Bir tane de V6 Maxx siparişi verdim ereyondan. 320 liraya 10 taksit V6 Maxx'ı da modlarız artık. O da çok karizmatik bulduğum bir tel. V9'u bekleyemeceğim artık motorola'nın ayıbı suç bende değil.
Version 4'ü optimal hale getirdiğim zaman hepinize yollayacağım, hata bulmak için incik cıncık edersiniz artık.
Semseddin kardeşim yaw bu yeni modu açıkladığından bu yana her an düşünür oldum sabırsızlanıyorum Allah kolaylık versin KAL SAĞLICAKLA EMEĞİNE SAĞLIK EYVALLAH
Beyler edindiğim son haberler göre topic kurucumuz ve telefonunuzu onun sayesinde en iyi şekilde kullandığınız ve bundan ötürü teşekkürü bir borç bildiğim kardeşim heartless (semseddin) sinan =) yepyeni misgibi ve kullanacağınız zaman vay helal olsun harbi adammış diyeceğiniz bi mod geliştirmiş ALLAH ondan razı olsun KARDEŞİM HERŞEY İÇİN TEŞEKÜRLER KAL SAĞLICAKLA