Yakında satışa çıkacak olan yeni bir Samsung teli, dizayn olarak çok farklı olmasada oldukça ilginç ve güzel özellikleri olan bir tel bana göre, 2 mp kamera- video(Qcıf), direk hafıza kartına kayıt, fm radyo ve radyodan mp3 formatında kayıt, bluetooth, değiştirilmiş yeni arayüz renkleri, dönebilen navigasyon tuşu, büyükçe dış hoparlörü, müzik özellikleri-ekolayzer modları, farklı bir kulaklık ve tasarımı, kullanım yönünden bazı farkları olan, bence sıradan gözüksede oldukça sıradışı olmaya aday bir tel, sanırım fiyatıda yüksek olmayacak yeni bir alternatif daha...
Özellikleri:
General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2007, February Status Coming Soon Size Dimensions 97 x 46 x 16.8 mm Weight 80 gr Display Type TFT, 256K colors Size 176 x 220 pixels, 2 inches Ringtones Type Polyphonic, MP3 Customization Download Vibration Yes Memory Phonebook Yes, Photocall Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls Card slot microSD (TransFlash) Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Yes 3G No WLAN No Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP Infrared port No USB Yes, v2.0 Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes + Downloadable Colors Red - black - silver Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video - Java MIDP 2.0 - FM radio - MP3/AAC/AAC+ player - T9 - Organizer - Built-in handsfree Battery Standard battery, Li-Ion 900 mAh
Tasarımı biraz D500 D600'e benzesede özellik olarak onlardan bayağı farklı olarak görünüyor. Kulaklıkları değiştirmeleri ve yazılım konusuna el atmaları iyi olmuş. İnşallah şu batarya sorununa da çözüm bulurlar.
Bu arada E840'ı tanıttı Samsung. E840 ve J600 tanıtıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ünal korkmaz -- 22 Haziran 2007; 13:56:59 >
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Yeter be Samsung hergün yeni ve gereksiz modeller çıkarıyorsun.
şimdi hocam samsungtan fazla anlamadığın için sana gereksiz gibi gelebilir,öyle olanlarıda var yok değil ama bu model bence gereksiz değil samsung sevenler için orta-üst kategoride düşünülmüş bazı farklı yönleriyle makul olacağını tahmin ettiğim fiyatıyla oldukça yerinde bir model...