Şimdi Ara

PGL Major Antwerp 2022 Turnuvasının Şampiyonu FaZe Oldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         PGL ve Valve işbirliği ile Belçika'nın Antwerp şehrinde düzenlenen PGL Major Antwerp 2022, Counter Strike Global Offensive turnuvası tamamlandı. FaZe ile Natus Vincere arasında gerçekleşen büyük final karşılaşması sonucunda FaZe, 2-0'lık skorla turnuvanın şampiyonu ve 500.000 dolarlık büyük ödülün sahibi oldu. 
     
        3 etapta gerçekleştirilen ve toplamda 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan PGL Major Antwerp 2022 turnuvasında dünyanın en iyi 16 CS:GO takımı yer aldı.
     
    Turnuvanın büyük finali çevrimiçi olarak 2 milyon kişi tarafından izlendi. 
     
         Büyük final 3 maçlık seri formatında FaZe ile Natus Vincere arasında gerçekleşti. Inferno, Nuke ve Ancient haritaları seçildi. FaZe takımının seçtiği Inferno haritası 15-15 tamamlandı ve uzatmalara gidildi. Uzatmalarda 4-1'lik skorla FaZe, karşılaşmayı 19-16 galibiyetle sonuçlandırdı ve seride 1-0 öne geçti. 2. karşılaşma Nuke haritasında FaZe için hızlı başladı diyebiliriz ve ilk yarı 10-5, ikinci yarı 6-5 toplamda 16-10 skorla FaZe turnuvaya damgasını vurdu ve seride 2-0'lık üstünlükle turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın MVP oyuncusu FaZe takımından Håvard 'rain' Nygaard seçildi.
      








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.