Şimdi Ara

E3 2022 Etkinliği Resmi Olarak iptal Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Entertainment Software Association, E3'ün 2022 yılı içerisinde yapılmayacağını duyurdu. Daha önce E3 2022'nin COVID-19 nedeniyle yalnızca dijital bir etkinlik olacağı açıklanmıştı. Ancak şimdi, E3 resmi olarak iptal edildi.
     
    Entertainment Software Association iptal hakkında şunları bildirdi: “Bu seneki etkinlik yerine, tüm enerjimizi ve kaynaklarımızı gelecek döneme aktaracağız. Bir sonraki dönem yepyeni ve capcanlı olacak. İster gösteri alanından ister cihazlardan bu etkinliğe ulaşabileceksiniz. E3 2023, yepyeni bir formatta olacak ve etkileşimli bir deneyimi oyunculara sunacak."
     
    E3 2023 için bir tarih henüz açıklanmadı.







  • Yıllar önce E3'e katılmayı reddeden Sony her zamanki gibi haklı çıktı
  • Gerçekten şaka gibi. Bence bundan sonra E3 falan yapılmasın. Her platform kendi etkinliğini yapsın. Apple nasıl kendi etkinliğini yapıyor, XBOX ve PS de kendi etkinliklerini yapsın ama tabi ki online olarak değil. Kanlı canlı etkinlik yapsınlar. Çünkü insanların katıldığı reaksiyonlu etkinlikler her zaman daha güzel, daha etkili, daha nüfuz edici oluyor. Bu arada 1 NİSAN ŞAKASI olabilir. Bu da ayrı bir konu tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 1 Nisan 2022; 14:41:51 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1 nisan şakası olabilir. Gerçi alıştırdılar artık milleti, bu sene olmazsa kimse neden yok demez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 1 Nisan 2022; 15:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 mü kaldı herkes dijital olarak sunumunu yapıyor zaten
  • Sony 8 sene ayni oyunlari gostereceginden katilmak istmedi.
  • Elamanlar haklı bomboş ve aynı
  • Xbox Haziran'da kendi etkinliğini yapar,oyun endüstrisi son yıllarda baş aşağı gidiyor zaten.oynayacak iyi oyun bile zor buluyorum.Ne diyelim üzdü.
  • ASKERTUNGA kullanıcısına yanıt

    Özetle blizzcon gibi olsun diyorsun. Hem uzaktan hem de kanlı canlı bir etkinlik olsun istiyorsun. Valla blizzard her ne kadar bazı seneler batırdığı olsa da bu etkinliği her sene tek başına içerik bombardımanına sokuyor. Pokemonun tek başına her yıl yaptığı gibi. Ama blizzardınkinde fiziksel olduğundan cosplayerlar falan da geliyor güzel oluyor blizzconları


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony gitti E3 bitti.
  • Tanıtılacak oyun yok ondandır
    Firmalar alıştı her sene birbirinin aynısı bozuk oyun çıkarmaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 oyuncuların bayramıydı, bitmesine üzülüyorum. Eski ihtişamına ulaşması için firmalara çok sağlam bir kaynak ayırmaları gerekiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lamuarte kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Şöyle düşünmek lazım. Misal SONY kendi fuarını yapsa, yeni örnek olarak 5 EXC tanıtsa. Misal bunlar GOW RAGNAROK, THE LAST OF US PART 3 yada ne bileyim UNCHARTED 5 ve 2 tane de yeni EXC olsa. Nasıl ki THE LAST OF US PART 2 tanıtılırken interaktif bir etkinlikle tanıtıldıysa bu EXC ler tanıtılırken onların atmosferini yaşatacak görseller, cosplayler olaya dahil edilse ve o yıl çıkacak olan sallıyorum kafadan yeni oyunlarıyla WATCH DOGS, EFOOTBALL 2023, EA FOOTBALL CLUB 2023 yada COD MODERN WARFARE 2 gibi oyunlarda SONY etkinliğine dahil olsa... Ve aynı şekilde XBOX için de geçerli bu durum. O da kendi etkinliğini ayrıca yapsa ve kendi stüdyolarından çıkan oyunlar haricinde multiplatform oyunları ve firmaları da o sene ek olarak fuarlarına davet etseler fena mı olur? Bir firmanın kendi fuarını yapması demek, kendi markalarının lansmanını içereceği için daha özenli, daha görsel ve daha etkileyici olması demektir. Rekabet her zaman müşteriyi memnun edici sonuçlar çıkarır. XBOX sağlam bir fuar yapar. SONY daha sağlam bir fuar için çabalar falan... Böylece ortaya bir tık daha kaliteli işler çıkar her sene. PC tarafı da bunu yapabilir. PC tarafı için de ortak bir fuar yapılabilir yeni bir E3 gibi. Bir şeylerin zamanı geçtiyse yeni bir şeyler için fırsat geldi demektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 4 Nisan 2022; 8:29:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.