cok tesekkur ederiz ellerine saglık bir sorum olacak vista yı bilgisayardan tamamen silebilirmiyiz
Bu soruya cevap veren bana da cevap vermiş olur. Yani vista hiç olmasın "C" ye sadece XP kuralım."D" olduğu gibi kalsın. Nasıl yapacağız. Service Pack2 XP Professional CD si var elimde.
xp cdnizi dvdroma takın. f2 ye basıp boot menusunden first boot deviceyi dvdrom seçin. kaydetip çıkın. cd'den başlayacak. kur için bir tuşa basın diyecek ve geri kalan kısmı xp kurulumu. şu an onu yapıyorum kuzenimin bilgisayarına. elveda vistaaaaaaaa
merhaba. benim bir sorum olacaktı. vistayı silip xp kurdum, ama malum bazı sürücüleri bulamadım. benim için önemli olan mikrofon girişi, çünkü bilgisayara kayıt yapmak istiyordum. kulaklık girişi çalışıyor ama mikrofon girişi çalışmıyor. buna bir çare var mı?
Arkadaşlar merhaba öncelikle çalışmanızdan dolayı çok teşekkür ederim. Hani derlerya ilaç gibi oldu, benim için gerçekten ilaç gibi oldu... Allah razı olsun...
Yanlız sizden bir ricam var.
Bütün linkler çalışıyor ve sağlam fakat display driver malesef çalışmıyor. Forum da bir arkadaş daha bir çalışma yapmış sağolsun ama onunkinde de display driver linki çalışmıyor. 2 gündür internette arıyorum fakat malesef bulamıyorum... Eğer bu konuda yardımcı olabilecek kimse varsa gerçekten dua ederim iyi çalışmalr....
Oh simple thing where have you gone , I'm getting old and I need something to rely on So tell me when you're gonna let me in , I'm getting tired and I need somewhere to begin [img]http://img455.imageshack.us/img455/8137/mat2mr.gif[/img] [TurK].:m@t:.[ForcE]
Oh simple thing where have you gone , I'm getting old and I need something to rely on So tell me when you're gonna let me in , I'm getting tired and I need somewhere to begin [img]http://img455.imageshack.us/img455/8137/mat2mr.gif[/img] [TurK].:m@t:.[ForcE]
cok tesekkur ederiz ellerine saglık bir sorum olacak vista yı bilgisayardan tamamen silebilirmiyiz
Bu soruya cevap veren bana da cevap vermiş olur.
Yani vista hiç olmasın "C" ye sadece XP kuralım."D" olduğu gibi kalsın. Nasıl yapacağız. Service Pack2 XP Professional CD si var elimde.
Aynen bana da cevap vermiş olur. Bir arkadaş cevaplamış ama nasıl yapılacağını anlatmış. Benim sormak istediğim vistayı tamamiyle silip xp kurduktan sonra recovery dvd den tekrar vistayı kurabilir miyiz? Yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar bende Sağlık Bakanlığı kampanyası ile a200 sahibi oldum. Fakat bir sorunum var ilk zamanlar Masaüstü PC ile Ağ kablosu kullanarak bağlantı sağlarken artk bu mümkün olmuyor. Sorun PCdedir diyerek formatı bastım fakat sonuç değişmedi daha sonra hiç bir PCye ağ kablosu ile bağlanamadığımı farkettim. Bir ara Windows Defender ayarları ile oynadım o yüzden olabilir diye düşünüyorum fakat varsayılana geri dönmeme rağmen bu da fayda etmedi bir fikri olan varmı? Bu sorunu çözemezsem laptop'a da format atıcam. Birde bu cihazın ekran kartı hakkında fazla bilgim yok fakat sanırım paylaşımlı. Bazı render uygulamalarında RAMlerden yediğini farkettim siz ne diyorsunuz? Gerçi haftaya 1gb ram eklemeyi düşünüyorum ama yinede paylaşımlı ekran kartı içimi burktu.
ya kardeş süper bişe yapmışsın çok tşkkrler fakat ben bu xp yi d ye kuramıom xp cdsini takıorum fakat yükle yazısına basılmıo nsl yapıcam lütfen yardım
Bilgisayardan vistayı tamamen silip(harddiski sıfırlasak) xp kursak, daha sonra vista yüklemek istesek recorvery dvd den yükleyebilir miyiz? Bu soruyu birkaç arkadaş daha sormuş ama cevap veren olmamış,bilen varsa lütfen cevaplasın.