Hmm, total video'yu kullanmıyorum ama super diye bir program var hem bedava hemde çok profesyonel. V3x için Super convertor ayarlarını aşağıya yazıyorum. Bu ayarlarda çevirdiğin tüm videolar optimum düzeyde olacak ve v3x'in de çalışacaktır.
Video: Set the video resolution to 176X144 on MP4(MPEG4). The audio codec to MP3. Frames per second to 23.98. Aspect ratio to 4:3. Bitrate to 128. Options Mark "Hi Quality".
Audio: Sampling Freq to 48000. Channels 2. Bitrate 64.
Son verdiğim mp4 video kayıt seem edit'i costom kullanan ve kullanmayanlar için geçerlidir. Şöyle bir durum var ki v3x'de video kayıt için H263 Codec'i kullanılıyor. Mp4 video kayıt editini yaptığın zaman gene H263 codec kullanılıyor. Kalitede belli bi artış olmuyor ama kaydedilen video'nun uzantısı *.Mp4 oluyor.
369 a bulmuşsan,kaçırma derim...v3x sıradan aletlere benzemez
neye benzediğini gördüm ama kurcalama fırsatım olmadı...o yüzden net bir şeyler söyleyemiyorum ama daha ucuza bulmak için biraz daha araştırma yapacağım acelesi yok...!!!
@ınfınıte ben kullanıyoırum fakat gıcık bi kaç tarafı olduğunuda söylemeden edemiyecem... çünkü javlarda resetlenme gibi bi sorunu ve üzerindeki tabakanın soyulması gibi bi sorunu var... ayrıca v3x kullanıcıları dikkat telefonu yere filan düşürmeyin düşürürseniz üzerindeki tabaka çok çabuk soyuluyor ve bunu önlemek zor...(düşürdükten sonra...)