Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TREKBUDDY İLK ÇALIŞTIRMA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ardamed
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: TREKBUDDY İLK ÇALIŞTIRMA Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dartanyan113

30 Nisan 2008; 15:52:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: manus

dartanyan arkadasim senin mesaj gelmeden once onu denedim ama olmadi yahu. bendeki telde eski versiyonu var yuklu. buna telden yuklerken yukseltme yapilacak diyor yapmiyor. diger tele de bir turlu olmuyor. sebebini bir anlasam. kimlik dogrulanamiyor ne olaki. hatta sitesine uye bile oldum telefon numarasini kontrol edebilir diye olmadi.

telde eski sürüm yüklü demişsin onu silip öylece bir denedin mi?

+ ben nav4all u kullanmıyorum ancak netten yükleme işi ters geldiği için forumdan nav4all u bulup yüklemiştim çalışmıştı

ya bu konuda yada sxg75 in 113 sayfalık konusunda sonlara doğru bir arkadaş vermişti diye hatırlıyorum oradan indirip bir dene bakalım yalnız bütün eski sürüm v.s. kalıntıları temizle

osevik

30 Nisan 2008; 17:48:12 

jkomando link vermişti son sayfanın üstlerinde olacaktı burdan bakabilirsin
http://forum.donanimhaber.com/m_6561523/mpage_113/key_/tm.htm#22606908

quote:

Orjinalden alıntı: dartanyan113

quote:

Orjinalden alıntı: manus

dartanyan arkadasim senin mesaj gelmeden once onu denedim ama olmadi yahu. bendeki telde eski versiyonu var yuklu. buna telden yuklerken yukseltme yapilacak diyor yapmiyor. diger tele de bir turlu olmuyor. sebebini bir anlasam. kimlik dogrulanamiyor ne olaki. hatta sitesine uye bile oldum telefon numarasini kontrol edebilir diye olmadi.

telde eski sürüm yüklü demişsin onu silip öylece bir denedin mi?

+ ben nav4all u kullanmıyorum ancak netten yükleme işi ters geldiği için forumdan nav4all u bulup yüklemiştim çalışmıştı

ya bu konuda yada sxg75 in 113 sayfalık konusunda sonlara doğru bir arkadaş vermişti diye hatırlıyorum oradan indirip bir dene bakalım yalnız bütün eski sürüm v.s. kalıntıları temizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osevik -- 30 Nisan 2008; 17:48:09 >

zeus_1907

2 Mayıs 2008; 15:49:00 

nav4all u indirdim jar olarak, sonra jad yaptım ikisini beraber data kablosuyla tele attım teli resetledi ama program kurulmadı.

problem ne olabilir?

Siyah saç ak defterle geldin
Ak saç siyah defterle gidiyosun..
zeus_1907

5 Mayıs 2008; 11:53:51 

quote:

Orjinalden alıntı: zeus_1907

nav4all u indirdim jar olarak, sonra jad yaptım ikisini beraber data kablosuyla tele attım teli resetledi ama program kurulmadı.

problem ne olabilir?

jkomando

5 Mayıs 2008; 14:02:48 

zeus_1907 o zaman bunu yükle sertifikaa problemi yaşıyorsun anlaşılan.
Hiç bir düzenleme yapmadan verdiğim jad ile yükle.
sorunsuz çalışacaktır.
Burdan http://www.zshare.net/download/11559919e4b2c3a1/

Sxg75 Depo
Sx1 Program Depo
Sxg75 Brew Flash Oyunlar
zeus_1907

5 Mayıs 2008; 14:09:37 

ana menüde göremiyorum
dosyalar/uygulamalar kısmında da yok, tam olarak nereye atıyor kurduğu zaman?

jkomando

5 Mayıs 2008; 14:39:19 

Bir üstteki mesajımdakini yükle :)
Uygulamalarda çıkacaktır.
Nav4All Burdan http://www.zshare.net/download/11559919e4b2c3a1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jkomando -- 5 Mayıs 2008; 15:11:07 >

