Benimki gece gündüz açık 2 gün gidiyor fakat ben telefonu çok kurcalıyorum.
@sailaway,
Öncelikle foruma hoşgeldin.
1- Mp ile gelen skinlerde operator yazılarını kapattım. Açmak için skiman'i aç, operatör isminin gözükmesini istediğin skin'in üstünde sağ tıkla ve Patch Skin seçeneğini işaretle. Daha sonra gelen listeden Show operator text kutucuğunu işaretle. Telefonu yeniden başlat ve patchladığın skin'i seç. Operatör yazısı gözükecektir.
2- Mp'de iletim raporlarını daima açık olarak ayarladım. Daima kapalı olması için aşağıdaki seem'i uygula. Seem editleme rehberi ilk postta mevcut.
Seem 004a 0001 Offset:08 Hex değerini 00 yap.
3- P2K sürücülerinden işletim sistemine uygun olanı yükle ve ilk posttaki skiman programını aç. Eğer daha önce başka bir aygıtın kullandığı usb portunu kullanıyorsan, görmeme sorunu olabilir. Başka usb slotundan denemen gerekebilir. Rehberde sürücüyü yüklemeyi de anlatmıştım. Okuyabilirsin.
Dafont'u bende biliyorum. Orda çoğu fontta türkçe karakterler eksik. Bana paket olarak lazım. Neyse önemli değil.
olurmu.ben bir çoğunda ç,i,ü,ö gibi türkçe karakterler buldum.en altta onlar dikkatli bak mesela bir fontu incelerken üstte standart harfler alttada unicode(türkçe dahil) karakterler bulunur
birde ui_event_config'e gerek kalmadı yeniden flashladım
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum