Şimdi Ara

Playstation 5 Konsol Satışları 20 Milyona Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment, GamesIndustry'e PlayStation 5'in dünya çapında 20 milyon adet sattığını bildirdi. Bu sayı 31 Mart 2022'de sona eren mali raporda, 19,3 milyon adetti.
     
    Sony Interactive Entertainment Kıdemli Başkan Yardımcısı, küresel satış ve iş operasyonları başkanı Veronica Rogers satış rakamı hakkında şunları söyledi: “Sony Interactive Entertainment'ın (SIE) dünya çapında 20 milyondan fazla PlayStation 5 konsolu sattığını sizlere duyurmaktan heyecan duyuyoruz.
     
    PlayStation 5'in piyasaya sürülmesinden bu yana ekiplerimiz, yeni nesil oyun konsolu üzerinde yorulmadan çalıştı. Bu zamana kadar destekleri için hayranlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. PlayStation markasına olan tutkunuz bizi motive ediyor. Bunun yanı sıra yeni teknolojiler geliştirmemize ve oyun dünyasının geleceğini yeniden şekillendirmemize ilham veriyor." 
     
    Rogers, henüz PlayStation 5 sahibi olmayan kullanıcılar için de şunları söyledi: "Sony Interactive Entertainment olarak bu yıl konsol üretiminde önemli bir artış yaşanacağını söyleyebiliriz. PlayStation 5 konsolunu her oyuncuya ulaştırmak için çok sıkı çalışıyoruz."








  • Covid ve çip sıkıntısına rağmen gayet güzel satış adedi olmuş. Sony 2023 için daha fazla PS5'lere odaklanacak gibi duruyor.

  • Her nesil tokatlıyor malum konsolu Sony
  • wolverine ve spiderman gelince bi bu kadar daha satar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu ps5 şişman ve ağır tipini beğenen var mı gerçekten? Birde asıl rezil konu oyunlara 60 fps yada rtx modu gibi saçma sapan özellik getirmeleri. Hiç kimsede demiyor hayırdır siz amacınız nedir? Ben söyleyeyim slim veya pro model çıkaracaklar daha küçük hafif olacak sonra hem 60 fps hemde rtx destekliyor diyecekler. Ee bu şişko kasayı alanlar enayi mi şuan ps4deki oyunları oynuyorlar zaten! Bence elinde konsolu olan şuan satıp ps4de devam etsin. Slim pro vs çıkarsa alırsınız bakıp. Ben öyle yapıcam..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu ps5 şişman ve ağır tipini beğenen var mı gerçekten? Birde asıl rezil konu oyunlara 60 fps yada rtx modu gibi saçma sapan özellik getirmeleri. Hiç kimsede demiyor hayırdır siz amacınız nedir? Ben söyleyeyim slim veya pro model çıkaracaklar daha küçük hafif olacak sonra hem 60 fps hemde rtx destekliyor diyecekler. Ee bu şişko kasayı alanlar enayi mi şuan ps4deki oyunları oynuyorlar zaten! Bence elinde konsolu olan şuan satıp ps4de devam etsin. Slim pro vs çıkarsa alırsınız bakıp. Ben öyle yapıcam..

    Güzel avuntuymuş. Alanlar 7k 8k dan aldı bu arkadaşı dinlerseniz gelecek sene slimi 18k ya pro yu 25k ya alırsınız. Yatırım tavsiyesi değildir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kuzenim Hollanda da sipariş vermiş 5 ay oldu daha ben türkiyede 1 yıl dır kullanıyorum
  • Ben hala ps5 proyu bekliyorum inanın ki alabilecekten ps5 i almadım beklemedeyim
  • Xbox showcase'den sonra bakalim neler olucak :)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 7 bin tl'ye aldığım ps5 için ilk başta gerçekten verdiğim paraya acımıştım fakat sadece birkaç ay sonra 20 bin tl ye satıldığını görünce şok olmuştum. Ben pro modellerinin falan çıkacağını düşünmüyorum bunların zaten geleneksel konsol devrinin sonlarında gibiyiz. İlerde playstation adında upgrade edilebilen konsollar çıkar. Sadece oyun oynanabilen pc gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ben hala ps5 proyu bekliyorum inanın ki alabilecekten ps5 i almadım beklemedeyim


    Türkiyede beklenir mi kardeş, Ortalık çok karışacak önüzdeki yıl..Ben Darbe bile olmasını bekliyorum..PS5'i şimdi alsan ilerde üstüne katıp Pro'sunu alırsın zaten..Çok zorlama kendini yani..Bir zararında olmaz merak etme...
  • Prosunun çıkacağını nerden bulup zırvalıyorsunuz,daha nesil başlamadı bile,ne zaman oyunlar Unreal 5'li sadece Ps5,Xbox series X ve PC için çıkar nesil o zaman başlar.Pro mro çıkmaz bu neslin 10 yıl gideceğini düşünüyorum.Eski nesil bile 9 yıl oldu daha 1 yılı var.
  • Bugün aldığın şey yarın daha pahalıya geldiği için imkan varsa almak lazım. Pro çıkarsa da satıp proya geçilir yani doviz cinsinden değerini koruyor o zaten.
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Bence seneye 18kya 25kya PlayStation5 bulursanız kaçırmayın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merak ediyorum 20 milyon adet satmış bir konsol için bu kadar yaygaraya gerek var mı gerçekten? Hayır günümüzde 10 milyon civarı satan oyunların yapımcıları satışlardan şikayetçi oluyor bildiğiniz gibi? 10-20 milyon adet satış yapabilmiş konsolların niye fanboyları olur anlamıyorum. Zaten bir önceki neslin oyunlarını çalıştırıyor bu makineler genelde özel oyun falanda yok hani ortada. Enteresan gerçekten. Herhalde sadece konsola parası yeten ve onun dışında bir hobisi olmayan küçük kardeşlerimiz koparıyor bu yaygarayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.