Sxg75 Depo
Sx1 Program Depo
Sxg75 Brew Flash Oyunlar
deadblue

6 Mayıs 2008; 15:19:25 

quote:

Orjinalden alıntı: cetates

soner26,aşağıdaki dosyada trekbuddy nin son versiyonunu hiç bir işlem yapmadan telefona yüklenecek halde bulabilirsin,ayrıca bu dosyada,

sxg75 için gerekebilecek video-gps-trekbuddy-turkcell vs.ayarlarını anlatan word dosyaları

nav4all programı jar+jad

google üzerinden doğrudan telefona yüklenebilecek haritaların hazırlandığı googleak harita düzenleme programı

jadmaker jad dosyası hazırlama programı

jmi java programlarını telefona aktarma programı

tema ve brew dosya yükleme programı mobile comander gibi programlarıda arayan olabilir diye ekledim

http://www.upload.gen.tr/d.php/s1/gdi4iy4k/kilavuz.rar.html

slm bu versiuonunun diğerlerinden farkı nedir acaba*
ayrıca cms de bişey yok oraya ne ve nasıl atıp ayarlarda ne değiştirmeliyim?
bir dewaypoin kydetmek için ne yapmalıyım?
şimdiden tşk

SİZLER KREDİ KARTLARINIZLA SINIRLI DEĞİLSİNİZ
lafactorial

13 Mayıs 2008; 22:19:44 

Arkadaşlar düzce haritası lazım.Ben yapıyorum ama yaptığım haritalar çalışmıyo :((

_EVENT FAILURE_(code 6;result 'null';throwable java.lang.IllegalStateException:Line length >512):java.lang.NullPointerException

hata msjı alıyorum knedi yaptığım haritalarda

serhatbutes

19 Mayıs 2008; 17:46:02 

http://rapid+share.com/files/116050078/amAzeGps.zip

Amaze 4.2 Biraz sorunluydu düzelttim. Artık sesli yönlendirmesi çalışıyor, Haritada donma yapmıyor, Favorileri ayarları kaydediyor, Uygulama başlatılırken tekrar tekrar ayar istemiyor.

Kurmadan önce PC'den http://wap.amazegps.com adresine girip Download'tan N95'i seçin. Açılan sayfanın en üstünden kullanıcıadı ve parolanızı alın programı indirmeye gerek yok.

Bu Kullanıcı adı ve parolayı programı çalıştırınca isteyecek. Artık sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Kullanması teldeki orjinal programa benziyor rotayı internetten alıp yönlendiriyor. Harita ekranı açıkken şehiriçinde 15km'de ortalama 120-200 kb harcıyor. Aynı yol ok görünümüyle 50-100 kb harcıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatbutes -- 19 Mayıs 2008; 17:48:04 >

avcagatay

20 Mayıs 2008; 1:21:07 

teşekkürler serhat

djessiz

20 Mayıs 2008; 13:30:14 

SERHAT ELLERİNE SAĞLIK.
BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜRLER.

BİDE ŞU NAV4ALL'I İNCELEYENLER OLDUYSA BİZLERİ BİLGİLENDİRSE ÇOK SEVİNİCEZ MALUM NAV TÜRKİYE DESTEĞİNİ ŞİMDİLİK ANKARA VE İSTANBUL İÇİN BAŞLATMIŞ. BURDAN İSTANBUL VE ANKARADA BULUNAN ARKADAŞLARA DUYRULUR. BU FORUM SİTELERİDE OLMASA NE YAPACAKTIK BU SXG'LE BİLMİYOM

ardamed

23 Mayıs 2008; 12:48:10 

Serhat arkadaş,AmZeyi kurdum. Daha sonra ne üzerindeki program nede treakbudy çalışmadı.AmaZe yi silince tümü çalışmaya başladı. Acaba AmaZe yi kurunca diğer programları kaldırmak mı gerekiyor.İzmir deyim,Nav4all gibi çalışmıyor olabilirmi?
Selamlar

serhatbutes

23 Mayıs 2008; 22:35:04 

quote:

