Şimdi Ara

Redfall ve Starfield, 2023'ün ilk Yarısına Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geliştirici ve yayıncı Bethesda, Redfall ve Starfield'ın çıkışını erteledi. Ekip, iki oyunu da 2023'ün ilk yarısına ertelediğini duyurdu. Ayrıca yakında oynanış videolarının da yayınlanacağını açıkladı.
     
    Bethesda erteleme haberini resmi Twitter hesabı üzerinde yayınlandı.
     
     
    Starfield; The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios'un 25 yıl sonra oluşturduğu ilk yeni evren. Oyun,  Xbox Series X|S ve PC'ye çıkış yapacak. Ayrıca ilk gün, Xbox Game Pass platformunda yer alacak.
     
    Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin'den Redfall, iş birliğine dayalı bir birinci şahıs nişancı oyunu. Arkane'in özenle üretilen dünyalar ve yaratıcı oyun mekanikleri sevgisi üzerine mirasını devam ettiren Redfall, stüdyonun kendine özgü oynanışını işbirliğine dayalı aksiyon ve birinci şahıs türleriyle birleştiriyor. 
     
    Redfall, Xbox Series X|S ve PC platformlarına özel olarak çıkacak. Bunun yanı sıra ilk gün Xbox Game Pass platformunda da yer alacak.








  • Oyun sektöründen bir haber olduğun belli. BETHESDA'yı karşılaştırdığın firmalara bak. BETHASDA mı korkacak bunlardan. BETHESDA oyun yaparken bu firmalar daha portakalda vitamindi. Belki de bu firmaların ilham kaynağı. Dünkü çocuklardan mı korkup oyun erteleyecek. Onu bu saydığın oyunların yapımcıları yapar. Bu oyun sektöründen dün haberi olanlar BETHESDA yı dünkü firma sanıyorlar sanırım. Büyüklüğünün, geçmişinin farkında değiller.
    Ps5 e Özel Oyunlar

    1-Demon's Souls - 2020
    2-Spider Man Miles Morales - 2020
    3-Astro's Playroom - 2020
    4-Sackboy A Big Adventure - 2020
    5-Returnal - 2021
    6-Ratchet and Clank - 2021
    7-Kena Bridge of Spirit - 2021
    8-Sifu - 2022
    9-Horizon Forbidden West -2022
    10-Gran Turismo 7 - 2022

    Ps5'e yükseltilen özel oyunlar

    1-Uncharted Legacy of Thieves - 2022
    2-Ghost of Tsushima Director's Cut - 2021
    3-Death Stranding Director's Cut- 2021
    4-Final Fantasy 7 Remake- 2021

    Ps5 Zaman Özel Oyunları

    1-Deathloop - 2021
    2-Ghostwire Tokyo- 2022

    PS5'e çıkacağı duyurulan exclusive oyunlar

    1-God of War Ragnarok -2022
    2-Spider Man 2 -2023
    3-Wolverine - 2024-25
    4-The Last of Us Remake -2022
    5-Final Fantasy 16 - 2022
    6-Forspoken - 2022
    7-KOTOR Remake - ?
    8- The Last of Us Part 2 Factions 2023

    Duyurulmayan ama geleceği kesin olan Ps5 oyunları

    1- The Last of Us Part III
    2- Ghost of Tsushima 2
    3- Spider Man 3
    4- Uncharted 5
    5- Horizon 3
    6- Naughty Dog Yeni IP
    7- Santa Monica Yeni IP
    8- Bend Studio Yeni IP
    9- Bungie Multiplayer Oyunu
    10-From Software Özel Oyunu ( Bloodborne 2 ? )
    11-Kojima Production özel oyunu




    Konsol çıktığından beri hepi topu biri çöp 2 tane özel oyunu olan ve koskoca 2022 yi boş geçenler , gerçi bunlar koskoca geçen nesli boş geçen adamlar, alışıklardır bu duruma Playstation kötülüme hadsizlikleri beni benden alıyor
  • Bu sene xbox ı açmak nasip olmayacak galiba, en son Aralık ayında Halo Trashfinite için açtıydım. Neyse kısmet 2023 e artık. Teşekkürler microsoft yine bomboş bir yıl geçirttin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 12 Mayıs 2022; 15:31:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War ve Elden Ring e rakip olamayacağını anlayınca 2023 e kaçtı çekirge, bilmiyor ki orada da Spider Man 2 var ahahahahaha.
  • Anlaşılan 2022 yılı da 2021 gibi vasat bir yıl olacak...İnşallah Company of Heroes 3 ve Homeworld 3 ertelenmez.
  • Bethesda daha parayı alamadı galiba yokuş yapıyorlar :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fancıklar yine iş başında anlaşılan. Buralar yine ağlama duvarına dönmüş...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    God of War ve Elden Ring e rakip olamayacağını anlayınca 2023 e kaçtı çekirge, bilmiyor ki orada da Spider Man 2 var ahahahahaha.


