Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TREKBUDDY İLK ÇALIŞTIRMA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ardamed
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: TREKBUDDY İLK ÇALIŞTIRMA Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
osevik

21 Ocak 2008; 22:51:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar silmenize gerek yok eski sürümlerin üzerine kuruyor zaten sadece yeni sürümlerin serfitikalarını silmeyi unutmayalım

jkomando

26 Ocak 2008; 16:49:26 

Sanırım GoogleMV ile artık haritalar yüklenmiyor kaydolan resim dosyasında download failed yazıları var sadece haritadan eser yok :(

Sxg75 Depo
Sx1 Program Depo
Sxg75 Brew Flash Oyunlar
Fatih_Law

29 Ocak 2008; 2:37:26 

Trekbuddy 0.9.73 çıkmış: http://linuxtechs.net/kruch/tb/releases/0.9.73/index.html

Burada birçok ark.ın ürettiklerinden ve elde ettikleri bilgilerden faydalandık..Hepiniz sağolun..!Kuru kuruya sağolun la olmasın;biz de bir katkıda bulunup iade i ziyaret etmiş olalım dedik..Dün gece itibariyle google haritalarından bir Ankara haritası da ben yaptım en son tazelenmiş haliyle..Yalnız Oran kavşağından alt taraf yok;bilginize! (Yani gölbaşı yok) Bana lazım olmuyor diye ve bayağı bir fazladan yer kaplıyor diye alamadım kusura bakmayın.. Googleak programını kullanarak 16 zoomla yaptım..
AnkRA dosyasını zipten kurtarıp kurtardığınız klasörü olduğu gibi hafıza kartınıza atın..Kolay gelsin;görüşmek üzere!
http://rapid-share.com/files/87425730/ankRA.zip.html (rapid-share de ki aradaki tire yi kaldırmayı unutmayalım)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 29 Ocak 2008; 2:40:47 >

Yüreğimizden geçenler; adımlarımıza dökülmeli..!

Daihatsu Sirion 1.3lt 102hp
Siemens SXG75 1gb mmc,2MP,3G,GPS NAViGASYON
Samsung S850 8.1MP 5X optik
Sony DVD106 Handycam
bastaklı18

29 Ocak 2008; 12:39:10 

telefon almak isteyenleriçin http://forum.donanimhaber.com/m_20688736/tm.htm

siemens mobile c35.m35.s35.c45.c55.cl71.m55.sx1.m75.sxg75 siemens hastasıyım
cetates

31 Ocak 2008; 10:29:11 

Merhabalar,

Amaze adlı bir program denedim,Nav4all benzeri bir program sizde denemek isterseniz

programı,

http://demo.locationet.com/Siemens/Siemens_SXG75/

adresinden indirebilirsiniz,sxg75 kullanıcıları programın eksiklerini

http://www.amazegps.com/forum/viewtopic.php?t=851&postdays=0&postorder=asc&start=0 adresindeki

forumda tartışıyorlar.

ben Ankara'yım kurup kullandım,programda türkçe yok ingilizce kurdum,ses desteği olmasına rağmen sxg75

te çalışmıyor forumda bunu halletmeye çalıştıklarını yazmışlar,nav4all dan farklı tarafları bulunduğunuz yere e

n yakın ana caddeyi ekranda yazıyor ve geçtiğiniz sokak isminide ekranda görebiliyorsunuz.

http://www.amazegps.com/index.php?page=features&language=international

sanırım bir süre sonra programı geliştirip kullanışlı hale getirirler,en azından şimdi bile fena değil.

saygılar.

Ekteki dosya (1)

alpgüral

1 Şubat 2008; 9:15:51 

Arkadaşlar acillllll yardımmmmmmmmm!!!!!

Telefon 1 hafta önce elime geçti. Gps açılsın diye her açık havada beklediğimde, ta açılıyor bilgileri görüyorum. Bir baktım kendiniresetlemişşşş. Deli olucam 2 sn olmadan kendini resetliyor....

garanti kapsamında göndersemmmm 3 ay beklerimmm ....

nedeni nedir bilen varmııı arkadaşlarrrr.

FW 22_0097 bunuda belirtmek lazımmmmm tavsiyelerinizi beekliyorummmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpgüral -- 1 Şubat 2008; 15:49:51 >

Fatih_Law

1 Şubat 2008; 9:22:00 

Alp dostum vallahi ben ilk defa duyuyorum..Belki karşılaşan vardır ark.lardan istersen bekle..Fw kaç ile gelmiş telefon?Bi Fw resetle;hazır tel.in bi haftalıkken;fazla şahsi bilgi de yüklememişsindir..Bi sıfırla tel.i bence..!?

Yüreğimizden geçenler; adımlarımıza dökülmeli..!

Daihatsu Sirion 1.3lt 102hp
Siemens SXG75 1gb mmc,2MP,3G,GPS NAViGASYON
Samsung S850 8.1MP 5X optik
Sony DVD106 Handycam
alpgüral

1 Şubat 2008; 9:34:19 

reset format nasıl atılır bilmiyorumda sanırınnnn versiyon 22

ilgilendiğin için saolAradaşlar acillllll yardımmmmmmmmm!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpgüral -- 1 Şubat 2008; 15:50:15 >

serhatbutes

1 Şubat 2008; 19:41:00 

quote:

Orjinalden alıntı: alpgüral

reset format nasıl atılır bilmiyorumda sanırınnnn versiyon 22

ilgilendiğin için saolAradaşlar acillllll yardımmmmmmmmm!!!!!

