Şimdi Ara

Söylenti: Electronic Arts Yeni Birleşmeye ve Satın Alıma Açık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Oyun endüstrisinde son yıllarda çok sayıda geliştirici ve yayıncı stüdyo satın alındı ve bu stüdyolar büyük firmaların altında toplandı. Bu süreç zarfında Microsoft, Activision Blizzard ve Bethesda'nın ana şirketi ZeniMax Media'yı, Take- Two, Zynga'yı, Sony ise Bungie'yi satın aldı.
     
    NBC News, CNN ve Politico ile çalışan muhabir Dylan Byers, Puck News'daki bir gönderide şunları belirtti: "Electronic Arts, satın alım veya bir birleşmeye girmek istediğini birden fazla kaynaktan duydum. EA, bir dizi şirketle görüşmelerde bulunuyor. Bu şirketler arasında Disney, Apple, Amazon, NBC Universal ve daha birçoğu yer alıyor."
     
    Öte yandan EA, birkaç ay önce lisans anlaşmaları konusunda Disney firması ile yakın irtibata girdi. Bunun tam olarak ne anlama geldiği açık olmasa da yakın zamanda bu veya başka bir şirketle birleşme görebilmemiz muhtemel.








  • Microsoft Bethesda'yı alarak domino taşı gibi adeta bir taraf tutma savaşını başlattı. Neredeyse bir soğuk savaş gibi oyun firmaları Sony ya da Microsoft cephesine geçmeye başladı. Oyun endüstrisi için iyi mi oldu kötü mü bilemedim.
  • Microsoft alır umarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BF2042 faciasindan,Bioware i komple yok etmelerinden sonra Ea i kim niye alsin bilmiyorum.Enkazi alma maliyetinin yaninda öldurdükleri guzelim serileri diriltme maliyetini de ekleyince uzun yillar.kar ettirmeyecek bir yatirim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: -Dark Poison-

    BF2042 faciasindan,Bioware i komple yok etmelerinden sonra Ea i kim niye alsin bilmiyorum.Enkazi alma maliyetinin yaninda öldurdükleri guzelim serileri diriltme maliyetini de ekleyince uzun yillar.kar ettirmeyecek bir yatirim olur.


    fifa o karı tek başına karşılar
  • Düşünsenize Microsoft alıyormuş, BF ve COD savaşı bitiyormuş. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.