Şimdi Ara

Ghostwire: Tokyo - İnceleme: 'PS5 Kontrolcüsü Her Şeyi Değiştiriyor'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yayıncılığını Bethesda'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Tango Gameworks'ün yaptığı, korku temalı aksiyon macera oyunu Ghostwire: Tokyo'yu birkaç ahfta öncesidnen deneyimleme fırsatı bulduk. Şimdi de inceleme videonuzla karşınızdayız. Ghostwire: Tokyo, 25 Mart'ta PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak.

• fiyatini haketmeyen bi oyun daha fiyatlar tavan yapmiş bu oyunda patlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

fiyatini haketmeyen bi oyun daha fiyatlar tavan yapmiş bu oyunda patlar

İnceleme puanları çok dalgalı 4-9 arası gidiyor. IGN US 7/10 Gamespot 8/10 verdi. Game Informer da keza 8/10 verdi. 549 TL Steam fiyatına değmez diye düşünüyorum.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

fiyatini haketmeyen bi oyun daha fiyatlar tavan yapmiş bu oyunda patlar</blockquote>

İnceleme puanları çok dalgalı 4-9 arası gidiyor. IGN US 7/10 Gamespot 8/10 verdi. Game Informer da keza 8/10 verdi. 549 TL Steam fiyatına değmez diye düşünüyorum.

daha gözün açılmamış. incelemelere göre bir oyunun kalitesine fiyatına değip değmeyeceğine karar vermemelisin. hele örnek gösterdiklerin zaten tam anlamıyla aldatıcılığın yanıltmanın nirvanası mecralar
  • Cok kotu duruyor bu oyun hic isinamadim ... Dualsense'in kaliteside de bunu kurtaramaz ...

En uzucu olan ise The evil within 3 gelecekti bu oyun yuzunden vazgecildi ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.