Bu programda dünyada aynısı olan ürünlere yer verilmiyor. Bende neresi farklı bilemiyeceğim ama cvt den farkli biyeri olmasa finale kalamazdı. Ürünü araştırdıkdan sonra onay veriyorlar.
Çalışan ilerler.
quote:
Orjinalden alıntı: b.hidayet
Bu programda dünyada aynısı olan ürünlere yer verilmiyor. Bende neresi farklı bilemiyeceğim ama cvt den farkli biyeri olmasa finale kalamazdı. Ürünü araştırdıkdan sonra onay veriyorlar.
arkadşın dediği doğru: program jürisi özel seçilmiş kimseler... bu yarışmayı fransada daha bilmem nerelerde yapmış yada yapımında katkıda ulunmuş kimseler... bu icat bu derece farklı olmasaydı buraya gelemezdi katılıyorum güzel tespit... ancak bu şanzımanı Varyatörden ayıran bir_kaç özelliği var... Müciti peek fazla anlatamamış olsada: varyatör V biçiminde çalıştığı için yandan gelen kuvvet_etki vesair darbelerde başarısız kalırken... bu cihaz yatay bir doğrultuda açısız çalıştığı için sürtünme ve kuvvet kayıpları çok çok azaltılıyor...
Maalesef şahsım adıma Sayın mücit arkadaşa destek olmama rağmen... Sevgili Türk Halkı anlamadığı şeye oyunu vermedi... Gidip BOL DENİZ BOL BALIK gibi bir projeye SMS attı... Anlamak mümkün değil...Bu sayın mucit arkadaşa yapılmış en büyük haksızlıktır...
bence bunlara özel firmalar destek olmalı en azından universitelerde araçlar yapıp bu şanzımanları takıp herkese göstermeliler isteyince çok güzel işler çıkabiliyo diye
bugün haber okudum boaziçili öğrenciler hidrojenli araba yapmışlar 1lt benzine karşılık elcek şekilde 950km geçilmiş. bu ve bunlar gibi insanlara destek olunmalı
ah ah tüklerin önünü kesiyolar kesmeseler neler yapmıştık kim bilir.
bugün haber okudum boaziçili öğrenciler hidrojenli araba yapmışlar 1lt benzine karşılık elcek şekilde 950km geçilmiş. bu ve bunlar gibi insanlara destek olunmalı
bu arkadaşıda diğerleri gibi sustururlar.1 lt ile 950 km ne demek o zaman petrol piyasası biter
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
bence bunlara özel firmalar destek olmalı en azından universitelerde araçlar yapıp bu şanzımanları takıp herkese göstermeliler isteyince çok güzel işler çıkabiliyo diye
yalnışın var desiya.... Hidrojen aracı ile 900 km gidilmeyecek sadece hız denemesi yapılacak, yani kimin daha hızlı olduğu ölçülecek.... senin bahsettiğin şey Shell-oco-maraton yarışıdır.... amaç en az yakıtla en çok km yolu almaktır ancak o araçlarda güvenlik önlemi namına hiçbir şey yoktur... amaç aracın olabildiğince hafif olmasıdır....Hidrojen enerjisi kullanıp kullanmama takıma kalmış bir seçimdir...
ancak bu sene Tübitak tarafından ilki düzenlenecek olan HidroMobil 2007 organizasyonu var... 24-29 Temmuz arası Ankara Hpodromda üst düzey bir katılım ve lansmanla bu yarış yapılacaktır( CNNTürk Canlı Yayın ).... amaç 1 saat içinde 50 km yolu hangi aracın önde bitireceğidir...araçlar hidrojen enerjisi ile çalışacaktır..
ben Sakarya Üni. Hidrocartal ekibinin üyesi olduğum için bu denli çok şeyden haberdarım... Üniversitemizin sağladığı destek ile bu yarışa katılmış bulunuyoruz... saygılarımla....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme