 sayfa vardi diye hatirliyorum, ben mi yaniliyorum yoksa diger mesajlara birsey mi oldu?
edit : diger sayfa gelmis geri
satiliklar bolumunde motosiklet satiyorlar veya diger motorlu araclar bolumune aciliyor konular. mumkun oldugunca bunlari da motosiklet topigimize tasitirsak daha iyi olur bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Biotech^ -- 25 Temmuz 2008; 19:33:03 >
forumdaki motosikletle ilgili 2 sayfa vardi diye hatirliyorum, ben mi yaniliyorum yoksa diger mesajlara birsey mi oldu?
edit : diger sayfa gelmis geri
satiliklar bolumunde motosiklet satiyorlar veya diger motorlu araclar bolumune aciliyor konular. mumkun oldugunca bunlari da motosiklet topigimize tasitirsak daha iyi olur bence
Satış için normal ama motosiklet ile alakalı bir şey oldugu zaman buraya açılmalı buraya görevli arkadaş sadece şikayet oldugunda ugruyor gerçi burayı idare edecek bir husu yok gibi zaten herkes kendi çapında ne yapması gerektigini biliyor ama yinede arada bir göz atsalar fena olmaz
Motosiklet donanımları ve yedek parçalarınınn satışı için de bir başlık olması gerektiğini düşünüyorum. Kask larım var satılık ve ikinci el döümünde pek ilgi görmüyor. Kolay gelsin