Şimdi Ara

VESTEL ECO PLUS 15 & ARÇELİK 4020 AA (EN UCUZ 15BİNLİK KLİMAYI ARIYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.arcelik.com.tr/ProductComparison.aspx?productCodes=8917310100&LANGUAGE=tr-

http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/VestelSimpleProductPosting.htm?CS_ProductID=20230999&CS_Category=_SPLIT&CS_Catalog=_KLIMALAR

Bu iki klimadan hangisini tavsiye edersiniz ? bütçe olarak maximum 800 ytl düşünüyorum.kullanacağımız oda 30 m2 ve iki cepheden güneş alıyor.ama bizim için önemli olan akşam serin olması.

iki ürün de 13000 btu soğutma kapasitesine sahip..ikisinde de A enerji sınıfı olup olmadığı yazmıyor. arçelikte bakteri önleyici filtre var,vestelde yok..

ilk bakışta benim dikkatimi çekenler bunlar..

fikir verip aydınlatırsanız çok sevinirim..

iyi pazarlar & iyi forumlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 28 Haziran 2007; 9:50:03 >

• Aslında ikisi de iyi klima değil. Fakat, ikisinden birini seçeceğim diyorsanız Arçelik'i tavsiye ederim

bir de az önce hepsiburada 'dahttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=155748&productid=evdemirdd12000 bu modeli buldum.... ??

Orjinalden alıntı: vogue

iyi olmadığı yönleri nelerdir ?

bir de az önce hepsiburada 'dahttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=155748&productid=evdemirdd12000 bu modeli buldum.... ??

En başta gürültü problemi ve kışın dış hava sıcaklığının 5 derece ve altına düştüğünde iyi ısıtamaması gibi sorunları var.
    Daha Fazla Göster
  • Tamam Ama yine de gibi siz keşif yaptırın. Soğutma için de olsa 30 metrekare yer için 13.000 btu'nun az geleceği kanaatindeyim. İyi pazarlar

bi keşif yaptırıcaz artık :)
  • 30 m2 oda için 13.000 btu kesin yetmez. 18.000 btu almanız gerekir. 800 YTL ye kadar alabileceğiniz 18.000 btu klima migroslarda bulabilirsiniz. Blueline isminde Demirdökümden 2 yıl garantili ve montaj dahil 800 YTL nin altında bir fiyata satılıyordu. Ben ve çok yakınlarımda olmak üzere bu klimalardan 5 tanesini 3 yıldır kullanıyoruz. Herhangi bir problem yaşamadık ve şimdilik memnunuz. İlerde ne olur bilemiyorum.
    İsterseniz sizde bir bakın ve değerlendirin..
  • 30 metrekare için 18.000 btu gerekecektir. odanın iki yönden uzun süre güneş alması ve dış ünitenin güneş altında olması gibi şartların bir arada gerçekleşmesi durumunda 18.000 btu da yetmeyebilir. ilk başta yetse bile bir müddet sonra (seneye yaza) yetmeyebilir.

elektrik kesintisi alarmı; kaloriferciler, kat kaloriferi sahpileri ve elektrik kesintisini haber almayı gerektiren diğer durumlar için
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-is-guvenligi-elektrik-kesintisi-alarm-cihazi-50726852/detay/
  • demirdöküm için de forumda pek iyi şeyler söylenmiyor...gerçi arçelik ve vestel için de bir sürü kötü yorum var..
    insan ne yapacağını şaşırıyor yorumları görünce...
    bugün vestel ve arçelikle konuştum.onlar da 18000 btuluk klimanın daha iyi olacağını söylediler...
    tavsiyeniz üzerine migrostaki bluelinelara bir bakmayı düşünüyorum..

serviste bir problem yaşadınız mı bugüne kadar ?

quote:

Orjinalden alıntı: Ege45

30 m2 oda için 13.000 btu kesin yetmez. 18.000 btu almanız gerekir. 800 YTL ye kadar alabileceğiniz 18.000 btu klima migroslarda bulabilirsiniz. Blueline isminde Demirdökümden 2 yıl garantili ve montaj dahil 800 YTL nin altında bir fiyata satılıyordu. Ben ve çok yakınlarımda olmak üzere bu klimalardan 5 tanesini 3 yıldır kullanıyoruz. Herhangi bir problem yaşamadık ve şimdilik memnunuz. İlerde ne olur bilemiyorum.
    İsterseniz sizde bir bakın ve değerlendirin..

