Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TREKBUDDY İLK ÇALIŞTIRMA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: notyetktu
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: TREKBUDDY İLK ÇALIŞTIRMA Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
toggle

22 Kasım 2007; 20:12:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

valla ben denedim istanbul için 16 zoom harita yapıyor.

istersen sendeki googlemv yi sil. aşağıdaki gıcırından dene bir de

http://rapid+share.com/files/71533839/GoogleMV.rar.html

serhatbutes

22 Kasım 2007; 20:42:41 

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

ya toogle serhat a pm attım ama o da uğrayamıyor galiba googlemv yi kullandığın oldumu bu aralar ne zamandır kullanmıyordum bi baakyım dedim yeni harita için ama jpeg dosyası oluşturmuyor zoom 12 den 15 e kadar istanbul u oluşturdu ama 16 zoomda jpeg dosyası oluşmadı cache yide sildim gene aynı.

SpyWar foruma bakmadığım gün yok, hatta cevap bile yazmak istiyorum ama bir şekilde hep yarım kalıyor!!!

Cache klasörünü silmek sadece harita indirmediği zaman işe yarıyor. Anladığım kadarıyla senin sorun map oluşuyor ama jpg ortada yok. Benimde böyle birkaç olay başıma geldi. Eğer indirdiğin haritanın boyutu çok büyükse ve masaüstüne çıkartıyorsan sorunlar oluyor. C:\Documents and Settings üzerinden girip Desktop'a bak jpg burda gözükebilir. Ama ufak bir harita denediysen ve yine çıkartmıyorsa Pro'nun kurulu olduğu klasördeki exe dosyasını başka bir sürümle değiştir.
Bende 2.9.0.52 ve 2.9.2.0 var bir sorun olduğu zaman "GoogleMV2.exe" dosyasını değiştiriyorum sorun çözülüyor. Ayrıca 2.9.0.52 sürümünde distance (mesafe ölçümü) limitsiz çalışıyor..

CMS yamaları çoğaldı. TREKBUDDY'nin yeni sürümlerinde bu yamalar artık birden fazla kullanılabiliyor.
Kullanmak İstediğiniz yamaların isimlerini değiştirip ""ui-profiles"" klasörüne attığınızda ""8"" tuşuyla istediğinizi seçebiliyorsunuz.....
Dikkat edilmesi gereken şey iki nokta arasındaki isim değişecek. Yani """cms.1111.xml""" """cms.2222.xml""" şeklinde

Okların işlevleride değişti BURADAKİ oklardan istediğiniz rengi seçip adını naviws.png alarak değiştirin ve resources klasörüne atın. Böylece gidilen yön ve gidilecek yön ayrı olarak gözükebiliyor..

Gidilen yön için aşagıdaki icon çok hoş duruyor....

SpyWar

22 Kasım 2007; 22:51:15 

toggle saol programı indirdim onlada deneyeyim.serhat evet aynen map var jpeg yok istanbul için silivri gebze arasını kullandım zoom 16 da jpeg dosyası oluşmadı ama 12 13 14 de oluştu.dediklerine göre tekrar bakacam.saolun cevaplar için

toggle

23 Kasım 2007; 13:55:03 

SpyWar 12 13 ve 14 oluştuysa demekki programında bir sorun yok. bence tek sorun o bölgenin 16 zoom çözünürlğünde haritası olmamasıdır. aklıma başka bişey gelmiyor.

SpyWar

23 Kasım 2007; 15:44:39 

bende anlamadım ki daha önce aynı bölgede 16 zoomluk harita oluşturmuştum şimdi niye böyleki valla bilemiyorum ama istanbulun 16 zoomluk haritası vardır heralde bu arada silivri gebze arasını seçmiştim.akşam verdiğin programla deniycem serhat ın dediklerinede dikkat edip bakalım ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 23 Kasım 2007; 15:44:59 >

dartanyan113

24 Kasım 2007; 20:57:00 

Arkadaşlar Trebudy 0968 yeni versiyon

http://linuxtechs.net/kruch/tb/forum/viewtopic.php?t=764

hge100 uyumluluğu güçlendirilmiş
siemensteki tar uzantılı maplerin hatası düzeltilmiş (çalışmama, yavaşlık)
wpa-eta hesaplama hatası giderilmiş
sadece log kayıtlarının geçerli olması (bende anlamadım burayı)
O2 Germany sağlayıcı eklenmiş
palmlerlle ilgili v.s.

dancingman

28 Kasım 2007; 23:09:13 

moon74 arkadaşım dediğinde haklısın 350kb sonrasını indirmiyor. onun için telde tarayıcı ayarlarına gir tarayıcı profilleerinden ben turkcell kullandığımdan turkcel wapı seçip düzenledim burada bağlantı pofilini turkcell data yap internet profilinide proxy yok seç ve kaydet sonra teli kapatıp aç sonra www.nav4all.com/install sitesini indir ben öyle yaptım indirdi ;)
quote:

Orjinalden alıntı: moon74

önemli bir konu ama malesef nav4all konusunda hala cevap yok.telefon indirmiyor hata veriyor.pc ile inmiyor.yok şu işin özünü bilen bi arkadaş????

zeus1907

Sisteme Gözat

30 Kasım 2007; 22:55:17 

arkadaşlar sayfalara baktım ama çok net anlayamadım durumu.

bana kısaca cevap yazarmısnız.

hangi programı yüklemem lazım
istanbul haritası için sağlam çalışan hangi harita var
telefondan hangi ayarları yapmam lazım??

