Şimdi Ara

Yeni PlayStation Plus Görseli Dino Crisis'in Geleceğini Gösteriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Tamamen yenilenmiş PlayStation Plus abonelik hizmeti kullanıcılara üç farklı abonelik seçeneği sunuyor ve şu anda sadece Asya kullanıma sunulmuş durumda. Yeni Plus, 1 Haziran'da Japonya'da, 13 Haziran'da Amerika'da ve 22 Haziran'da Avrupa'da yayınlanacak. Bu bölgelerde mevcut olacak oyunlar henüz açıklanmadı.
     
    PlayStation Plus hizmetiyle oyuncular tek bir ücret ile büyük bir oyun kütüphanesine erişebiliyor. Kütüphanede mevcut olan oyunlara her dönem yenisinin eklenmesi planlanıyor. Böylece kütüphanenin ve hizmetin güncel tutulması bekleniyor.
     
    PS Plus hizmeti için yayınlanan yeni görsel kütüphaneye eklenecek olan yeni bir seriyi gösteriyor. Bu görsel her ne kadar resmi olarak onaylanmasa da Dino serisinin kütüphaneye gelmesini bekleyebiliriz. Bu oyun sisteme dahil edilecek olursa, PlayStation Plus Classics Kataloğu'nda yer alacak.
     
     








  • hadi inş
  • Dino Crisis derken ps1 sürümünü mü getirecekler ? Çözünürlüğünü yükseltsen bile kaplamaları falan da daha iyi olan Dreamcast sürümü kadar iyi görünmeyecek yine.
  • Ps2 oyunlarına God of War 1-2 psp oyunu olarakta Chains of Olympus ve Ghost of Sparda nın eklenmesi lazım , sırf onlar için deluxe alıcak sadece benim en az 10 arkadaşım var. Trophy eklemek için bekletiyorlar galiba çünkü Syphon Filter a falan trophy desteği geldi. Aksi büyük ayıp olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UE5 ile fan made yapımı "Dino Crisis Remake" Trailer 

    Yeni PlayStation Plus Görseli Dino Crisis'in Geleceğini GösteriyorENFANT TERRIBLEyoutube
    Take a look at this GREAT footage from different Unreal Engine 5 reels and projects and imagine how a new DINO CRISIS remake or the new DINO CRISIS 4 might possibly look like using this new engine. ___________ About Music Track: Name Track: Scary Horror Cinematic Trailer Music by Soundridemusic Link to Video: https://youtu.be/5mRCQZIt91s ___________ Regina model by artist Mike Wilson https://www.artstation.com/mikewilson Concept art by artist Alexander Forssberg: https://alexson.artstation.com/ Instinction: https://store.steampowered.com/app/1675680/Instinction/?l=latam The Lost Wild: https://thelostwild.com/ MIWI: https://www.youtube.com/watch?v=6ma5i2qDsa8 GAMERK INFORME: https://www.youtube.com/watch?v=FXDCVv_KQ6k&t=5s Helena E H Hansen: https://www.artstation.com/artwork/2qyo5x #DinoCrisis #UE5 #UnrealEngine5 *** Welcome to ENFANT TERRIBLE. We like to IMAGINE games, make videogame trailers and showcase new games. ☑️ Please support my channel LIKE ... and turn on notifications! 🔔 ❤️ SUBSCRIBE TO ENFANT TERRIBLE: https://www.youtube.com/channel/UCX1sraLIy6wS2R-SMcdoakg *Disclaimer: We don't own the material featured in this video. This is only an informative video and it's not meant to be an official trailer. We don't own every material featured in this channel. This is only an informative channel to showcase several artists and developers' work. If you're an artist or developer and would like to get your game or asset featured in the channel, we'll be happy to do so! Please contact us. We would love to feature your work or create a trailer for your game! If any of your information is missing in a video or you'll like to update it, please do contact us! If you're featured in one of our videos but you don't want to be featured anymore, please contact us before issuing a copyright strike on youtube. We will happily take your material down and therefore the channel and the other artists featured won't be affected! Contact: geekfigurine [at] gmail [dot] com
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dd09WYNZFRpI&q=EgQuLZpEGIrVupQGIhCxr7iuq96Pjk1Zd6QcRFpnMgFy
  • Eski klasik oyunlara trophy gelmesi süper oldu. Gelebilecek bütün PS1, PS2, PSP oyunlarını eklesinler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.