Şimdi Ara

Gotham Knights'ın PS4 ve Xbox One Sürümleri iptal Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici WB Games Montreal, Gotham Knights'ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin iptal edildiğini duyurdu. Oyun sadece PlayStation 5, Xbox Series, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
     
    Öte yandan WB, Gotham Knights'ın oynanabilir karakterleri Nightwing ve Red Hood'un yanı sıra 233 Kustom Batcycle araç kaplamasının yeni bir tanıtım videosunu yayınladı.
     
    Gotham Knights, şimdiye kadarki en dinamik ve interaktif Gotham City'de geçen açık dünya aksiyon RPG oyunu. Gotham'ın beş ayrı ilçesinde tek kişi veya bir başka kahramanla oynayın ve gördüğünüz suçların yanında bitin. 
     
    Gotham Knights 25 Ekim'de piyasaya sürülecek.
     
    Steam sayfası
     
     
    Yayınlanan fragman videoları
     
     
     
     




  • Cyberpunk ilk duyurulduğunda yeni nesil konsollar için geliştiriliyordu yani xbox one ve ps4 için çıkacaktı 2012 yıllarında duyurulmuştu oyun o zamanlar ps3 ve xbox 360 vardı hala kabullenemeyen var göz göre göre yalan söylediler bunu görmemek için cd projekt red fanboyu olmak lazım konsollara suç atmayı bırakın artık

  • Grafikler çöp oyunda bir halta benzemiyor 6/10 olur ortalaması bu haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zeka baya vasat geldi bana adamlar öyle bakıyorlar size öyle gelmedimi
  • gözterdikleri demo oynaniş videosu şüan grafikleri yeni nesil icin degil gibi batman kemikleri sizliyor bide ön şipaiş acilmiş 500 tl cik vaybe okadar edermi bilmiyorum bekleyip görücez
  • Batman arkham city gibi oyun gelmeyecek sanırım

  • Arkham city'deki karakterlerin parodi hali gibi duruyor burdakiler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    gözterdikleri demo oynaniş videosu şüan grafikleri yeni nesil icin degil gibi batman kemikleri sizliyor bide ön şipaiş acilmiş 500 tl cik vaybe okadar edermi bilmiyorum bekleyip görücez


    Neyi bekleyip görüyorsun ? beklemene gerek yok görünen şey ortada zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hayda

  • Çok doğru bir karar verilmiş artık şu patates konsollara oyun çıkmaması gerek
    Cdprnin başını da bu oldgen konsollar yedi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Cyberpunk ilk duyurulduğunda yeni nesil konsollar için geliştiriliyordu yani xbox one ve ps4 için çıkacaktı 2012 yıllarında duyurulmuştu oyun o zamanlar ps3 ve xbox 360 vardı hala kabullenemeyen var göz göre göre yalan söylediler bunu görmemek için cd projekt red fanboyu olmak lazım konsollara suç atmayı bırakın artık

  • Gotham Knights'ın PS4 ve Xbox One Sürümleri iptal Edildi
    Gotham Knights'ın PS4 ve Xbox One Sürümleri iptal Edildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum yapan yapıyor hâlâ anlayamadınız mi.. Optimizasyonu her firma beceremez..Patates konsollardan taş gibi gözüken oyunlarda çıktı..
  • Beklediğimden çok daha güzel görünüyor. Son sahneyi 2021 demosu ile kıyasladığımız zaman; daha keskin ve detaylı kaplamalar, yenilenmiş ışıklandırma, azaltılmış DoF, azaltılmış Motion Blur direkt olarak dikkat çeken noktalar oluyor. Hikaye ve tasarım yönünden oyuna zaten güvenim tam. Projede Jim Lee, Greg Capullo ve Scott Snyder gibi üst seviye isimler de yer alıyor ki bu isimleri New 52 serisinden tanıyoruz.

    Burada bilmeden boş konuşacak arkadaşlarımız için de özet geçelim; Scott Snyder isimli dostumuz New 52 serisinin yazarıdır, peki bunun bu oyunla ne ilgisi var? Aynı seri içerisinde anlatılan "Court of Owls" hikayesi Gotham Knights oyununun bize sunacağı hikayedir. Greg Capullo dostumuz ise New 52 serisi Batman çizimleriyle ününe ün katan ve halen daha bol bol Batman ile haşır neşir olan sanatçı dostumuzdur. Tasarım anlamında kendisi de bu projede yer almaktadır. Jim Lee ise yine Batman'in en efsanevi hikayelerinde bulunan sanatçı dostumuz ve aynı zamanda uzun bir süredir de DC'nin CCO'sudur.

    Oyunun evreni, hikayesi vs. gibi şeyler tamamen çizgi roman serilerinin hayranları için yaratılmış bir bütündür. Bu nedenle de bu oyun bizim gibi çizgi roman severler için daha önemli bir hale gelmektedir. Heyecanla bekliyoruz bakalım.
  • Grafikler pek iyi olmasa da oynanış gayet güzel gözüküyor, çok da bir şey beklememek lazım sonuçta orta düzey bir süper kahraman oyunu.
  • Hadi ya, eski nesle son bir güzellik yapsalardı keşke. Gerçi oyuna bak, fiyata bak. Fiyatı görünce oyundan soğudum. Ah değersiz Türk Lirası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun patlar.
  • Önyargıyla yaklaşıyoruz ama oynanış baya eğlenceli görünüyor. Yeni nesle odaklanmaları isabetli olur. Valla iyi çıkarsa bu oyun alınır.
  • Oyunun videosuna bakınca aklınıza puan olarak 6/10 ve çıktıktan bir kaç ay sonra game pass e eklenecek olması fikri beliriyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunun videosuna bakınca aklınıza puan olarak 6/10 ve çıktıktan bir kaç ay sonra game pass e eklenecek olması fikri beliriyor.


    O senin aklında beliren şey genç dostum (: Daha önce de aynı yorumu yapmışsın ama aşağılarda kalınca herhalde bir defa daha fikrinin bir önemi olduğunu düşünerek tekrarlamak istedin. Hani farklı bir kişi gibi görünmek istiyorsan da bari puanı değiştir de insanlar inansın. Lakin GamePass'e gelme ihtimali oldukça yüksek, büyük ihtimalle sene sonuna kalmadan Microsoft WB Games'i almış olacak zaten.
  • şimdilik güzel duruyor umarım içi boş olmaz bide batman olması lazım ya en kötü oyunu bitirelim sonra gelsin yada ek paket olarak gelsin batman olmadan oyun eksik gibi geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.