The Avatar Last Airbender Fan Club

Bilinmiyor

1 Aralık 2007; 13:04:45 

Eğer telefonla internetten veri indirmek istemiyorsan ve navigasyona ihtiyacın yoksa; bana "hızımı, yönümü ve bulunduğum yeri harita üzerinde göstersin" yeter diyorsan Trekbuddy senin için. Trekbuddy'i telefona kurduktan sonra bu konunun ilk sayfasında verilen hazır haritaları ya da kendi hazırlayacağın haritaları telefonun kartına kopyalayıp kullanabilirsin.

Eğer navigasyon (yani sesli ve görüntülü olarak seni bir yerden başka bir yere götüren klavuz) senin için önemliyse ve internetten veri indirmek sorun değilse Nav4all İstanbul'da işini rahatlıkla görecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

arkadaşlar sayfalara baktım ama çok net anlayamadım durumu.

bana kısaca cevap yazarmısnız.

hangi programı yüklemem lazım
istanbul haritası için sağlam çalışan hangi harita var
telefondan hangi ayarları yapmam lazım??

Navigate

2 Aralık 2007; 0:31:26 

Bende bugün yükledim Nav4All'u yalnız yüklerken birkaç maddeyi onaylamamızı istiyor oradaki maddelerden birinde 2008 yılına kadar ücretsiz olduğunu sonrasında ise ücretlendirileceği yazmakta. Ama yine Nav4All'un wap sitesine girdiğimde ise orada da bu yazılım 01.01.2010 yılına kadar ücretsiz kullanabilirsiniz demekte acaba hangisi doğru zaten internet sitesinde de 2006 yılına kadar bedava yazıyor, ilginç..

serhatbutes

2 Aralık 2007; 18:24:42 

Çalışan bir Program daha
http://www.amazegps.com/welcome.php Dahili GPS için APİ eklenmiş SXG75'te GPS bağlantısı sorunsuz çalışıyor. SXG75 için olanı indirdim ufak bi sorun var yukarı joystik=sol diyalog tuşu , Sağ joystik=Sağ diyalog tuşu yerine geçiyor. Önceden indirdiğim sürümde bu sorun yoktu Başka bir modelin uygulaması yüklenirse düzelebilir.

dancingman

2 Aralık 2007; 23:12:00 

çok güzel peki bu haritaları nettenmi indiriyor yoksa kendinmi yüklüyorsun

serhatbutes

3 Aralık 2007; 0:15:06 

quote:

Orjinalden alıntı: dancingman

çok güzel peki bu haritaları nettenmi indiriyor yoksa kendinmi yüklüyorsun

Netten iniyor

Trekbuddy kullananlar için MapCalibrator'ün yeni sürümü google haritalarını destekliyor rota oluşturmak ve track-log izlemek için birebir...
http://www.gpstuner.com/download/MapCalibrator2_install.exe

eskisehirliboy

3 Aralık 2007; 16:15:29 

quote:

Orjinalden alıntı: serhatbutes

Trekbuddy'nin yeni sürümü çıkmış.

http://www.linuxtechs.net/kruch/tb/forum/viewtopic.php?t=361&postdays=0&postorder=asc&start=45

Bu sürümde PC'de hazırlanan gpx uzantılı ROTA dosyası çalışıyor yada waypointleri rota olarak seçebiliyorsunuz.... her varış noktasına yaklaşıldıgında sesli uyarı veriyor.

Ses için yamaların bulunduğu DATA klasörünün içine "sounds" isminde yeni bir klasör açıp wpt.amr dosyasını buraya kopyalayın.

kardeş ben yeni geldim de bu siteden nasıl indircez ben çözemedim yardımcı olur musun bi??

alışveriş yaptıklarım:
promete67 : 2 kere elden cihaz aldım.
sansi12 : 1 kere kargoyla cihaz gönderdim.
serhatbutes

4 Aralık 2007; 1:03:33 

quote:

Orjinalden alıntı: eskisehirliboy

kardeş ben yeni geldim de bu siteden nasıl indircez ben çözemedim yardımcı olur musun bi??

www.trekbuddy.net Buradan en son çıkan sürümleri takip edersin. Şimdilik en son sürüm
0.9.68 download link
Açılan sayfadan generic (Nokia, SonyEricsson, Siemens, ...) Jad ve jar'ı indir. JAD dosyasını not defteriyle aç MIDlet-Certificate-1-1: yazan yerden başlayarak geri kalan bütün sertifikayı silip kaydet. JMI ile telefona yükle Kablo yoksa aynı adresi telefonda aç sadece JAR olanı yükle Bu kadar kolay gelsin..
Yamaları için 1. sayfayı okuman yeterli

zeus1907

Sisteme Gözat

4 Aralık 2007; 19:11:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Bilinmiyor

Eğer telefonla internetten veri indirmek istemiyorsan ve navigasyona ihtiyacın yoksa; bana "hızımı, yönümü ve bulunduğum yeri harita üzerinde göstersin" yeter diyorsan Trekbuddy senin için. Trekbuddy'i telefona kurduktan sonra bu konunun ilk sayfasında verilen hazır haritaları ya da kendi hazırlayacağın haritaları telefonun kartına kopyalayıp kullanabilirsin.

Eğer navigasyon (yani sesli ve görüntülü olarak seni bir yerden başka bir yere götüren klavuz) senin için önemliyse ve internetten veri indirmek sorun değilse Nav4all İstanbul'da işini rahatlıkla görecektir.

programı JMI ile kurdum telefonu resetledi telefon tekrar açıldı ama programı hiçbiyerde bulamadım,nereye kuruyor bunu?

The Avatar Last Airbender Fan Club

dancingman