Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sxg75 gps uygulamaları ve haritalar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: sxg75 gps uygulamaları ve haritalar Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ardamed

7 Temmuz 2008; 21:28:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Rebrow yeşil olduğunda 5 e bas demek istemiştim.tabiki yeşil olmadan 5 e basmak bi şeye yaramaz.

emir18rebrov

7 Temmuz 2008; 21:39:05 

e nie bağlanmıyor ki?hareket halinde olmak engeller mi?

ardamed

7 Temmuz 2008; 22:23:46 

Extralarda "mobil navigasyon" u tıkla.ayarlardan gps ye gel. Bunun "dahili" olmasını sağla.Buradan bağlanmayı daha doğrusu işaretin yeşil olmasını bekle. Tabiki açık alanda yada bir cam kenarında.Yeşil olduğunda buradan çıkıp trekbuddy i deneyebilirsin.Bildiğin gibi başlat ı mause ile ortadaki tuş ile onaylıyorsun. Buna rağmen zaman zaman bilemediğim şekilde bağlanmadığı da oluyor.
Bu konuda teknik bilgim yok . Umarım deneyimlerimle sana yardımcı oluyorum.
kolaylıklar dilerim

dartanyan113

8 Temmuz 2008; 19:33:10 

vdadaytano da GPS i seç sonra çık

trekte internal seçili olsun menude bulursun

eğer GPS i bulmazsa telin saatini 0:10 tarihi de 2005 2006 ya al tekrar dene...

emir18rebrov

8 Temmuz 2008; 21:21:12 

bgn bağlandı ama bağlandığında yeşil nokta sürekli sarıya dönüyordu...

dartanyan113

9 Temmuz 2008; 13:27:01 

quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

bgn bağlandı ama bağlandığında yeşil nokta sürekli sarıya dönüyordu...

arkadaşım binaların arasında dolaşmıyorsun umarım; 30-40 mt çapında bir boşluk (4 yönden) alana çık oradan dene

emir18rebrov

10 Temmuz 2008; 21:02:10 

bu trekbuddy iyi hoş programda bunun navigasyon seçeneği cıkar mı acaba?bi bilginiz var mı?

IdontKnoWw

14 Temmuz 2008; 2:34:37 

arkadaşlar trekbudy nin 0.9.80 versiyonunu tele kurdum çalışıyor ve ilk sayfadan haritalarıda indirdim fakat elimde bunları tele atmaya yarıyacak brew programı yok birde ilk sayfadaki tr yama bu versiyonla uyumlumudur ??şimdiden teşekkürler..

Asus A600m sonoma 2.0ghz 2*1024 kingston dd2 533 160 gb samsung 5400 rpm gforce go 7300 256mb
serhatbutes

14 Temmuz 2008; 9:55:05 

quote:

Orjinalden alıntı: IdontKnoWw

arkadaşlar trekbudy nin 0.9.80 versiyonunu tele kurdum çalışıyor ve ilk sayfadan haritalarıda indirdim fakat elimde bunları tele atmaya yarıyacak brew programı yok birde ilk sayfadaki tr yama bu versiyonla uyumlumudur ??şimdiden teşekkürler..

İlk sayfadaki yama 0.9.80 için değiştirildi kullanabilirsin.
Kablo varsa bununla yüklersin. BMC PROGRAMI

Yoksa Hafıza kartına atıp oradan tb klasörünü BenqFM, Mobyexplorer tarzı programlarla fs'ye kopyala yapıştır yaparsın...

Haritaları H. Kartından'da kullanabilirsin. Hatırlatayım sıkıştırılmış olan *tar uzantılı tek dosya atacaksın telefona Winrar olarak görüp açma haritayı

ardamed

15 Temmuz 2008; 23:05:46 

Arkadaşlar, haritanın üzerindeki araba resmini başka bir işaretle değiştirmek mümkünmü?

serhatbutes

16 Temmuz 2008; 0:46:53 

quote:

Orjinalden alıntı: ardamed

Arkadaşlar, haritanın üzerindeki araba resmini başka bir işaretle değiştirmek mümkünmü?

Evet arrows.png dosyasını değiştirirsen olur. İlk sayfadaki yamayı indirdiysen o klasörde başkaları da vardı.
Mesela arrows2.png Mobyexplorer varsa istediğin zaman PC'ye bağlamadan isimlerini değiştirip kullan.
Aynı şekilde diğerleride öyle çalışıyor naviws.png falan onlarında yamada pembe, kırmızı, mavisi var.
Daha çeşit ararsan
http://www.linuxtechs.net/kruch/tb/forum/viewtopic.php?t=347&postdays=0&postorder=asc&start=0

toggle

16 Temmuz 2008; 9:10:01 

benim googleMV yine çalışmamaya başlamıştı.

http://mt.google.com/mt?n=404&v=w2.99&x= harita için
http://mt.google.com/mt?n=404&v=w2t.99&x= hibrid için girince çalışmaya başladı tekrar.

ardamed

16 Temmuz 2008; 15:19:35 

Serhat arkadaş, telefonda "mobyexplorer" kurulu değil. www.bermin.net te trial sürüm var. Jad dosyasını certificate1.1: den sonrasını silip mi yüklemem gerekir. Bu programı kartamı atmalıyım. Bunu araba figürünü değiştirmek için kurucam. Daha pratik aklına gelen bir fikrin varmı? controller.exe ile isim değiştiremedim.

umera

16 Temmuz 2008; 15:54:11 

Bu telefonda naigasyonu kullanabilmek için illaki harita yüklememiz gerekiyor mu?
Bağlanmayı denediğimde internete bağlanamadı diye hate veriyor. Bu durumla ilgili bilgi verir misiniz?
nerden başlamalıyım?
Tşk.
serhatbutes

16 Temmuz 2008; 21:31:38 

quote:

Orjinalden alıntı: ardamed

Serhat arkadaş, telefonda "mobyexplorer" kurulu değil. www.bermin.net te trial sürüm var. Jad dosyasını certificate1.1: den sonrasını silip mi yüklemem gerekir. Bu programı kartamı atmalıyım. Bunu araba figürünü değiştirmek için kurucam. Daha pratik aklına gelen bir fikrin varmı? controller.exe ile isim değiştiremedim.

BMC yani controller varsa beğendiğin ikonu önce PC'ye kopyala sonra PC'den ismini değiştirip geri yükle değişimi onayla olur.
Trial sürümle uğraşma Diğer başlıkta Yusuf_Furat vermişti.
►BURADA◄ Yada ►SieFM'i◄ yükle.

quote:

Orjinalden alıntı: umera

Bu telefonda naigasyonu kullanabilmek için illaki harita yüklememiz gerekiyor mu?
Bağlanmayı denediğimde internete bağlanamadı diye hate veriyor. Bu durumla ilgili bilgi verir misiniz?
nerden başlamalıyım?
Tşk.

Teldeki orjinal pro Şu an Türkiye'de çalışmıyor Siemensle birlikte iflas etti ne yazık ki. İleride ne olur bilinmez.
İnternet kullanarak navigasyon istiyorsan önceki sayfalarda Amazegps Nav4all gibi prolar var. Birde trekbuddy var ilk sayfada o da yeni geliştirildiği için ileri düzey navigasyon kullanamıyor şimdilik.

emir18rebrov