arkadaşlar ne olur yardım edin telefona200 kb üstü program yükeleyemiyorum her türlü yolu denedim brew den yükleme dahil olmuyor çalıştırabildiğim tek sürüm 0.9.51 bununla uyumlu cms de bulamadım malesef
arkadaşlar ne olur yardım edin telefona200 kb üstü program yükeleyemiyorum her türlü yolu denedim brew den yükleme dahil olmuyor çalıştırabildiğim tek sürüm 0.9.51 bununla uyumlu cms de bulamadım malesef
JMI ile başlayan programla applications kısmına yükleyeceksin
BREW managerla kopyalamayacaksın
JMI ile kurduktan sonra program teli reset leyecek açılışta yüklenecek
olmaz jmi ile atman gerekiyor.portlarda sorun var brew controller programını kullanıp ayarlardan otomatik olarak port taramasını seç sonra jmi yi kullanabilirsin
Aradaki +'yı silerek indirin içindeki ""language.res"" dosyasını yamaların bulunduğu resources klasörüne atın bu kadar. Önceki denemelerimde bazı imla hataları vardı bunda gözükmüyor. Yine de kontrol edin varsa düzelteyim...
ee brew da bağlanıo hatta mzik fln atabiliorum ama jimide phone not connected diyor.refresh diorum yine olmuyor?çözümü ne olabilir ki?
quote:
Orjinalden alıntı: SpyWar
olmaz jmi ile atman gerekiyor.portlarda sorun var brew controller programını kullanıp ayarlardan otomatik olarak port taramasını seç sonra jmi yi kullanabilirsin
yaw muzik falan atarsın onlar kolay programı telin anlayacağı şekilde atman lazım o yüzden JMI gerekli Brew manager Brew modunda kullandığından kolayca atıyorsun, JMI ayarlarını kontrol et... ben birazdan bir bakayım
sen telefonu ilk taktığında tamamen kurulmasını bekledin mi? bence usb portunu değiştir bütün kurulumları otomatik windowsun yapmasını bekle; ayar demiştim de kendi zaten tespit ediyormuş... bence aygıt kurulumunda hata var.
+++ brew de çalışabilir o farklı bir COM port kullanıyor... NMEA var o farklı birde OBEX 3 farklı port kurulur; aygıt yönetisinde 2 port görünür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan113 -- 2 Temmuz 2008; 9:48:40 >