dartanyan arkadasim senin mesaj gelmeden once onu denedim ama olmadi yahu. bendeki telde eski versiyonu var yuklu. buna telden yuklerken yukseltme yapilacak diyor yapmiyor. diger tele de bir turlu olmuyor. sebebini bir anlasam. kimlik dogrulanamiyor ne olaki. hatta sitesine uye bile oldum telefon numarasini kontrol edebilir diye olmadi.
telde eski sürüm yüklü demişsin onu silip öylece bir denedin mi?
+ ben nav4all u kullanmıyorum ancak netten yükleme işi ters geldiği için forumdan nav4all u bulup yüklemiştim çalışmıştı
ya bu konuda yada sxg75 in 113 sayfalık konusunda sonlara doğru bir arkadaş vermişti diye hatırlıyorum oradan indirip bir dene bakalım yalnız bütün eski sürüm v.s. kalıntıları temizle
dartanyan arkadasim senin mesaj gelmeden once onu denedim ama olmadi yahu. bendeki telde eski versiyonu var yuklu. buna telden yuklerken yukseltme yapilacak diyor yapmiyor. diger tele de bir turlu olmuyor. sebebini bir anlasam. kimlik dogrulanamiyor ne olaki. hatta sitesine uye bile oldum telefon numarasini kontrol edebilir diye olmadi.
telde eski sürüm yüklü demişsin onu silip öylece bir denedin mi?
+ ben nav4all u kullanmıyorum ancak netten yükleme işi ters geldiği için forumdan nav4all u bulup yüklemiştim çalışmıştı
ya bu konuda yada sxg75 in 113 sayfalık konusunda sonlara doğru bir arkadaş vermişti diye hatırlıyorum oradan indirip bir dene bakalım yalnız bütün eski sürüm v.s. kalıntıları temizle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osevik -- 30 Nisan 2008; 17:48:09 >
zeus_1907 o zaman bunu yükle sertifikaa problemi yaşıyorsun anlaşılan. Hiç bir düzenleme yapmadan verdiğim jad ile yükle. sorunsuz çalışacaktır. Burdan http://www.zshare.net/download/11559919e4b2c3a1/
slm bu versiuonunun diğerlerinden farkı nedir acaba* ayrıca cms de bişey yok oraya ne ve nasıl atıp ayarlarda ne değiştirmeliyim? bir dewaypoin kydetmek için ne yapmalıyım? şimdiden tşk
Amaze 4.2 Biraz sorunluydu düzelttim. Artık sesli yönlendirmesi çalışıyor, Haritada donma yapmıyor, Favorileri ayarları kaydediyor, Uygulama başlatılırken tekrar tekrar ayar istemiyor.
Kurmadan önce PC'den http://wap.amazegps.com adresine girip Download'tan N95'i seçin. Açılan sayfanın en üstünden kullanıcıadı ve parolanızı alın programı indirmeye gerek yok.
Bu Kullanıcı adı ve parolayı programı çalıştırınca isteyecek. Artık sorunsuzca kullanabilirsiniz.
Kullanması teldeki orjinal programa benziyor rotayı internetten alıp yönlendiriyor. Harita ekranı açıkken şehiriçinde 15km'de ortalama 120-200 kb harcıyor. Aynı yol ok görünümüyle 50-100 kb harcıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatbutes -- 19 Mayıs 2008; 17:48:04 >
BİDE ŞU NAV4ALL'I İNCELEYENLER OLDUYSA BİZLERİ BİLGİLENDİRSE ÇOK SEVİNİCEZ MALUM NAV TÜRKİYE DESTEĞİNİ ŞİMDİLİK ANKARA VE İSTANBUL İÇİN BAŞLATMIŞ. BURDAN İSTANBUL VE ANKARADA BULUNAN ARKADAŞLARA DUYRULUR. BU FORUM SİTELERİDE OLMASA NE YAPACAKTIK BU SXG'LE BİLMİYOM
Serhat arkadaş,AmZeyi kurdum. Daha sonra ne üzerindeki program nede treakbudy çalışmadı.AmaZe yi silince tümü çalışmaya başladı. Acaba AmaZe yi kurunca diğer programları kaldırmak mı gerekiyor.İzmir deyim,Nav4all gibi çalışmıyor olabilirmi? Selamlar
Serhat arkadaş,AmZeyi kurdum. Daha sonra ne üzerindeki program nede treakbudy çalışmadı.AmaZe yi silince tümü çalışmaya başladı. Acaba AmaZe yi kurunca diğer programları kaldırmak mı gerekiyor.İzmir deyim,Nav4all gibi çalışmıyor olabilirmi? Selamlar
ardamed diğer programlar çalışmıyor demekle neyi kastettin? GPS mi çalışmıyor yoksa Programın kendisimi açılmıyor?
Benim iki telefonda da çalışıyor program FW26'da sorunsuz çalışıyor FW'22 de ise programı kapatıp açtığında beyaz bir ekranda kalıyor o zaman kırmızı(NO) tuşla çıkıp tekrar giriyorum (Sebebi indirdiği haritaları tekrar yüklemesin diye data boyutunu yükselttim) Bundan başka hiç bir sorunla karşılaşmadım benim telefonlarda. Senden ricam uygulamayı tekrar kurup bir daha dene diğer programlar yine çalışmazsa kırmızı tuşla çıkıp bir daha gir. Olmazsa data boyutunu düşürüp tekrar deneyelim.
Sonucu yazarsan çok iyi olur çünkü ben bu denemelerin sonucunu amaze'ye gönderiyorum bizim telefon için olanını çıkartacaklar yakında.