Şimdi Ara

Sonic Origins 23 Haziran'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    SEGA, Sonic Origins'in 23 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Klasik oyun koleksiyonu Standart ve Deluxe sürümleriyle satışa sunulacak. Ön sipariş bonusları ve indirilebilir içerik de mevcut olacak. Oyunun şu an ön siparişleri açık ve Epic Games'te 429 TL.
     
    Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles ve Sonic CD'nin klasik koleksiyon maceralarını, yeniden düzenlenmiş Sonic Origins'te tekrar yaşayın! Simgesel Green Hill Zone'dan tehlikeli Death Egg Robot'a kadar, Doctor Robotnik'in sinsi planlarını bozmak için yenilenmiş yüksek çözünürlükte anılarınıza doğru bir yolculuk yapacaksınız! Bu son sürüm, keşfedilecek yeni alanlar, özel animasyonlar ve yepyeni bir Yıl Dönümü modunu içeriyor!
     
    Öne çıkan özellikler
     
    - Yüksek çözünürlükteki klasik Sonic oyunlarını ve tamamen yeni açılış ile bitiş animasyonlarını keşfedin!
     
    - Yeni içeriklerin, mücadelelerin ve Museum üzerinden Special Stage'in kilidini açmak için çeşitli görevleri tamamlayarak coin toplayın.
     
    - Oyunun orijinal çözünürlüğü ve sınırlı can ile Klasik moddaki çeşitli bölgelerde Spin Dash ile ilerlemeyi veya sınırsız can ve yenilenmiş tam ekran çözünürlüğü ile yeni Yıl Dönümü modunda oynamayı seçin. 
     
    Fragman videosu
     
     








  • tlnin durumunu biliyorum ama şu eski zaman oyununa 429 tl istemek yazık günahtır . kaç dolar bilmiyorum tahminim 40 dolar olabilir o bile fazla bu oyuna .100 tl olsaydıda almazdım
  • BU fiyat nedir arkadaş okadar ahim şahim bi oyunda degil iyice fiyatlar artmaya başladi steamda eskisi gibi degil dolar kuru firlamiş heralde
  • SEGA'yı da kaybettik. Tüm platformlarda aynı fiyatı sabitlemiş.

  • 429 TL mi ? şaka mısınız siz ya ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun satis fiyati zaten 40 dolar niye bu kadar laf edildi? Zaten kuru normal hesaplayinca daha pahali oluyor
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Gamepass'a gelir 2-3 aya konsol ve pc olarak hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.