Şimdi Ara

*****MERAK (FIKRA)*****

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bir devirde İngiliz, Fransız ve Türk arkadaşlar haremin camından içeriyi gözetlerken yakalanmışlar. olayı öğrenen Padişah çok sinirlenerek hepsinin mesleğine göre hadım edilmesine karar vermiş. İngilize mesleğini sormuşlar;
    -Terziyim...
    -Kesin makasla,
    Fransıza sormuşlar;
    -Oduncuyum...
    -Kesin baltayla,
    Bu sırada Türk gülmekten katılıyormuş. merakla sormuşlar; -Ya neden gülüyorsun, biraz sonra hadım olacaksın...
    -ben dondurmacıyım, yalaya yalaya nasıl bitireceksiniz onu merak ediyorum...
  • Birisi James'in şifresini çalmış galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preston

Birisi James'in şifresini çalmış galiba

yok yok kimse çalmadı benim..

• Akşam akşam çoşmuşsun valla.
  • Ya fıkre güzelde fıkraların yeri konu dışımı, gereksiz mesajlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xentios

Ya fıkre güzelde fıkraların yeri konu dışımı, gereksiz mesajlar mı?

sen nasıl dersen öyle olsun abi..
  • Ben sadece soruyorumda Sen hemen karşı çıkardın genelde demek ki sen sen değilsin
    Edit:Ayrıca sen abili mabili konuşmazdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 17 Aralık 2004, 0:07:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xentios

Ben sadece soruyorumda Sen hemen karşı çıkardın genelde demek ki sen sen değilsin

karşı çıkmazdım. ben benim elbette ama canım sıkkın, polemiğe girecek halim yok abi..

yoksa eli maşalı jamesim ben..
  • ben hala bu kişinin bayan olup olmadığı konusunda tereddüt yaşıyorum. kendisine pm'den sordum bayan olduğunu söyledi ama bir bayandan beklenmeyecek tarzı ve üslubu var. Biraz iddialı olacak ama GAY olabilir. Kimse kızmasın lütfen. Sadece özgürce beyin fırtınası yapıyorum.
  • KADIRGALIDIR HAA...
    HEM BEN JAMESİN İLK TOPİĞİNİ GÖRDÜĞÜMDEN BERİ
    ABİLİ KONUŞUR.
    VE NE YALAN SÖYLİİM LİSEDEDE KIZ ARKADAŞIM VARDI LANLI ABİLİ KONUŞURDU HASTA OLURDUM ZAAF İŞTE..
    SANA BİŞEYİMİZ YOK ABLACIĞIM YANLIŞ ANLAMAYIN..
  • Yok canım gay değil çift kişilikli ama biri kadın öbürü erkek
  • bakın arkadaşlar.. zorla beni sinirlendiriyorsunuz yani. benim normal hayatta konuşmam da abi, baba gibi kelimeler vardır. manyak bun çok iyi bilir çünkü ona karşı daha çok kullanırım, çünkü o kafa dengim birisi.. ben erkek olsam neden bayan gibi görüneyim. başka işim mi yok..

ben sinirlendiğimde küfür ederim. hatta bu yüzden ceza bile aldım...
  • Harbi arkadaşlarımızdan biridir kendisi... James helal sana bu yollar
  • YAW ABLA BİZİM ŞAFAĞI ANDIRIYORSUN..
    SEN OLMAYASIN O...
    BOŞVER SIKMA CANINI BENİMDE NEŞEMİ TAŞIYAMIYORLAR..
    YAW BU ARADA BENİM POST NOOLDU İSKİ SEMRA KAYNANA TOPİĞİ?

BULAMIYORUM..
  • manyak silindi gitti o yalan oldu.. salla gitsin boşver...

arkadaş, sağolasın, çok severim seni de
  • valla ben de severim james'i.hatta yakından bi bakmışlığım vardır ama o espriyi bir daha yapmayacam
  • ŞU KÜFÜRLERE BİRAZ ÖRNEK VER YARIN UYANINCA..

UFKUMUZ GENİŞLESİN YOLDA LAZIM OLUYOR..

quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

bakın arkadaşlar.. zorla beni sinirlendiriyorsunuz yani. benim normal hayatta konuşmam da abi, baba gibi kelimeler vardır. manyak bun çok iyi bilir çünkü ona karşı daha çok kullanırım, çünkü o kafa dengim birisi.. ben erkek olsam neden bayan gibi görüneyim. başka işim mi yok..

ben sinirlendiğimde küfür ederim. hatta bu yüzden ceza bile aldım...
  • quote:

ALTI NOKTA , BABA Bİ ÇIK HAVA AL YA BU AKŞAM SONUNU HAYIRLI GÖRMÜYORUM.. PENİS BOYU, SERTLEŞMEME, CİNSEL ZEKA DERKEn, NEREDE BİTECEK BU MUHABBET ANLAYAMIYORUM YANİ...

James kardes benim bilimsel yazılar iyi laf oldu ağıza dolandı benim muhabbet kilitlendide bitti bakıyorum seninkisi fıkra boyutunda almış başını gidiyor..üstelik benimkisinde erotik anlatımlarda yoktu hani..şimdi demeyin de fıkradan tahrikmi oldun fıkra boyutunda arkadaşlar arasında süper ama forum içinde mederatörler ne düşünür onu bilemem...benim yazılar hakkında bazı arkadaşlar buda bilimmi milletin orasıyla burasıyla uğraşmak demişlerdi..oramız buramız bozulursa anlarız galiba bilimmiymiş değilmiymiş doktorun karşısında.... monic fıkran kilitlendi galiba...ama iyi azimlisin yeni fıkrayıda yapıştırmıssın forumun en gerekli yerine...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.