• 18binlik almaya karar verdim de şimdiki sorun hangi marka olacağı konusunda .. :D

onu da halletsem iş bitecek :)

quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

30 metrekare için 18.000 btu gerekecektir. odanın iki yönden uzun süre güneş alması ve dış ünitenin güneş altında olması gibi şartların bir arada gerçekleşmesi durumunda 18.000 btu da yetmeyebilir. ilk başta yetse bile bir müddet sonra (seneye yaza) yetmeyebilir.

9 ve 12binlikler var :(

marka olarak çok güven vermese de AKAI'nin 18binlik bir kliması var...buna ne dersiniz ?

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=80003&productid=evakaiacss18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 25 Haziran 2007; 22:49:50 >
  • bence marka önemli diil. hele de şu forumlara marka açısından bakarsan kafan çok karışacaktır. markayı bulayım derken özellikler fonksiyonlar kafanı karıştıracak. sizin orda servisi olan bir markayı seç işte ne diyeyim. klimalarla ilgili epey görüş belirttim. şu an hepsi baş sıralarda görmüşsündür sanırım. her topice tekrar tekrar yazmayım diyorum.

elektrik kesintisi alarmı; kaloriferciler, kat kaloriferi sahpileri ve elektrik kesintisini haber almayı gerektiren diğer durumlar için
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-is-guvenligi-elektrik-kesintisi-alarm-cihazi-50726852/detay/
  • teşekkürler dostum yardımların ve tavisyelerin için ;)

bu sıcaktan kurtulursam sana da duacı olucam :
  • arkadaşım; o klimanın iç ünite ses seviyesi çok yüksek. 33 dba dan fazla olmamalı. o kadar yüksekki yanlış yazmıştırlar diye bile düşündüm. 33 dba ile 44 dba arasında algılanabilen ses seviyesi olarak lineer olmayan yani ki katı gibi bir fark var. evde kullanılacaksa ev halkı senin başının etini yer. ama dükkan yada buna benzer zaten sesli biyerde kullanıcaksan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 25 Haziran 2007; 22:57:01 >

• Bakıyorum bizim klima sayfalarında yanli tutum var benim gorusum bu arkadaslar iyi dedikleri markaları satıyorlar surekli insanlarin gorusunu bulandırıyorlar arçelik lg beko demirdöküm çin malları kötü illa invert al yok ısınma derecesi copu dusuk ya anlamadıgım su cogumuz evlerine bu klimaları serinlemek icin alıyor assagi yukarı hepimizin evlerinde dogalgaz ufo soba var klima ile ısınan kac kisi var normal de adam 600 ytl klima alacagina tutup yönlendirme ile invert al eeeee ne kadar kardes 1800 lira ya hangi ürünü ömrü billah kullanılıyor 1800 verip aynı paraya 3 klima alınır bizim iş yerinde bile Çin malı klima var 5 senedir mükemmel calısıyor bizlerde biliyoruz carrier mitsubishi sharp daiken sanyo hitachi iyi markalar ama onlar bile artık Çinde Tayland da üretim yapıyorlar dış ünitelerini başka firmalara satıyorlar benim sizden ricam sevgili arkadaslar yazılanları okuyun karar verirken ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre karar veriniz Neden derseniz istanbulda klimayı yazın en fazla 2,5 ay kullanırsınız sonra duvarınızda süs diye 1500-1800 ytl para bağlamayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as_turk_love -- 26 Haziran 2007; 11:40:55 >
    COD 4 Online gece saat 10:00 ve 12:30

Psn: asturkloves

• ben sıcak memleketeyim klima ile ısınıyorum inveter falan hikaya soğuk memlekette yaşayan için orada da zaten kimse klima ile ısınmayı düşünmez hiç inverter düşünmeyin elektrik az yakıyormuş hikaye %10 dan fazla değil tasarrufu fiyat farkı 2-3 kat elektrik tasarrufu ayda 5-10 ytl 8 yıldır soğutma 5 yıldırda ısıtma için samsung kullanıyoruz hepsindede verimli burada dışarıda sıcaklık ''43'' derece canavar gibi soğutuyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.