|
Sony, Oyunları Diğer Platformlara Çıkarmak için 300 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı
-
-
Yakın zamanda Uncharted çıkacaktı PC'ye. Sıra SpiderMan oyununda. Serinin ikinci oyunu çıkmadan PC'ye gelecektir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Horizon çıktığında belliydi zaten böyle olacağı. Bazı arkadaşlar göremeyecek kadar körlerdi. Sadece Killzone gelir diyorlardı.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Valla dublajlı fpsye açım killzone bile gelsin isterim normalde dublaj aramam oyunlarda ama FPS savaş oyunlarında baya sariyor -
Only on Playstation artık mazide kaldı demek
Ben de Horizon sizintisindan sonra tum onemli ps oyunlarinin pcye gelecegini demistim.Isin cins tarafi adamlar inatla Bloodborne gibi sanat eseri bir oyunu pc ye getirmemesi.
fanboyları tepki olarak playstation'larını yakmaya davet ediyorum.
-
Yine konsoldan en erken 1 sene sonra Pc ye geliyor. Bunada kiziyorsa ps kullanicilari ard niyetlidir. Sonucta eş zamanli gelse ps almanin mantigi kalmazdi ama arada 2 sene fark var diyelim. Gelirse gelsin o saatten sonra.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
tıpış tıpış getirecekler hatta eski oyunları bile remake remaster yapıp getirecekler -
PlayStation 5 almak için bir sebep kalmadı.
Sen istesende alamazsın yavru kuş, ağzını açıp microsoft un oyun atmasını bekle sen.
Bunu dediğin adamın evinde Playstation 1 FAT ve Slim, PS2 Slim, PSP Slim 2000, PS3 FAT ve de elimden geçmiş PS4 Slim (Daha sonradan sattım) var hocam. O yüzden fikrin olmadığın konuda yorum yapma bence çünkü böyle rezil olursun. Dilersen her birinin üzerine de nickini ya da istediğin bir şeyi yazıp özelden de mesaj atarım inanmıyorsan :)
İstesem şu saniye PS5 alabilirim. Maddi olarak zaten imkanım var lakin ben PS5'i ucuzken de almadım çünkü bana PS5 aldıracak bir şey yok :))
Series X'i de almazdım ben ama ekran kartı fiyatları saçmalamıştı stok olayları da tuzu biberi oldu... 5000'lerle ki bu da hemen hemen 2025-2026 yıllarına denk geliyor tekrar PC'ye dönüş yapacağım. O zamana bu iki konsolun da nefesi zaten yetmemeye başlayacaktır. Ara nesil saçmalığına da bulaşmam... GTA6'ya layık bir şey toplamak istiyorum...
Benim Series X alma sebebim bile Xbox fanlılığımdan değil yani; maden vs muhabbetine kart fiyatları ve stokları patlamasaydı zaten 3080 vari bir kartla oyun hayatıma devam edecektim ben. Şimdi de stok sıkıntısı yok ama 4 serisi gelirken 3 serisi kart almak da iyi fikir gelmiyor bana.
Arada gel Fenerbahçe bölümüne de uğra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 13 Mayıs 2022; 13:58:24 >
-
Sony 300 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı. İlk platformun PC olacağı bildiriliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 13 Mayıs 2022; 19:39:19 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yakın zamanda Uncharted çıkacaktı PC'ye. Sıra SpiderMan oyununda. Serinin ikinci oyunu çıkmadan PC'ye gelecektir diye düşünüyorum.
|
Bunu dediğin adamın evinde Playstation 1 FAT ve Slim, PS2 Slim, PSP Slim 2000, PS3 FAT ve de elimden geçmiş PS4 Slim (Daha sonradan sattım) var hocam. O yüzden fikrin olmadığın konuda yorum yapma bence çünkü böyle rezil olursun. Dilersen her birinin üzerine de nickini ya da istediğin bir şeyi yazıp özelden de mesaj atarım inanmıyorsan :) İstesem şu saniye PS5 alabilirim. Maddi olarak zaten imkanım var lakin ben PS5'i ucuzken de almadım çünkü bana PS5 aldıracak bir şey yok :)) Series X'i de almazdım ben ama ekran kartı fiyatları saçmalamıştı stok olayları da tuzu biberi oldu... 5000'lerle ki bu da hemen hemen 2025-2026 yıllarına denk geliyor tekrar PC'ye dönüş yapacağım. O zamana bu iki konsolun da nefesi zaten yetmemeye başlayacaktır. Ara nesil saçmalığına da bulaşmam... GTA6'ya layık bir şey toplamak istiyorum... Benim Series X alma sebebim bile Xbox fanlılığımdan değil yani; maden vs muhabbetine kart fiyatları ve stokları patlamasaydı zaten 3080 vari bir kartla oyun hayatıma devam edecektim ben. Şimdi de stok sıkıntısı yok ama 4 serisi gelirken 3 serisi kart almak da iyi fikir gelmiyor bana. Arada gel Fenerbahçe bölümüne de uğra |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X