    Oyun sektöründen bir haber olduğun belli. BETHESDA'yı karşılaştırdığın firmalara bak. BETHASDA mı korkacak bunlardan. BETHESDA oyun yaparken bu firmalar daha portakalda vitamindi. Belki de bu firmaların ilham kaynağı. Dünkü çocuklardan mı korkup oyun erteleyecek. Onu bu saydığın oyunların yapımcıları yapar. Bu oyun sektöründen dün haberi olanlar BETHESDA yı dünkü firma sanıyorlar sanırım. Büyüklüğünün, geçmişinin farkında değiller.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2023 ün en iyi oyunlarından olacak hatta yılın oyunu bile olabilir çünkü bethesda evren yaratmakta usta oyuncuları ilgi çekici yan görevlerle saatler geçirticekler

  • O yok bu yok ne oynayacaz oğlum biz ? Başlarım böyle işe len.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: monteecristoo

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    God of War ve Elden Ring e rakip olamayacağını anlayınca 2023 e kaçtı çekirge, bilmiyor ki orada da Spider Man 2 var ahahahahaha.</blockquote>

    Oyun sektöründen bir haber olduğun belli. BETHESDA'yı karşılaştırdığın firmalara bak. BETHASDA mı korkacak bunlardan. BETHESDA oyun yaparken bu firmalar daha portakalda vitamindi. Belki de bu firmaların ilham kaynağı. Dünkü çocuklardan mı korkup oyun erteleyecek. Onu bu saydığın oyunların yapımcıları yapar. Bu oyun sektöründen dün haberi olanlar BETHESDA yı dünkü firma sanıyorlar sanırım. Büyüklüğünün, geçmişinin farkında değiller.


    İşte bunlar tamamen Z kuşağı saçmalamaları. Daha hangi firmanın nasıl bir geçmişi var, hangi markaların sahibi haberleri yok ama sağda solda fanlık yapmayı severler bu çocuklar. Gerçekten bu kadar fanlık üzücü ve tatsız, sanarsın kendilerine pay veriliyor bu firmalardan... Oysa Google'a bile girip firmaların/markaların değerlerini inceleseler sonuçlar tatlarını kaçıracak. Spider-Man 2 demiş bir de... Starfield çıktığı zaman Spider-Man adını anacak tek kesim "çocuk" dediğimiz kesim olacaktır.




  • Daha fazla stüdyo alarak xbox'cuların gazını alırlar, neslin sonuna kadar oyun çıkarmadan stüdyo alarak devam edecekler
  • çok kötü oldu ama belliydi sanki böyle olacağı. 11 kasıma şurda ne kalmıştıki daha ortada elle tutulur bir video bile yoktu. hayırlısı daha güzel olacaksa razıyız.
  • God of War Ragnarök ve Hogwarts Legacy yıl sonunda oynayacağımız oyunlar olucak. Birde MW2 alınır mis gibi tadından yenmez. Başka hangi oyunlar gelicek bakalım artık. Yaz aylarında da Uncharted Legacy of Thieves ve A Plague Tale: Requiem gelir tamamdır. 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seneyi yine Sony kazandı. Xbox felaket hüsran oldu
  • Neslin ilk yılları bomboş geçeceği için Sony de Miki de oyunları böyle erken duyurarak milletin gazını alma derdinde.
    Pro + Onex'i olanın sözde yeni nesile geçmesine gerek yok halen.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulan arkadaş koca sene xbox tarafında oyun yok ya. Halo berbat forza 5 iyiydi sadece. Baska oyun yok koca sene. Gamepass avantajindan dolayi ps almadım xbox aldim. Bunda da oyun yok arkadaş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halen daha; "Xbox kullanıcısıyım ama oyun yok yeaa!" diye alttan alttan pasif agresif yorumlar yapan dostlarımız var. Oyun zaten genel olarak yok bu sene, PS tarafına muhteşem oyunlar çıktı da bizim mi haberimiz yok acaba? Bu sene çıkacağı kesin olan üç, dört tane yapım var; CoD MW 2, Gotham Knights ve Hogwarts Legacy bunlar zaten yeterli seneyi kapatmak için. Çalışan eden insanlar için zaten bu kadar açık dünya ve MP içerikli oyun kafi, daha fazlasını kendi adıma istemem. Malum hepsine birden ayırabilecek bir zaman yok.
  • Adam 1986 yılında kurulan from software'e portakalda vitamin diyor hahahaha bu xbotlar oyunsuzluktan şaşırdılar iyice
  • Bombok bir nesil daha geliyor. 8 Senede anca gelecek büyük oyunlar.2024 de başlayacak nekis cen
  • Valla Horizon FW duruyor daha Elden Ring oynuyoruz. Dying light 2 yarida. Millet oyun yok demis ben olanlari bitiremedim daha. Herkesin isi ya da okulu vardir herhalde. Bide bir oyun olmus 500 tl. Alinca iyice somurmek lazim onuda. Kaliteli olsun yilda 2 ya da 3 oyun da yeter.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.