Bu sorun saat ayarlarından dolayı oluyor. GPS bağlandığı zaman saati otomatik olarak güncelliyor güncelleme başarılı olmayınca tekrar tekrar resetler. Ayarlar menüsünden saat ayarlarına gir oradaki saat dilimini İstanbul yap oto saati aç GPS'ide trekbuddyle çalıştırma kendi uygulamasıyla(navigation) ile çalıştırıp bekle yeşil olduğu zaman uygulamadan çıkıp tekrar çalıştır. Bir kere güncellerse bir daha kapanmaz.
Yanlız şu kesin ki seninki 12 üstüne yüklenmiş 22. yazılım. Daha bir çok sorunla uğraşmak istemiyorsan data kablosu alıp forumdaki fw22'yi yükle.

alpgüral

3 Şubat 2008; 1:27:06 

teşekkürler işe yaradı gibiderkennnnn bir kez reset yaşadımmm ama kesinlikle daha iiiiyii

cetates

4 Şubat 2008; 18:30:45 

aşağıdaki gps ayarlarını sanırım serhatbutes vermişti, gps ile sıkıntısı olanların öncelikle bu ayarları denemesini tavsiye ederim,000000 menüsününün altındaki diğer işlemleri karıştırıyorsanız aklınızda olsun,telefonum geçenlerde çağrı geldiğinde ben açmadan açılıyordu 000000 menüsünde auto answer'i active etmişim bulana kadar baya bi uğraştım.

GPS AYARLARI

Ekrana 000000 yazıp okeyledikten sonra
Gps one giriyoruz

önce bütün ayarları default olarak ayarlıyoruz;

keepwarm control : ON
service opt: ALL
Session type: tracking mode PDS
operation mode: STANDALONE
quality perf. : 32
qu. threshold: 1
Number of fix : 0
execution agent : BREW IPOSDET API

ishmael

4 Şubat 2008; 23:24:50 

Foruma yeni üye oldum.
Gördüğüm kadarıyla haritalar konusunda müthiş bir birikim var, katkıda bulunan tüm üyeleri yürekten kutlarım.

Ancak deniz haritaları konusunda bir şey bulamadım -ya da ben farkedemedim-. İster amatör, ister profesyonel denizcilikte gps giderek olmazsa olmaz hale geliyor ve dijital deniz haritaları ciddi paralarla satılıyor.

Bizim denizlerimize ait büyük - küçük ölçekli dökümanı olan arkadaş varsa ve bunları paylaşırsa şükran duyarım .

Selamlar ve şimdiden teşekkürler..

soner26

4 Şubat 2008; 23:47:11 

arkadaşlar trekbuddynin son versiyonunu ve googlemap ın son versiyonunu yükleyemiyorum.jad da certifika 1-2-3 var.bunları nerelerden sileceğiz.

http://www.freewebs.com/mobilcep
cetates

5 Şubat 2008; 11:53:49 

soner26,aşağıdaki dosyada trekbuddy nin son versiyonunu hiç bir işlem yapmadan telefona yüklenecek halde bulabilirsin,ayrıca bu dosyada,

sxg75 için gerekebilecek video-gps-trekbuddy-turkcell vs.ayarlarını anlatan word dosyaları

nav4all programı jar+jad

google üzerinden doğrudan telefona yüklenebilecek haritaların hazırlandığı googleak harita düzenleme programı

jadmaker jad dosyası hazırlama programı

jmi java programlarını telefona aktarma programı

tema ve brew dosya yükleme programı mobile comander gibi programlarıda arayan olabilir diye ekledim

http://www.upload.gen.tr/d.php/s1/gdi4iy4k/kilavuz.rar.html

cetates

5 Şubat 2008; 14:46:09 

merhabalar,

hız limitlerini aşmamak için kullanabileceğimiz hız limitini programa girip daha sonrada gps üzerinden araba ile giderken bu limit aşıldığında sesli uyarı sinyali veren kullandığınız veya bildiğiniz bir program varmı ? paylaşırsanız sevinirim.

serhatbutes

5 Şubat 2008; 20:12:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ishmael

Foruma yeni üye oldum.
Gördüğüm kadarıyla haritalar konusunda müthiş bir birikim var, katkıda bulunan tüm üyeleri yürekten kutlarım.

Ancak deniz haritaları konusunda bir şey bulamadım -ya da ben farkedemedim-. İster amatör, ister profesyonel denizcilikte gps giderek olmazsa olmaz hale geliyor ve dijital deniz haritaları ciddi paralarla satılıyor.

Bizim denizlerimize ait büyük - küçük ölçekli dökümanı olan arkadaş varsa ve bunları paylaşırsa şükran duyarım .

Selamlar ve şimdiden teşekkürler..

ishmael deniz haritalarını nette bulmak zor olduğu için senin istediğin türde bir harita kolay olmaz ancak googledeki uydu görüntüsü yada normal haritaları kullanarak deniz haritası yapılabilir. Bunlarda da bildiğin gibi fener liman derinlik bilgileri bulunmaz.
Eğer illaki deniz haritası kullanmak istiyorsan ya laptopa çeşitli programlar yükleyip telefonun gps'ini kullanacaksın yada elindeki haritaları tarayıcıdan çıkartıp kalibre edeceksin.

soner26

5 Şubat 2008; 21:37:56 

cetates arkadaşım yardımın için teşekkür ederim.ama link ölmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner26 -- 5 Şubat 2008; 21:39:01 >

http://www.freewebs.com/mobilcep
cetates

5 Şubat 2008; 23:40:12