Samsung Güney Doğu Asya pazarına hitap eden 3 şık ve yüksek teknoloji harikası kayar kapaklı telefon tanıttı.
3 megapiksel çözünürlüklü dijital kameraya sahip olan SGH-E950 modelinde kısayol tuşlarının yerine dokunmatik navigasyon arayüzü kullanılmış. Telefonda dokunmatik tuş takımı bulunuyor.
Başarılı SGH-E900 modelinin devamı olan Samsung SGH-E950 şık tasarımı ve lüks malzemesiyle gelişmiş fonksiyonlar sunuyor. Gelişmiş dokunmatik panel arayüze sahip olan telefonda kısayol simgeleri kullanılan uygulamaya göre değişiyorlar.
Telefonun yeni geliştirilmiş grafik kullanıcı arayüzü güçlü çoklu ortam özelliklerine ve gelişmiş müzik fonksiyonlarına sahip. 3,2 megapiksel çözünürlüklü dijital kameralı telefona daha verimli E-Mail ve internet uygulamaları eklenmiş.
Telefonda klasik yön tuşları yerine tıpkı dizüstü bilgisayarlardaki mouse sistemi gibi bir sistem kullanılmış. Ne kadar kullanışlı olur ya da çok mu iyi olur bilinmez tabi.
Telefon güney doğu asya pazarı için üretiliyor. Ülkemize gelir mi bilinmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 21 Haziran 2007; 17:52:24 >
E900'ün photoshoplanmış hali fotoğraftaki. Ama eğer son haliyle Türkiye'ye gelirse güzel olur. 3.2 MP kamera olursa birde tamam işte. Fiyatı da şu anda uygun E900'ün. Bu gelirse E900'ün havası kalmaz. Samsung almak isteyen buna yönelir. D900 gibi cihazında pabucu dama atılmış olur birazcık.
E900'ün photoshoplanmış hali fotoğraftaki. Ama eğer son haliyle Türkiye'ye gelirse güzel olur. 3.2 MP kamera olursa birde tamam işte. Fiyatı da şu anda uygun E900'ün. Bu gelirse E900'ün havası kalmaz. Samsung almak isteyen buna yönelir. D900 gibi cihazında pabucu dama atılmış olur birazcık.
keşke ama zannetmiyorum.. d900 ün pabucunu hele hiç atacağını zannetmiyorum.... tipi çok çirkin ,üstelik kalın... ve dokunmatik.. d900 le bikere aynı katogeride değil....
bu cihazın(e900) dokunmatik tuşları çoğu kullanıcıya göre bayağı kullanışsız idi.Ancak bunun dokunmatik tuşları u serisi telefonlardaki kadar başarılı olur diye tahmin ediyorum ancak pil performansının çok yüksek olacağını zannetmiyorum.
keşke ama zannetmiyorum.. d900 ün pabucunu hele hiç atacağını zannetmiyorum.... tipi çok çirkin ,üstelik kalın... ve dokunmatik.. d900 le bikere aynı katogeride değil....
e900 daha güzeldi bundan...
Tipini bu şekilde çıkartmaz herhalde Samsung. Bi düzenleme yapar. Kalın ama D900'den küçük.