Extralarda "mobil navigasyon" u tıkla.ayarlardan gps ye gel. Bunun "dahili" olmasını sağla.Buradan bağlanmayı daha doğrusu işaretin yeşil olmasını bekle. Tabiki açık alanda yada bir cam kenarında.Yeşil olduğunda buradan çıkıp trekbuddy i deneyebilirsin.Bildiğin gibi başlat ı mause ile ortadaki tuş ile onaylıyorsun. Buna rağmen zaman zaman bilemediğim şekilde bağlanmadığı da oluyor. Bu konuda teknik bilgim yok . Umarım deneyimlerimle sana yardımcı oluyorum. kolaylıklar dilerim
arkadaşlar trekbudy nin 0.9.80 versiyonunu tele kurdum çalışıyor ve ilk sayfadan haritalarıda indirdim fakat elimde bunları tele atmaya yarıyacak brew programı yok birde ilk sayfadaki tr yama bu versiyonla uyumlumudur ??şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar trekbudy nin 0.9.80 versiyonunu tele kurdum çalışıyor ve ilk sayfadan haritalarıda indirdim fakat elimde bunları tele atmaya yarıyacak brew programı yok birde ilk sayfadaki tr yama bu versiyonla uyumlumudur ??şimdiden teşekkürler..
İlk sayfadaki yama 0.9.80 için değiştirildi kullanabilirsin. Kablo varsa bununla yüklersin. BMC PROGRAMI
Yoksa Hafıza kartına atıp oradan tb klasörünü BenqFM, Mobyexplorer tarzı programlarla fs'ye kopyala yapıştır yaparsın...
Haritaları H. Kartından'da kullanabilirsin. Hatırlatayım sıkıştırılmış olan *tar uzantılı tek dosya atacaksın telefona Winrar olarak görüp açma haritayı
Arkadaşlar, haritanın üzerindeki araba resmini başka bir işaretle değiştirmek mümkünmü?
Evet arrows.png dosyasını değiştirirsen olur. İlk sayfadaki yamayı indirdiysen o klasörde başkaları da vardı. Mesela arrows2.png Mobyexplorer varsa istediğin zaman PC'ye bağlamadan isimlerini değiştirip kullan. Aynı şekilde diğerleride öyle çalışıyor naviws.png falan onlarında yamada pembe, kırmızı, mavisi var. Daha çeşit ararsan http://www.linuxtechs.net/kruch/tb/forum/viewtopic.php?t=347&postdays=0&postorder=asc&start=0
Serhat arkadaş, telefonda "mobyexplorer" kurulu değil. www.bermin.net te trial sürüm var. Jad dosyasını certificate1.1: den sonrasını silip mi yüklemem gerekir. Bu programı kartamı atmalıyım. Bunu araba figürünü değiştirmek için kurucam. Daha pratik aklına gelen bir fikrin varmı? controller.exe ile isim değiştiremedim.
Bu telefonda naigasyonu kullanabilmek için illaki harita yüklememiz gerekiyor mu? Bağlanmayı denediğimde internete bağlanamadı diye hate veriyor. Bu durumla ilgili bilgi verir misiniz? nerden başlamalıyım? Tşk.
Serhat arkadaş, telefonda "mobyexplorer" kurulu değil. www.bermin.net te trial sürüm var. Jad dosyasını certificate1.1: den sonrasını silip mi yüklemem gerekir. Bu programı kartamı atmalıyım. Bunu araba figürünü değiştirmek için kurucam. Daha pratik aklına gelen bir fikrin varmı? controller.exe ile isim değiştiremedim.
BMC yani controller varsa beğendiğin ikonu önce PC'ye kopyala sonra PC'den ismini değiştirip geri yükle değişimi onayla olur. Trial sürümle uğraşma Diğer başlıkta Yusuf_Furat vermişti. ►BURADA◄ Yada ►SieFM'i◄ yükle.
quote:
Orjinalden alıntı: umera
Bu telefonda naigasyonu kullanabilmek için illaki harita yüklememiz gerekiyor mu? Bağlanmayı denediğimde internete bağlanamadı diye hate veriyor. Bu durumla ilgili bilgi verir misiniz? nerden başlamalıyım? Tşk.
Teldeki orjinal pro Şu an Türkiye'de çalışmıyor Siemensle birlikte iflas etti ne yazık ki. İleride ne olur bilinmez. İnternet kullanarak navigasyon istiyorsan önceki sayfalarda Amazegps Nav4all gibi prolar var. Birde trekbuddy var ilk sayfada o da yeni geliştirildiği için ileri düzey navigasyon kullanamıyor şimdilik.