Orjinalden alıntı: ardamed

Serhat arkadaş,AmZeyi kurdum. Daha sonra ne üzerindeki program nede treakbudy çalışmadı.AmaZe yi silince tümü çalışmaya başladı. Acaba AmaZe yi kurunca diğer programları kaldırmak mı gerekiyor.İzmir deyim,Nav4all gibi çalışmıyor olabilirmi?
Selamlar

ardamed diğer programlar çalışmıyor demekle neyi kastettin? GPS mi çalışmıyor yoksa Programın kendisimi açılmıyor?

Benim iki telefonda da çalışıyor program FW26'da sorunsuz çalışıyor
FW'22 de ise programı kapatıp açtığında beyaz bir ekranda kalıyor o zaman kırmızı(NO) tuşla çıkıp tekrar giriyorum (Sebebi indirdiği haritaları tekrar yüklemesin diye data boyutunu yükselttim) Bundan başka hiç bir sorunla karşılaşmadım benim telefonlarda.
Senden ricam uygulamayı tekrar kurup bir daha dene diğer programlar yine çalışmazsa kırmızı tuşla çıkıp bir daha gir. Olmazsa data boyutunu düşürüp tekrar deneyelim.

Sonucu yazarsan çok iyi olur çünkü ben bu denemelerin sonucunu amaze'ye gönderiyorum bizim telefon için olanını çıkartacaklar yakında.

ardamed

23 Mayıs 2008; 23:52:56 

Serhat Arkadaş, telefonda FW22 yüklü.Amaze i data kablosu ile jad ve jar dosyalarını yükledim.Yazdığın gibi ilk seferde beyaz ekran dondu. Tekrar açtığımda çalıştı.Fakat uydu işareti hiç bir şekilde yeşil olmuyor. Üstelik VDO,treakbuddy ve nav4all da uyduya bağlanmıyor.(Açık havada saatlerce beklememe rağmen)
Bu yazdıklarım dün ve evelsi gün oldu. Şimdi tekrar amaZe yükledim. Yine değişen bir şey yok.
Selamlar

serhatbutes

24 Mayıs 2008; 0:26:20 

quote:

Orjinalden alıntı: ardamed

Serhat Arkadaş, telefonda FW22 yüklü.Amaze i data kablosu ile jad ve jar dosyalarını yükledim.Yazdığın gibi ilk seferde beyaz ekran dondu. Tekrar açtığımda çalıştı.Fakat uydu işareti hiç bir şekilde yeşil olmuyor. Üstelik VDO,treakbuddy ve nav4all da uyduya bağlanmıyor.(Açık havada saatlerce beklememe rağmen)
Bu yazdıklarım dün ve evelsi gün oldu. Şimdi tekrar amaZe yükledim. Yine değişen bir şey yok.
Selamlar

Tamam şimdi oldu. 1 gün boyunca hep açık tutmama rağmen benim telefonda da bağlanmamıştı. Bazen bunu diğer uygulamalardada yaptığı için umursamamıştım. Bunun sebebi genellikle saat farkından oluyor ama bu nedendir onu bilmiyorum
Daha çabuk bağlanması için 000000 yazıp GPSOne'ye gir Keep Warm'dan en üstteki Keep Warm control On seçeneğini seç mutlaka bağlantı kurulacaktır ama ne kadar sürer bilmiyorum.
Bu arada gps'siz programı kullandınmı başka bir sorun gördün mü?

ardamed

24 Mayıs 2008; 0:37:10 

Teşekküler deneyip sonucu bildiririm..Başka bir sorun görmedim. İnternete bağlandı,hava durumunu aldım.

ardamed