Arkadaşlar, Google Türkiye Haritalarını yeniledi, 20 dolayında ilin detaylı ve güncel haritaları maps.google.com da yayında.
Haritaları inceledim, Türkiye'den bir ekip sokak sokak dolaşarak hazırlamış, gayet başarılı. Trekbuddy için hazırladığımız haritaları güncelleştirmekte fayda var. Yenilenen haritaların yanına "yeni" ibaresi konursa güncel olduğu da anlaşılmış olur.
- multiple CMS profiles support - 2 new "autostop" variables in CMS: spd-avg-auto, time-t-auto - compatibility improvements for Palm and Blackberry devices; version for BB OS 4.1 also available
Multiple CMS profiles Every file found in ui-profiles that starts with cms. and ends with .xml is expected to be CMS profile. Then, when you are on CMS screen, press navkey/joystick down or 8 to see list of profiles to select from.
Arkadaşlar, Google Türkiye Haritalarını yeniledi, 20 dolayında ilin detaylı ve güncel haritaları maps.google.com da yayında.
Haritaları inceledim, Türkiye'den bir ekip sokak sokak dolaşarak hazırlamış, gayet başarılı. Trekbuddy için hazırladığımız haritaları güncelleştirmekte fayda var. Yenilenen haritaların yanına "yeni" ibaresi konursa güncel olduğu da anlaşılmış olur.
DATA yı yükledikten sonra 2 nci # e basınca bu ekran geliyor sorun ne olabilir ? Şu an 0.9.63 versiyonu var ve fw yi yeniden yükleyince treekbuddy i hiç çalıştıramadım ama nav4all ı çalıştırdım yani gps sensöründe sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_bayoz -- 30 Eylül 2007; 16:13:42 >
- multiple CMS profiles support - 2 new "autostop" variables in CMS: spd-avg-auto, time-t-auto - compatibility improvements for Palm and Blackberry devices; version for BB OS 4.1 also available
Multiple CMS profiles Every file found in ui-profiles that starts with cms. and ends with .xml is expected to be CMS profile. Then, when you are on CMS screen, press navkey/joystick down or 8 to see list of profiles to select from.
eyvallah trekbuddy nin versiyon hızınada yetişilmiyor.63 ü yükledim ama bu nu bizim tel yine yüklemiyor.bunun çözümünü yapan arkadaşlar vardı.şu işin sırrını tam olarak anlatsanız arkadaşlar.daha fazla uğraşmasak.
selam arkadaşlar sxg75 telefonumu alalı 3 gün oldu. Almaktaki amacım sadece gps özelliğini kullanmak amaçlı idi. gps ini kullanmak için program yülememmi gerekiyor yerdımcı olursanız sevinirim
GPS ile harita üzerindeki konumunu, hızını vs. görebilmek için çeşitli programlar var. Ücretsiz oluşu ve offline, yani hafıza kartı üzerinden, harita kullanabilme özelliği olduğu için çoğunlukla "Trekbuddy" programını kullanıyoruz.
Bu bir java programıdır, JMI adlı program ile telefona Trekbuddy'i kurduktan sonra bu konunun ilk sayfasında verilen haritalardan istediğinizi, yine ilk sayfada anlatıldığı şekilde hafıza kartınıza atarak GPS özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.