Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TREKBUDDY İLK ÇALIŞTIRMA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: TREKBUDDY İLK ÇALIŞTIRMA Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
toggle

25 Eylül 2007; 9:11:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

trekbuddy nin 09.63 versiyonu sorunsuz yüklenebilir.

http://rapid+share.com/files/58083824/trekbuddy09.63.rar.html

m.C.k.

Sisteme Gözat

25 Eylül 2007; 17:53:55 

hayır ama eskiden java dosyalarını telefon görüyordu kuruyordu şimdi niye kurmuyor?

Renault Scenic II 1.6 16v Privilege BVA tiptronic(2005) with powersystems @ 124 hp - 0-100km/h @13.5sn max 180km/h
Gazi Üniversitesi MMF-Motorsporları Topluluğu
∫∫ DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası∫ ∫
- Ordu - Ankara - Sivas -
Bilinmiyor

26 Eylül 2007; 8:03:51 

Arkadaşlar, Google Türkiye Haritalarını yeniledi, 20 dolayında ilin detaylı ve güncel haritaları maps.google.com da yayında.

Haritaları inceledim, Türkiye'den bir ekip sokak sokak dolaşarak hazırlamış, gayet başarılı. Trekbuddy için hazırladığımız haritaları güncelleştirmekte fayda var. Yenilenen haritaların yanına "yeni" ibaresi konursa güncel olduğu da anlaşılmış olur.
felek

28 Eylül 2007; 16:51:46 

trekbuddy 0.9.64 cikti

Changelog

- multiple CMS profiles support
- 2 new "autostop" variables in CMS: spd-avg-auto, time-t-auto
- compatibility improvements for Palm and Blackberry devices; version for BB OS 4.1 also available

Multiple CMS profiles
Every file found in ui-profiles that starts with cms. and ends with .xml is expected to be CMS profile. Then, when you are on CMS screen, press navkey/joystick down or 8 to see list of profiles to select from.

http://www.trekbuddy.net/releases/0.9.64/index.html

Dr_Gurdal

28 Eylül 2007; 20:29:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Bilinmiyor

Arkadaşlar, Google Türkiye Haritalarını yeniledi, 20 dolayında ilin detaylı ve güncel haritaları maps.google.com da yayında.

Haritaları inceledim, Türkiye'den bir ekip sokak sokak dolaşarak hazırlamış, gayet başarılı. Trekbuddy için hazırladığımız haritaları güncelleştirmekte fayda var. Yenilenen haritaların yanına "yeni" ibaresi konursa güncel olduğu da anlaşılmış olur.

hangi şehirler yenilenmiş biliyormusun?

ardamed

30 Eylül 2007; 0:58:59 

Arkadaşlar http://linuxtechs.net/kruch/tb/releases/0.9.64/trekbuddy.jar adresinden 09.64 ü yükledim, çalışıyor.Ayarlarıyla oynamak gerekiyormu?
Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardamed -- 30 Eylül 2007; 1:01:42 >

ardamed

30 Eylül 2007; 1:46:59 

Arkadaşlar, İzmir_ Çeşme -Foça- Urla -Gümüldür_Seferihisar haritası olan varmı?
Selamlar

Bilinmiyor

30 Eylül 2007; 12:00:40 

Google'da güncellenen iller:

Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Mersin, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Yozgat, Bayburt, Kırıkkale, Bartın, Yalova ve Karabük.

Bu 34 ile yakında 20 il daha güncelleştirilerek eklenecekmiş. Benzin istasyonu, nöbetçi eczane vs. gibi bilgiler de var.

Haberin ayrıntısı için tıklayın...
jedi_bayoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Eylül 2007; 16:12:35 

DATA yı yükledikten sonra 2 nci # e basınca bu ekran geliyor sorun ne olabilir ?
Şu an 0.9.63 versiyonu var ve fw yi yeniden yükleyince treekbuddy i hiç çalıştıramadım ama nav4all ı çalıştırdım yani gps sensöründe sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_bayoz -- 30 Eylül 2007; 16:13:42 >

antiochos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Eylül 2007; 16:39:30 

arkadaşlar şu trekbuddy nasıl kuruluyor anlatabilir mi biri bana?

PC ye bi program mı kurmam lazım, dosyayı ben de attım telefona açmıyor
soner26

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Eylül 2007; 23:05:38 

quote:

Orjinalden alıntı: felek

trekbuddy 0.9.64 cikti

Changelog

- multiple CMS profiles support
- 2 new "autostop" variables in CMS: spd-avg-auto, time-t-auto
- compatibility improvements for Palm and Blackberry devices; version for BB OS 4.1 also available

Multiple CMS profiles
Every file found in ui-profiles that starts with cms. and ends with .xml is expected to be CMS profile. Then, when you are on CMS screen, press navkey/joystick down or 8 to see list of profiles to select from.

http://www.trekbuddy.net/releases/0.9.64/index.html

eyvallah trekbuddy nin versiyon hızınada yetişilmiyor.63 ü yükledim ama bu nu bizim tel yine yüklemiyor.bunun çözümünü yapan arkadaşlar vardı.şu işin sırrını tam olarak anlatsanız arkadaşlar.daha fazla uğraşmasak.

http://www.freewebs.com/mobilcep
soner26

30 Eylül 2007; 23:08:27 

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

eski versiyonları sorunsuz kuruluyor ama 59 dan sonrakiler bazı işlemlerden geçmesi gerekiyor .

http://www.freewebs.com/mobilcep
antiochos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Ekim 2007; 0:22:14 

quote:

Orjinalden alıntı: soner26

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

eski versiyonları sorunsuz kuruluyor ama 59 dan sonrakiler bazı işlemlerden geçmesi gerekiyor .

ne gibi?
daonella

1 Ekim 2007; 0:42:03 

selam
arkadaşlar sxg75 telefonumu alalı 3 gün oldu. Almaktaki amacım sadece gps özelliğini kullanmak amaçlı idi. gps ini kullanmak için program yülememmi gerekiyor yerdımcı olursanız sevinirim

Bilinmiyor

1 Ekim 2007; 8:42:07 

GPS ile harita üzerindeki konumunu, hızını vs. görebilmek için çeşitli programlar var. Ücretsiz oluşu ve offline, yani hafıza kartı üzerinden, harita kullanabilme özelliği olduğu için çoğunlukla "Trekbuddy" programını kullanıyoruz.

Bu bir java programıdır, JMI adlı program ile telefona Trekbuddy'i kurduktan sonra bu konunun ilk sayfasında verilen haritalardan istediğinizi, yine ilk sayfada anlatıldığı şekilde hafıza kartınıza atarak GPS özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.